Anonso akcija oficialiai pristatytai „Xiaomi Mi Band 5“: dar geresnė nei tikėtasi ir kaina tokia, kad belieka tik stebėtis (Video)  (7)

„Xiaomi“ birželio 11 dieną oficialiai pristatė daugelio lauktą „Xiaomi Mi Band 5“ išmaniąją apyrankę. Ir paaiškėjus ką jį siūlo, galima drąsiai teigti, kad „Xiaomi“ dar kartą nustebino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Mi Band 5“ išmanioji apyrankė parduodama už 36,26 €;
  • 57 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart pažymime, jog čia yra kiniška apyrankės versija. Tai reiškia, kad apyrankė darbuojasi tik kinų bei anglų kalbomis.

Norint aktyvuoti anglų kalbą, reikia, kad išmanaus telefono kalba taip pat būtų nustatyta anglų.

Tuo tarpu „Mi Fit“ programėlėje galima rinktis iš įvairių kalbų ir čia jau galėsite pasirinkti ir lietuvių kalbą. 

Vienas iš pagrindinių „Xiaomi Mi Band 5“ skirtumų nuo „Xiaomi Mi Band 4“ yra 20 proc. padidėjęs ekranas.

Pati apyrankės forma ir dizainas liko praktiškai nepakitęs, tačiau apčiuopiamai didesnis ekranas yra akivaizdus privalumas.

„Xiaomi Mi Band 5“ turi 1,2 colių įstrižainės spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį AMOLED ekraną su 126 x 294 raiška ir su 2.5D stiklo apsauga.

Realiai naudingas ekrano plotas - kur pateikiamas vaizdas - yra 1,1 colio dydžio, kadangi dabar valdymo mygtukas yra integruotas į patį ekraną.

Ekrano ryškumas siekia 450 nit'ų, tad „Xiaomi Mi Band 5“ ekrane pateikiama informacija bus įžiūrima dar geriau. Be to, išliko tas pats patogus ekrano ryškumo valdymas, kaip ir „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankėje.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir dar tiksliau veikiančius „Xiaomi Mi Band 5“ jutiklius. Čia turime trijų ašių akselerometrą ir trijų ašių giroskopo jutiklius bei nuolat širdies ritmą matuojantį jutiklį. 

Dabar „Xiaomi Mi Band 5“ apyrankė ne tik seks miego kokybę, širdies ritmą, bet ir kraujo spaudimą. Taip pat apie širdies ritmo pokyčius informuos ir tuo metu, kai neužsiimsime fizine veikla.

Įdomus momentas ir tas, kad dar prieš oficialų „Xiaomi Mi Band 5“ pristatymą sklandė gandai, jog dailiosios lyties atstovės galės su šia apyranke stebėti menstruacijų ciklą ir šie gandai pasitvirtino. Tokią funkciją „Xiaomi Mi Band 5“ tikrai palaikys.

Gamintojas nurodo ir tai, jog „Xiaomi Mi Band 5“ gebės automatiškai įvertinti, kada ją dėvintis žmogus eina, o kada bėga. Kitaip tariant, fiksuojamų rezultatų tikslumas turėtų būti dar geresnis.

Taip pat gausime įvairių patarimų, kaip palaikyti gerą fizinę būklę, apyrankė primins, kad per ilgai užsisėdėjome, informuos apie gautus skambučius, SMS žinutes, programėlių pranešimus ir kt.

Beje, „Xiaomi Mi Band 5“ palaiko dar daugiau sporto režimų ir iš viso čia turime net 11: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračio treniruokliu, ėjimas, plaukimas, mankšta elipsiniu treniruokliu, joga, irklavimas, šokinėjimas per šokdynę ir bendras sportavimo režimas.

Kadangi „Xiaomi Mi Band 5“ palaiko plaukimo režimą, tad ji ir atitinka 5ATM standartą. Su šia apyranke galima nardyti iki 50 metrų gilyje.

„Xiaomi Mi Band 5“ taip pat palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą ir dabar dar įgijo gebėjimą valdyti išmaniojo telefono kamerą. Šauni papildoma funkcija.

Taip pat apyrankėje turime ir orų prognozę, galėsime matyti artimiausių trijų dienų orus, kas yra labai praktiška.

„Xiaomi Mi Band 5“ aprūpinta Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir yra suporuojama su Android 4.4/iOS 10 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais. Visas apyrankės valdymas vyks su gerai žinoma „Mi Fit“ programėle ir joje rasite daugiau kaip 100 skirtingų apyrankės ekrano atvaizdavimo pasirinkimų

Galiausiai, baterija. „Xiaomi Mi Band 5“ turi 125 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks iki 14 dienų. Ypač įdomus „Xiaomi Mi Band 5“ įkrovimo sprendimas ir dabar nereikės kiekvieną kartą išiminėti kapsulės. Teisingas gamintojo sprendimas.

Lieka tik vienas klausimas: kaip su NFC? Kiniškoje apyrankės versijoje NFC yra, bet ji veiks tik Kinijos ribose. Gamintojas žada, kad ir globali apyrankės versija turės NFC bei palaikys „Google Pay“ ir bus suderinama su „Amazon Alexa“. Kol kas dėl šių dalykų dar yra klausimų, bet greitu metu ir jie bus atsakyti. 

Tiems, kam pastarieji dalykai nėra aktualūs - galite drąsiai įsigyti kinišką „Xiaomi Mi Band 5“ apyrankės versiją ir turėti puikų fizinės veiklos asistentą. Akivaizdu, jog „Xiaomi Mi Band 5“ yra dar geresnė už praėjusiais metais pasirodžiusią „Xiaomi Mi Band 4“.

Čia plačiau papasakojama apie naująją apyrankę:

O čia išpakuojama apyrankė ir suporuojama su „Mi Fit“ programėle:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(1)
(17)

Komentarai (7)