Iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muito, pristatymas per kelias dienas ir nuolaidos iki 71 %: Cafago skelbia išskirtinius pasiūlymus norintiems įsigyti 4k dronų bei vienų populiariausių „Wltoys“ automobilių ir lėktuvų (Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- Labai šaunus iki 4K raiška filmuojantis mini dronas - „KK6 RC Drone 20 mins Flight Time Altitude Hold Headless Mode Speed Control Mini Drone“;

- Itin populiarus ir nuotoliniu 2.4GHz radijo bangų pulteliu valdomas „Wltoys“ automobilis, iš Vokietijos sandėlio - „Original Wltoys 1/12 2.4G 4WD 50km/h High Speed RC Car Off Road Car RC Rock Crawler Cross-country RC Truck“;

- Įspūdingai atrodantis ir 2.4GHz radijo bangų pulteliu valdomas „Wltoys“ lėktuvas, iš Vokietijos sandėlio - „WLtoys XK X450 2.4G 6CH 3D/6G RC Airplane RC Glider Fixed Wing Aircraft RTF“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai šaunus iki 4K raiška filmuojantis mini dronas - „KK6 Mini Drone“

  • Šiuo metu jis parduodamas nuo 30,59 €;
  • 55 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Taip pat pažymime, kad pigiausia drono versija atkeliaus be kameros. Norintys ne tik valdyti droną, bet ir filmuoti aplinką, gali drauge įsigyti ir 4K raiška filmuojančią kamerą. Ji atkeliaus drauge su dronu.

Bendrai, pakuotėje rasite viską, ko tik gali prireikti. Taip pat papildomai gausite ir 2 atsarginius propelerius, 4 propelerių apsaugas ir drono transportavimui skirtą krepšį.

„KK6 Mini Drone“ dronas turi 3.7V 2000mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks vos 2 valandas. Įprastai tokių talpų dronų baterijas užtrunka įkrauti kone dvigubai ilgiau, tad čia akivaizdus „KK6 Mini Drone“ privalumas.

„KK6 Mini Drone“ vienu įkrovimu galės skraidyti 20 minučių, kas yra išties geras rodiklis. O norintiems dar ilgesnio skrydžio laiko, verta iškart įsigyti papildomų baterijų. Juolab, kad tai tekainuos vos kelis papildomus eurus, o skrydžio laikas ženkliai padidės.

Prie „KK6 Mini Drone“ drono gali būti pritvirtinama 4K kamera, kurią reikia įsigyti atskirai.

Gamintojas tvirtina, kad kai baterijoje bus mažai energijos, dronas pats grįš namo, kas yra labai patogu.

Taip pat „KK6 Mini Drone“ palaiko Headless režimą, galima fiksuoti aukštį, kuriame jis skrenda - patogus dalykas tiek droną skraidinant patalpų viduje, tiek lauke.

Be to, „KK6 Mini Drone“ yra lengvai valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir vos vieno mygtuko paspaudimu dronas pakyla, nusileidžia, grįžta namo. Valdymas yra labai paprastas ir „KK6 Mini Drone“ dronas puikiai tinka tiek vaikams, tiek ir suaugusiems.

Itin populiarus ir nuotoliniu 2.4GHz radijo bangų pulteliu valdomas „Wltoys“ automobilis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 61,37 €;
  • 66 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 6,25 € už į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas.

Šis 1/12 mastelio automobilis gali tapti puikia dovana.

„Wltoys“ kompanija yra gana gerai žinoma tarp tokio tipo žaislų ir „Youtube“ esančios apžvalgos rodo, kad šios kompanijos nuotoliniu būdu valdomas automobilis yra itin smagus ir kokybiškai pagamintas žaislas.

Šis automobiliukas išsiskiria tuo, kad turi nepriklausomų keturių ratų pakabą, visi ratai yra su amortizatoriais ir kaip teigia gamintojas, 4 ratų pavarų sistema užtikrina puikų automobilio valdymą bei stabdymą.

Automobilis gali pasiekti net 50 km/h greitį ir yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pultu. Pats valdymas vyksta 2.4G radijo bangomis ir diapazonas siekia iki 100 metrų.

Kas dar yra svarbu, kad automobilio korpusas yra itin kokybiškas ir gamintojas užtikrina, jog šis automobiliukas nesunkiai ištvers ir įvairius atsitrenkimus į kitus objektus.

Žinoma, rekomenduojama to nedaryti, bet juk visko pasitaiko ir tvirtas automobilio korpusas yra akivaizdus privalumas.

Dar labai svarbu, kad automobilis suprojektuotas taip, kad apsaugo viduje esančius elektronikos komponentus nuo vandens.

Pats automobilis yra 1/12 mastelio, o kalbant suprantamiau: 22,5 cm pločio, 38 cm ilgio ir 18 cm aukščio. Sveria beveik 2 kilogramus.

Pats automobilis turi 7.4V 1500 mAh talpos bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 3 valandas. Gamintojas nurodo, kad jos užteks dūkti su automobiliu 10 minučių – nei labai puikus rezultatas, nei labai jau prastas.

Automobilio nuotolinio valdymo pultelis maitinamas 4 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Tad pakuotėje rasite patį automobilį, nuotolinio valdymo pultelį, automobilio bateriją, europietišką įkroviklį, reikalingus įrankius ir naudotojo instrukciją anglų kalba.

Apžvalgininkai teigia, kad čia yra išties šaunus automobiliukas, su kuriuo bus smagu padūkti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Vien iš apžvalgose pateikiamų nuorodų į internetines parduotuves matyti, kad šis žaislas parduodamas net trimis kartais brangiau nei siūlo Cafago, tad jei ieškote kažko panašaus į „Wltoys“ automobilį – dabar yra pats geriausias metas įsigyti tokį žaislą.

Įspūdingai atrodantis ir 2.4GHz radijo bangų pulteliu valdomas „Wltoys“ lėktuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 83,69 €;
  • 71 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 5,95 € už į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas.

„Wltoys XK X450“ lėktuvas susilaukia labai daug dėmesio iš apžvalgininkų. Ir kas gi nenorėtų paskraidinti lėktuvo?

Juolab, kai kone užtenka jį išimti iš pakuotės ir keliauti į lauką pramogauti. Puiki dovana tiek vaikams, tiek ir jų tėveliams.

Šis lėktuvas valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir tereikės tik į pultelį įdėti 6 AA tipo baterijas. Jas reikės įsigyti atskirai.

Taigi, apžvalgininkai tvirtina, kad „Wltoys XK X450“ lėktuvas pagamintas labai tvirtai - iš smūgiams atsparios EPO medžiagos ir lengvumą užtikrinančio anglies pluošto.

Lėktuvas turi 3 galingus bešepetėlinius variklius ir yra aprūpintas 6-ių ašių giroskopu.

Taip pat turi įkraunamą 11.1V / 1000mAh bateriją, kurios užtenka iki 16 minučių skrydžiui. Baterija įkraunama per maždaug 80 min.

Didelis privalumas yra tas, kad „Wltoys XK X450“ lėktuvas palaiko 3 skrydžio režimus - įskaitant vertikalųjį skrydį / horizontalųjį 6G lėktuvo skrydį / kelių rotorių skrydį - ir dėl to jis tampa toks patrauklus tiek pradedantiesiems, tiek jau patyrusiems.

Vos vienas mygtuko paspaudimas ir lėktuvas pakyla, nusileidžia ir keičiami skrydžio režimai. Super patogus ir paprastas valdymas. Plius, lėktuvas dar turi ir LED šviesas, dėl ko tamsesniu paros metu jo skrydis atrodys dar šauniai. Puikus žaislas.

Čia parodoma, kaip paruošti šį lėktuvą ir kaip jis skraido:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()