Iš Čekijos sandėlio, puiki kaina ir tiesiog naudingas daiktas - išparduodami vieni populiariausių muilo putų dozatorių „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ (Video)  ()

Rankų higiena visada buvo labai svarbu ir dabar galima už gerą kainą įsigyti puikios išvaizdos, labai populiarų, bekontaktį muilo putų dozatorių iš „Xiaomi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Šiuo metu „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ parduodamas už 21,29 €;

iš Čekijos sandėlio;

4,59 € už pristatymą į Lietuvą;

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Bekontaktis muilo putų dozatorius „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ yra vienas populiariausių ir skirtingose parduotuvėse jį jau yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų.

Šiuo naudingu daiktu jie yra labai patenkinti ir dabar „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ galima įsigyti už gerą kainą.

Toks daiktas pravers praktiškai bet kur: namų vonios kambaryje ar virtuvėje, darbovietėje, ligoninėse, vaikų darželiuose ir t.t.

Pats didžiausias „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ privalumas yra tas, kad jis maitinamas AA tipo baterijomis ir veikia dėka IR spindulių.

Tereikia kilstelėti rankas, sureaguoja davikliai (esant rankoms nuo jų nutolus iki 9 cm) ir automatiškai išpurškiama muilo putų porcija. Jokio kontakto - viskas absoliučiai švaru ir higieniška.

Gamintojas nurodo, kad „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ esantys davikliai sureaguoja vos per 0,25 s, kas yra labai greitai.

Toks dalykas ypač patiks vaikams, kuriuos dažniausiai yra sunku priversti plauti rankas su įprastu muilu. „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ dozatorius jiems bus kur kas patrauklesnis variantas palaikyti rankų higieną.

Čia tuo pačiu verta pažymėti, kad  „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ dozatorius palaiko du muilo putų purškimo režimus.

Galima rinktis ar norite, kad vienu kartu putų būtų išpurkšta 0,55 gr., ar dvigubai daugiau - 1,1 gr. Apie pasirinktą režimą informuoja ir ant korpuso esantis LED indikatorius.

„Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ muilo putų dozatorius pagamintas iš ABS plastiko, turi permatomą 300 ml skysto muilo talpą, atsparus vandeniui (IPX5) ir tiesiog puikaus dizaino, kuris Vokietijos specialistų buvo įvertintas aukščiausiu balu -  „Good Design Award“ apdovanojimu.

Beliks iš pakuotės išimti „Xiaomi Mijia Automatic Induction Foaming“ dozatorių, įdėti AA tipo baterijas (jas reikia įsigyti atskirai aut. past.) ir pripildyti norimu skystu muilu.

Jei pastarasis yra ganėtinai tirštas - rekomenduojama jį atskiesti su vandeniu santykiu 70 su 30, kur 30 proc. yra skysto muilo kiekis.

Ir viskas, jau galite naudotis įsigytu dozatoriumi. Praktiškas, patogus naudoti ir pravartus daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()