Geriausi Aliexpress pasiūlymai: už puikią kainą bei su 3 baterijomis sparčiai populiarėjantys 4K dronai ir monstriniai „WLtoys“ automobiliai (Video, paskutiniai vienetai, kuponas, Prancūzijos ir Lenkijos sandėlių papildymas 2021-07-11)  ()

Geriausi pasiūlymai:

- Išskirtinai funkcionali ir puikiai vertinama mini kamera - „Mini Wifi Camera Smart Auto IR-Cut Night Vision HD Video Motion Sensor Secret Micro Cam IP P2P Security Home Surveillance Webcam“;

- Sparčiai populiarėjantis šių metų drono modelis su labai gerais pirkėjų atsiliepimais - „2020 New Mini Drone 4K 1080P HD Camera WiFi FPV Air Pressure Height Maintenance, Portable Foldable Quadrotor dron Children Toy“;

- Puikiai vertinamos, monstrinės išvaizdos „WLtoys“ mašinos - „1:12 4WD RC Car Updated Version 2.4G Radio Control RC Car Toys Buggy 2020 High speed Trucks Off-Road Trucks Toys for Children“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinai funkcionali ir puikiai vertinama mini kamera

  • Dabar ji parduodama nuo 15,63 €; IŠPIRKTA
  • 47 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima įsigyti kamerą su iki 128 GB atminties kortele.

Tai yra viena populiariausių mini kamerų Aliexpress: beveik 3 800 užsakymų, 700 atsiliepimų ir tobulas 5 balų įvertinimas. Ir nenuostabu, kodėl pirkėjams taip patinka šios kameros.

Pirmiausiai, jų kompaktiškumas ir dydis. Vos 6,3 x 4 x 6,3 cm dydžio ir sveria tik 43 gramus. Visiškai mažytė kamera, kurią galima paslėpti bet kurioje patalpos vietoje ir niekas net nežinos, kad juos stebi ši kamera.

Dar šauniau, jos palaikomų galimybių gausa. Kamera prijungiama prie WiFi tinklo ir valdoma su programėle. Tad tiesiogiai galite matyti tai, ką filmuoja kamera. Taip pat peržiūrėti atminties kortelėje ar debesyje esančius įrašus ir padarytas nuotraukas.

Yra judesio daviklis, kuris iškart atsiųs jums pranešimą ir užfiksuos vykstantį veiksmą, ir jei tik telefone esančioje programėlėje aktyvuosite - įsijungs sirena.

Čia turime 2MP IP kamerą su 90 laipsnių matymo kampu, kuri filmuoja 1080p raiška, 25 kadrai per sekundę, naujas H.265 vaizdo suspaudimo formatas ir palaikomas naktinis matymas - iki 10 metrų atstumu. Stebėtinas funkcionalumas. 

 

Negana to, mini kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį ir per ją galima kalbėtis su šalia kameros esančiais žmonėmis. Net ir gerokai brangesnės įprastos kameros ne visada gali pasiūlyti tokią galimybę.

Beliks tik kamerą išimti iš pakuotės, prijungti prie USB maitinimo šaltinio, kad ir išorinės baterijos, ar tiesiog prie rozetės su pakuotėje esančiu europietišku adapteriu, WiFi ryšiu ją suporuoti su telefone įdiegta programėle ir jau galėsite pilnai naudotis šia mini IP kamera.

Pirkėjai šiai kamerai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir žeria vien komplimentus. Tiesiog puiki mini IP kamera už stebėtinai žemą kainą: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto ir štai kokia šios kameros filmavimo kokybė - 1 foto, 2 foto.

Sparčiai populiarėjantis šių metų drono modelis su labai gerais pirkėjų atsiliepimais

  • Aliexpress - su PVM 64,72 € (papildymas 2021-07-11);
  • 49 % nuolaida;
  • iš Prancūzijos sandėlio;
  • 4,7 € už siuntimą į Lietuvą pr 7 d.d.;
  • pakuotėje 3 baterijos.

Šio drono populiarumas Aliexpress parduotuvėje auga labai sparčiai. Kuo taip pirkėjams patinka šis dronas? Išsiaiškinkime.

Daugelis pirkėjų pažymi tą faktą, kad pasiūloje galima rinktis iš kelių dronų versijų. Jis yra juodos arba pilkos spalvos, su 4K raiška kamera.

Taip pat šiuo metu parduodami su 3 baterijomis bei pardavėjas prideda kelioninį krepšį, skirtą laikyti droną ir visus jo priedus.

Visose pakuotėse bus įdėta įkrovimo laidas, valdiklis, atsuktuvas, 4 apsaugos ir 4 atsarginiai propeleriai bei naudojimosi instrukcijos.

Iš tikrųjų droną verta rinktis su keliomis baterijomis, taip padidės skrydžio laikas. Vienos baterijos užtenka 13 min. skrydžiui, kas už tokią kainą yra net puiku.

Taip pat ir kelioninis krepšys pravers keliaujant ir norint su savimi gabentis droną. Juk viską susidėti į paprastą krepšį ar kuprinę nėra pats patogiausias dalykas.

Žinoma, nepamirškime kameros. Šis dronas aprūpintas 4K raiškos kamera ir jos apžvalgos kampas siekia iki 120 laipsnių. Labai geri rodikliai.

Be to, dronas reaguoja į duodamas komandas ranka. Tereikia žiūrėti į drono kamerą, kilstelėti ranką ir nuo parodyto ženklo - dronas pradės filmuoti arba padarys nuotrauką.

Į telefoną atsisiuntus ir įsidiegus programėlę, galėsite tiesiog matyti tai, ką filmuoja dronas, o padarytas nuotraukas iškart apdoroti su papildomais grožio filtrais ir dalintis su savo draugais socialiniuose tinkluose. Šaunios galimybės.

Dronas turi ir dar vieną įdomią ir retą funkciją. Ypač tarp tokios kainos kategorijos dronų.

Ji iš esmės vadinama 3D/VR, kas reiškia, jog su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas. 

Čia, žinoma, į pakuotę virtualios realybės akiniai nepridedami ir juos reikia įsigyti atskirai. Tačiau su jais filmuojami drono vaizdai bus dar ryškesni ir suteiks kur kas daugiau pojūčių.

Dronas valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu bei telefonu. Tereikia telefone nupiešti skriejimo trajektoriją ir dronas jos laikydamasis skries. 

Taip pat dronas palaiko „Headless“ režimą ir sugeba apsiversti 360 laipsnių. 

Tereikia spustelėti vos vieną mygtuką ir dronas pakils bei grįš namo. Praktiškos funkcijos ir viena jų yra itin įdomi.

Dronas turi „traukos jutiklius“ ir kai dronas yra suporuotas su telefonu, tereikia paversti telefoną į šoną ir dronas pakryps į tą pusę ir nuskries. Dar patogesnis drono valdymas.

Absoliuti pirkėjų dauguma pažymi ir drono kompaktiškumą. Jis yra sulankstomas ir tokioje būsenoje drono išmatavimai yra tokie: 8 x 6,5 x 3 cm. Kai pasirengęs skrydžiui: 10 x 12,5 x 3 cm. Super kompaktiškas dronas, telpantis tiesiog delne.

Jį galima gana drąsiai skraidinti tiek lauke, tiek ir patalpų viduje. Žinoma, nepatyrusiems to geriau iš pradžių nedaryti ir su dronu keliauti į lauką.

Puikiai vertinamos, monstrinės išvaizdos „WLtoys“ mašinos

  • Aliexpress - 47,63 € su PVM;
    • iš Kinijos nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Aliexpress - 43,01 € su PVM;
    • papildomai kuponas - CMRMD1SUJOYF;
    • iš Lenkijos už už € 4,61 į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.
    • paskutiniai vienetai.

„Wltoys“ kompanija yra gana gerai žinoma tarp tokio tipo žaislų ir „Youtube“ esančios apžvalgos rodo, kad šios kompanijos nuotoliniu būdu valdomi automobiliai visada vaikams suteikia džiaugsmo.

Ir ne tik vaikams. Su tokiais monstriniais automobiliais bus smagu pažaisti ir jų tėveliams.

Ir ne, šios nuotraukos nėra redaguotos. Šie automobiliai iš tikrųjų yra labai dideli. Tiesa, svarbu pastebėti, kad galima rinktis iš dviejų modelių.

Viršutinėje nuotraukoje matote 1:12 mastelio ir 37 x 23 x 20 cm dydžio automobilį, o žemiau pateiktoje nuotraukoje 1:16 mastelio ir 27 x 17 x 12 cm dydžio automobilį.

Kaip ir visi „Wltoys“ automobiliai, taip ir šie du modeliai yra pagaminti labai kokybiškai. Vien ką reiškia virš 5 400 užsakymų, beveik 3 600 pirkėjų atsiliepimų ir aukštas 4,7 balų įvertinimas. Tiesiog tokia masė žmonių negali klysti ir labai aukštas balas rodo, kad jie yra itin patenkinti įsigytais automobiliais.

Automobiliai turi nepriklausomų keturių ratų pakabą, visi ratai yra su amortizatoriais ir kaip teigia gamintojas, 4 ratų pavarų sistema užtikrina puikų automobilio valdymą bei stabdymą.

Pats valdymas vyksta 2.4 GHz radijo bangomis ir diapazonas siekia iki 50 metrų.

Kas dar yra svarbu, kad automobilio korpusas yra itin kokybiškas ir gamintojas užtikrina, jog šis automobiliukas nesunkiai ištvers ir įvairius atsitrenkimus į kitus objektus.

Žinoma, rekomenduojama to nedaryti, bet juk visko pasitaiko ir tvirtas automobilio korpusas yra akivaizdus privalumas.

Dar labai svarbu, kad automobilis suprojektuotas taip, kad apsaugo viduje esančius elektronikos komponentus nuo vandens. Aišku, geriau pliaupiant lietui su šiuo automobiliu lauke nežaisti.

Patys automobiliai turi įkraunamas baterijas, kurių užteks dūkti su automobiliu 30 minučių – labai geras rezultatas.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais automobiliais, jų pagaminimo kokybe ir tuo, kad jie suteikia daug smagių akimirkų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()