„Tai geriausias automobilinis oro kompresorius, kokį tik esu turėjęs“ – kuo taip patiko labai populiarus kompresorius iš „Xiaomi“ ir ką rodo testų rezultatai? („Xiaomi 70mai“ apžvalga, mažiausia kaina, iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Xiaomi 70mai“ - itin populiarus oro kompresorius tarp pirkėjų. Tūkstančiai pirkimų, atsiliepimų ir aukščiausi įvertinimo balai. O kuo geras šis automobilinis oro kompresorius? Svarbiausia informacija ir testų rezultatai šioje apžvalgoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai“ oro kompresorius:

  • Aliexpress44,22 €;
    • 49 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 4,20 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Apžvalgininkas tvirtina, kad su „Xiaomi 70mai“ automobiliniu oro kompresoriumi galima pripūsti įvairių transporto priemonių ratus, čiužinius, kamuolius ir t.t. Palaikoma nuo 0,1 iki 7 barų arba 1-1000 PSI slėgis.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad palaiko 10A ir 12V, kas reiškia, jog jį galima prijungti prie automobilinio pridegiklio.

„Pakuotėje rasite išsamią naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis: anglų, rusų ir kt.

Čia iškart randame simpatiškos išvaizdos lagaminą, kuriame ir yra įdėtas Xiaomi 70mai oro kompresorius. Jis taip pritvirtintas, kad jo iš šio lagamino neišimsite.

Taip pat ant lagamino dugno yra pritvirtintos guminės kojelės, kas irgi yra gerai. Trumpai tariant, galite būti ramūs dėl šio metalinio korpuso ir išvaizdaus oro kompresoriaus – toks lagaminas užtikrins jo ilgaamžiškumą. O tuo pačiu ir labai patogu jį nešiotis su savimi, nes turime prie lagamino pritvirtintą rankeną.“

„Šaunu yra ir tai, kad pačio kompresoriaus viršuje yra iškart jo korpuse įstatyta adatėlė, skirta pripūsti įvairiems kamuoliams ir dar du papildomi antgaliai su kuriais bus galima pripūsti čiužinius, batutus ir pan. Šie antgaliai fiksuojasi labai gerai ir išlieka savo vietose.“

„Gamintojas labai gerai čia viską apgalvojo ir Xiaomi 70mai belieka su 3,5 metro ilgio laidu prijungti prie automobilyje esančio pridegiklio – iki 12V. Čia turime 10A oro kompresorių, kas yra tikrai daug. Dirba iki 39l/min, o tai geras rodiklis.

Pati oro žarnelė yra maždaug pusės metro ilgio. Iš esmės to pilnai pakanka. Juk oro kompresorių ir statysime prie pat automobilio rato.“

„Ir nieko sau, Xiaomi 70mai netgi turi ventiliatorių. Pirmą kartą matau tokį įrenginį su ventiliatoriumi (2:35 min.).

Kai tik įjungsite oro kompresorių, pradės šviesti jo ekranėlis ir spausdami pliuso ir minuso ženklus nustatysite norimą slėgio lygį. Palaikoma nuo 0,1 iki 7 barų arba 1-1000 PSI slėgis. Su „R“ raide renkamės KPA, BAR ar PSI.

Ir kai tik nustatysite norimą slėgį, tarkime 2.30 barų, belieka tik paspausti Start mygtuką ir kai automobilio ratas bus pripūstas iki tokio lygio, kompresorius automatiškai išsijungs (3:10 min.).“

„Iš principo, tai yra viskas, ką reikia žinoti apie šį Xiaomi 70mai oro kompresorių. Su juo pripūsite kamuolius, čiužinius, valtis, įvairių transporto priemonių ratus ir t.t. O dabar išbandykime jį su to pačio lengvojo automobilio ratais (3:50 min.).“

„Xiaomi 70mai“ oro kompresoriaus testavimai

Apžvalgininkas automobilio rate nuleido orą iki tiek, jog liko 1 baras. Tada prijungė „Xiaomi“ oro kompresorių ir jame nustatė, kad ratą pripūstų iki 2.3 barų.

„Ir jis šį darbą atliko puikiai. Jam tai padaryti prireikė vos 2,5 minučių.“

Antruoju bandymu (4:23 min.) iš automobilio rato buvo išleistas visas oras, vėl prijungtas „Xiaomi“ oro kompresorius ir iki 2.3 barų jis ratą pripūtė per 4 minutes.

„Nuostabus oro kompresorius. Ir dar vienas ne ką mažiau svarbus momentus. Šiuos testus atlikau vieną paskui kitą, praktiškai nebuvo ilgesnės pertraukos ir toji prie rato jungiama žarnelė išliko vėsi. Kaip ir pats oro kompresorius. Net neįšilo. Svarbūs pliusai.

Apibendrinus galiu pasakyti tik tiek. Iš visų oro kompresorių, kokius tik per visą savo gyvenimą esu turėjęs, Xiaomi 70mai pasirodė geriausiai. Funkcionalus, išvaizdus, puikiai atlieka savo darbą ir parduodamas už labai gerą kainą. Rekomenduoju 100 proc.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()