„Už tokią kainą - geriausias vaizdo registratorius. Turėjau įvairių registratorių, bet net ir brangesni modeliai neprilygsta Xiaomi 70mai Pro“: štai ką sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio apie masiškai šluojamą „Xiaomi“ vaizdo registratorių („Xiaomi 70mai Pro“ pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos sandėlio, Video)  (1)

„Xiaomi 70mai Pro“ yra milžiniško populiarumo sulaukęs vaizdo registratorius. Daugybė apžvalgų bei tūkstančiai pirkėjų atsiliepimų. Štai ką pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio sako apie šį šaunų vaizdo registratorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius (galima įsigyti su arba be GPS modulio):

  • Aliexpress - nuo 49,85 €;
    • 47 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,64 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • papildomai galima įsigyti iki 64GB atminties kortelę.

„Xiaomi 70mai Pro“ yra neįtikėtino populiarumo sulaukęs vaizdo registratorius. 

Štai čia rasite keletą „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratoriaus apžvalgų ir jo palyginimus su kitais modeliais.

Šįkart pasižiūrėkime ką gi apie „Xiaomi 70mai Pro“ sako tūkstančiai pirkėjų. Ir vien oficialioje 70mai parduotuvėje „Xiaomi 70mai Pro“ jau įsigijo beveik 19 500 pirkėjų, kurie paliko arti 10 000 atsiliepimų ir turime kone tobulą 4,9 balų įvertinimą. Fantastiška statistika.

„Xiaomi 70mai Pro“ pagrindinės savybės, kurias išskiria pirkėjai

Apibendrinus iš Lietuvos ir viso pasaulio pirkėjų atsiliepimus galima daryti trumpą išvadą: žvėriškų specifikacijų, galimybių ir nuostabios vaizdo kokybės įrenginys už labai žemą kainą.

 

Pirkėjai išskiria šias pagrindines „Xiaomi 70mai Pro“ savybes:

  • labai geras pakuotės turinys: rasime naudojimosi instrukciją, plastikinį įrankį, 3,5 metro ilgio USB-microUSB laidą, automobilinį įkroviklį su dviem USB jungtimis – tad ne tik energiją gaus registratorius, bet ir bus galima įkrauti kokį nors elektronikos prietaisą – dvi antistatines plėveles, patį registratorių ir laikiklį su lipnia juosta, skirtą pritvirtinti šį registratorių prie priekinio automobilio lango;
  • registratorius prie priekinio lango pritvirtinamas paprastai ir laikosi tvirtai;
  • reguliuojamas registratoriaus objektyvas;​
  • Sony IMX335 jutiklis su 5 MP kamera ir objektyvo apžvalgos kampas siekia 140 laipsnių;
  • 70mai Pro vaizdo registratorius palaiko 1080p, 1440p ir 1944p raiškas, o tai yra 2,5 karto geresnė už Xiaomi 70mai;
  • ant korpuso yra šviesos indikatorius, 5 valdymo mygtukai, microUSB jungtis, microSD kortelės jungtis - palaiko iki 64GB atminties kortelę;
  • taip pat registratorius turi mikrofoną ir garsiakalbį - įrašo garsą ir yra angliškai kalbanti balso asistentė;
  • palaikomas automobilio statymo ir ADAS sistema. Tik čia reikės drauge įsigyti ir GPS modulį;
  • kalbant apie automobilio statymo režimą – „parking mode“ – tai čia registratorius pradės automatiškai filmuoti kas vyksta aplink automobilį, kai į jį stovintį aikštelėje kas nors trinktelės ar bandys įsilaužti;
  • na, o ADAS sistema leidžia registratoriui įvertinti eismo srautą ir duoti įspėjimą, kai kertamos linijos, per arti važiuojama kitos transporto priemonės. Ši funkcija veikia tik su GPS moduliu;
  • pirkėjai ir apžvalgininkai tvirtina, kad automatiškai atliekamas 1 minutės trukmės vaizdo įrašas ir registratoriaus ekranas neįsijungia, tik matyti šviesos indikatorius ant korpuso. 70mai Pro turimos 500 mAh talpos baterijos energijos užteks padaryti 40 tokių vaizdo įrašų. Bendrai, labai naudinga ir praktiška funkcija;

 
  • „Xiaomi 70mai Pro“ registratorius taip pat naujus įrašus įrašo ant seniausių, kas yra labai patogu;
  • o visus įrašus peržiūrėti, atsisiųsti, matyti tiesioginį vaizdą, daryti nuotraukas ir kt. galima su „70mai“ programėle - palaikomas WiFi ryšys;
  • „Xiaomi 70mai Pro“ programinė įranga taip pat atnaujinama per programėlę.

Keletas informatyviausių pirkėjų atsiliepimų

Apibendrinus galima sakyti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ yra labai šaunus vaizdo registratorius. Jis turi viską, ko tik galima reikalauti iš modernaus vaizdo registratoriaus. Pirkėjai juos perka ne po vieną ir ne po du. Iškart įsigyja ir savo draugams - 1 foto. Ir štai ką apie jį sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio.

  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš Lietuvos): Iš Lenkijos į Lietuvos paštomatą gavau per 7 dienas. Viskas patinka, balsu valdymas yra liuks, video kokybė labai gera. Rekomenduoju iškart nusipirkt laidą pajungimui nuo saugiklių bloko, nes nuo prikūrkės laidas kabantis erzina. Bendrai, rekomenduoju.
  • V***y: Galiu pasakyti, kad Xiaomi 70mai Pro yra labai geras vaizdo registratorius. Vaizdą įrašinėja gerai ir kokybė labai gera. Važiuojant 80 km/h val. greičiu, automobilių numeriai matyti aiškiai. Pasirinkus maksimalią vaizdo raišką, viena minutė įrašo užima 160MB, tad 64GB atminties kortelės užteks 17 val. Smūgių jutiklis ir tas automobilių stovėjimo režimas yra jautrus (jautrumą galima reguliuoti aut. past.) ir fiksuoja aplinkui viską. Šaunus įrenginys.
  • A***k: Puikus vaizdo registratorius. Labai paprastas pritvirtinimas, patogus naudojimasis, itin šauni programėlė ir nuostabi vaizdo kokybė. Ilgai ieškojau gero vaizdo registratoriaus ir už tokią kainą nieko geriau nerasite. Xiaomi 70mai Pro tiesiog puikus. Visiems rekomenduoju ir mano bičiuliai jau praktiškai visi įsigijo tokius pat vaizdo registratorius. Sakau, geriau tiesiog nėra.
  • A***v: Pritvirtinau šį registratorių ir jau nuvažiavau 1100 km. Galiu pasakyti, kad jis dirba stabiliai, vaizdo kokybė gera. Kadangi filmuoju nuolat, tai vaizdo kokybę sumažinau iki HD, nes registratorius gana greitai užpildo atminties kortelę. Programėlė ypač šauni ir patogi naudotis. Galiu pilnai valdyti registratorių, peržiūrėti vaizdo įrašus ir kt. Išbandžiau ir tą ADAS sistemą, kuri seka kelio linijas ir kitus automobilius. Gana įdomus dalykas. Iš principo veikia, bet gana keistai ir kartais ši sistema pati išsijungia. Sunku pasakyti, kodėl. Bendrai, registratorius man patiko. Už tokią kainą labai geras variantas. Rekomenduoju.
  • S***n: Man labai patinka šis vaizdo registratorius. Iki šiol jų turėjau ne vieną ir net gerokai brangesni modeliai neprilygsta Xiaomi 70mai Pro. Puikios funkcijos, vaizdo kokybė ir kaina. Vos tik kur nors trinkteli, iškart pradeda įrašinėti vaizdą, net jei ir tuo metu registratorius ir nebuvo aktyvuotas. Labai šaunus dalykas ir man jau padėjęs porą kartų išsiaiškinti teisybę, kai patekau į eismo įvykį. Tokį vaizdo registratorių privalo turėti kiekvienas vairuotojas.

 

 

Keletas pirkėjų padarytų „Xiaomi 70mai Pro“ registratoriaus nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto ir su registratoriumi užfiksuoti vaizdai: 1 foto, 2 foto.

 

Vieną išsamiausių „Xiaomi 70mai Pro“ registratoriaus apžvalgų rasite čia ir nuo 9:18 min. galite pasižiūrėti, kaip šis vaizdo registratorius filmuoja:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(10)
(1)

Komentarai (1)