„Bėgioti su tokiais batais – tikras kaifas. Nuostabūs Xiaomi sportiniai bateliai“: vandeniui atsparūs, su unikaliu raištelių mechanizmu, vidpadis su vidine atmintimi ir net 3 kartus pigesni nei pas konkurentus („Xiaomi Freetie Running Sneekers“ apžvalga, Video)  (5)

„Atsparumas vandeniui? Yra. Bateliai skirti bėgiojimui, bet labai tinka ir kasdieniam naudojimui. Tinkamas ir tvirtas padas, sumažinantis smūgių jėgą. Išskirtinis raištelių surišimo mechanizmas, kurį jau matėme ir Antelope II bėgimo bateliuose. Tik šįkart jis padarytas kur kas protingiau. Labai gerai viskas suklijuota ir vidpadis su vidine atmintimi, kurio niekad nereikės keisti. Sudomino? Štai kuo pasižymi Xiaomi Freetie Running Sneekers sportiniai bateliai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Freetie Running Sneekers“ sportiniai bateliai:

  • Aliexpress – nuo 34,02 €;
    • 38 % nuolaida; 
    • 2,30 € už siuntimą į Lietuvą.
  • Išmanusis lustas, dedamas į batelius ir fiksuojantis jūsų bėgimą 9,92 eurai.

Apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi Freetie Running Sneekers“ sportiniai bateliai atkeliauja gerai supakuoti, be jokio specifinio kvapo, net ir lankstomi puikiai išlaiko savo formą bei puikiai atrodo.

„Galima rinktis iš dviejų spalvų modelių bei skirtingo dydžio ir šie Xiaomi bateliai atrodo, kaip gerai žinomos Salomon kompanijos avalynė, tik parduodama 2-3 kartus pigiau“.

 

„Man labai patinka šių batelių raištelių užrišimo mechanizmas. Jis įgyvendintas dar geriau nei Antelope II bateliuose (šių batų apžvalgą rasite čia aut. past.). O ir batų liežuvėlis minkštas bei puikios kokybės vidpadis.

Iš principo batai pagaminti labai kokybiškai tik štai vasarą su jais vaikščioti bus kiek karšta. Jie labiau skirti rudens-žiemos-pavasario sezonams, kai temperatūra yra iki +21 laipsnių ir žemiau.“

Apžvalgininkas taip pat rekomenduoja pasinaudoti pardavėjo pateikiama dydžių lentele ir teigia, kad 27 cm ilgio pėda atitinka 44 batų dydį.

„Batų dydis yra būtent tas, kokio man ir reikėjo. Dydžių lentelėje pateikti teisingi skaičiai. Net jei jūsų pėda ir plati, ji vis tiek tilps į šiuos batus.

 

Vidpadis man labai patiko. Retai tai sakau apžvelgdamas batus, nes dažniausiai gamintojai įdeda ne itin kokybiškus vidpadžius, bet šįkart jis yra toks kokio man ir reikia: vidutiniškai minkštas, vidutiniškai lankstus. Po juo įdedamas išmanusis lustas ir taip batai fiksuoja bėgimą.

Kojos šiuose batuose laikomos labai tvirtai ir taip kojos apsaugomos nuo galimų traumų.

Daugiasluoksnis sintetinis kilpinis batų paviršius apsaugo nuo vandens ir maždaug tik po 5-7 sek. jau pradeda praleisti vandenį. Geras rodiklis, nes tai rodo, kad batai iš tiesų yra kvėpuojantys ir tuo pačiu gerai pašaliną drėgmę iš batų vidaus.

Dar šaunu, kad šis paviršius veikia kaip atšvaitai, tad būsite gerai matomi tamsiuoju paros metu.“

„Kalbant apie raištelių užrišimo mechanizmą, tai jis labai geras. Tereikia sukti štai šį ratuką ir raišteliai užtraukiami tiek, kiek jums reikia. Jis dirba dar geriau nei Antelope II sportiniuose bateliuose.

 

Plius, čia pačiame viršuje jau raištelius laiko prie batų pritvirtinti metalo elementai, kas suteikia papildomo tvirtumo ir ilgaamžiškumo. Bendrai, tokiuose batuose mano kojos yra laikomos labai tvirtai.“

„Bėgioti su tokiais bateliais po mišką yra tikras kaifas. Taip pat rekomenduoju visgi rinktis tokio dydžio batelius, kur turėtumėte bent pusės centimetro rezervą, nes kaip žinote – bėgimo metu pėda šiek tiek išsiplečia.

Apibendrinus, nuostabūs sportiniai bateliai. Kai kuriems galbūt jie pasirodys gremėzdiški, bet tai juk yra batai skirti bėgioti ir bėgioti ne tik asfaltu, bet ir įvairiais miško keliais. O tokioms sąlygoms skirti batai kitaip ir neatrodo.

Iš principo šiuos batus galima naudoti ir kasdieniams pasivaikščiojimas. Jei tik jums patinka toks batų dizainas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (5)