„Robotas yra bomba!!!“: iš Belgijos sandėlio ir už tokią kainą, kad pirkėjai iš Lietuvos negali atsistebėti („CHOVERY CL1“ langų valymo robotas, Video)  ()

„CHOVERY CL1“ langų valymo robotas yra ypatingai populiarus. Jį Jau įsigijo tūkstančiai pirkėjų ir pirkėjai iš Lietuvos labai džiaugiasi jo suteikiamomis galimybėmis, puikia kaina ir labai geranorišku pardavėju.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„CHOVERY CL1“ langų valymo robotas:

  • Aliexpress88,15 €;
    • 32 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-12 dienas.

„CHOVERY CL1“ langų valymo robotas yra ypač populiarus: virš 2 300 užsakymų, 1 200 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8/5 balų įvertinimas.

Pirkėjams patinka šio langų valymo roboto kompaktiškumas, kokybiškai atliekamas  darbas ir labai gera kaina.

Taip pat pakuotėje iškart gauname viską, ko tik gali prireikti.

Telieka robotą išimti iš pakuotės, pritvirtinti apsauginį lyną, pajungti maitinimą, sudrėkinti šluostes ir paleisti darbuotis.

Čia apsauginis lynas su karabinu yra 5 metrų ilgio. Ir gamintojas rekomenduoja robotą pritvirtinti šiuo apsauginiu lynu. Jei kartais robotas atsikabintų nuo lango, kad nenukristų ant žemės.

Net jei kartais darbo metu ir nutrūktų elektros tiekimas, robotas turi integruotą bateriją, tad galės stipriai prie paviršiaus kabėti dar pusvalandį laiko. Tuo metu jis nedirbs ir skleis įspėjamąjį signalą. Beliks tik atnaujinti elektros tiekimą arba tiesiog robotą nuimti nuo paviršiaus.

 

 

Daugelis pirkėjų pažymi ir labai svarbią kitą „CHOVERY CL1“ technologinę savybę, tai palaikomą MEMS sistemą.

Dėka jos, „CHOVERY CL1“ sugeba aptikti paviršių kraštines, jų nebūvimą bei apeiti kliūtis. Kitaip tariant, šį robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių stiklinių paviršių. Ir ant tų pačių dušo kabinų.

Roboto jutikliai leis „CHOVERY CL1“ suprasti, kad čia nėra kraštinių ir taip prisitaikys prie valomo paviršiaus bei, kas itin svarbu, nenukris.

„CHOVERY CL1“ taip pat tinka darbuotis ne tik ant įvairaus dydžio stiklinių langų, bet ir ant stiklinių durų, dušo kabinų, vonios plytelių net ir grindų.

Robotas palaiko 3 judėjimo maršrutus ir jį galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiog spustelėjus ant korpuso esantį mygtuką.

Ant jo korpuso taip pat yra šviesos indikatoriai, kurie leis lengviau suprasti kada kokiu režimu dirba robotas ir ar viskas yra gerai. Apie kažkokias negeroves informuoja raudonos spalvos indikatorius. Mėlynos spalvos indikatorius rodo, kad viskas yra gerai, o geltonos - įkraunama roboto baterija.

Pirkėjai iš Lietuvos „CHOVERY CL1“ langų valymo robotais yra labai patenkinti ir vienas jų teigia, kad: „Robotas yra bomba!!! Pardavėjas labai geranoriškas ir sukalbamas. Buvo tam tikrų iššūkiu su pristatymu, bet pardavėjas išsprendė visus klausimus. Trumpai tariant, rekomenduoju pardavėją ir šį robotą.“

 

Kai kurie pirkėjai teigia, kad negavo užsakytų robotų, tačiau pardavėjas grąžino sumokėtus pinigus.

Štai kelios pirkėjų padarytos „CHOVERY CL1“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: