Speciali akcija iš Vokietijos sandėlio, viskas atkeliaus vos per kelias dienas: super pigus elektrinis paspirtukas, išskirtinės ir vos 19€ „Xiaomi“ plovimo šluotos bei vienas populiariausių „Yeelight“ šviestuvų (Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio:

- „E9 8 Inch Height Adjustable Folding Electric Scooter“ elektrinis paspirtukas;

- 360 laipsnių kampu pasisukanti, jokių baterijų ir laidų, tinkanti praktiškai bet kokiems paviršiams ir vienu užpildymu išplaunanti 100 m2 plotą - „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ plovimo šluota;

- Puikus „Yeelight“ šviestuvas - „Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„E9 8 Inch Height Adjustable Folding Electric Scooter“ elektrinis paspirtukas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 143,64 €;
  • 47 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio ir pristatys per 3-5 d.;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„E9“ elektrinis paspirtukas yra turbūt vienas pigiausių, kokį tik šiuo metu būtų galima rasti. Ir kaip už tokią kainą, jis pasižymi labai geromis savybėmis.

„E9“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Kai sulankstytas - 86 * 32 * 13,5 cm išmatavimų, tad labai kompaktiškas ir lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Plius, jis sveria vos 7,9 kg., o tai yra itin nedaug, palyginus su kitais elektriniais paspirtukais, kurie įprastai sveria bent 12 kg.

Išlankstytas „E9“ yra (93-106 cm) * 92 cm dydžio. Jo vairo aukštis yra reguliuojamas, dėl ko patogu šiuo paspirtuku važiuoti įvairaus ūgio žmonėms.

Beje, vairo rankenos taip pat yra nulenkiamos į šonus, o aliuminio rėmo paspirtuku gali važiuoti iki 100 kg svorio žmogus. Prie tvirtumo ir važiavimo malonumo prisideda ir sumontuoti amortizatoriai.

Kalbant apie technines specifikacijas, tai „E9“ galiniame rate įmontuotas 150W galios bešepetėlinis elektros variklis, leidžiantis pasiekti 12 km/h greitį. Akivaizdu, kad tai ne bolidas, bet saugioms kelionėms yra pats tas.

 

Toks paspirtukas labai tinkamas vaikams ir paaugliams bei tiems, kuriems tai bus pirmoji tokia transporto priemonė.

Elektrinis paspirtukas turi 22V 2600mAh bateriją, kurią pilnai įkrausime per 2,5 val., o vienu įkrovimu įveiksime 6 km. Lyginant su konkurentais, gana kuklus atstumas, bet ir „E9“ kaina yra bent kelis kartus mažesnė. 

„Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ plovimo šluota

  • Šiuo metu ji parduodama už 18,69 €;
  • 63 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio ir pristatys per 3-5 d.;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ yra išskirtinė šluota: ji turi 350 ml vandens talpą ir priešais save tolygiai purškia vandenį - iki 95 cm atstumu.

Taip atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta mikropluošto plaušinė surenka visas atliekas.

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Gamintojas teigia, kad vienu vandens užpildymu galima išplauti net 100 m2 plotą. Ir su šia šaunia šluota galima plauti įvairaus tipo grindis.

 

Jokios elektros, jokių baterijų. Tereikia spustelėti mygtuką, paskleisti priešais šluotą vandens ir ją stumiant į priekį išplauti grindis. Patogu ir praktiška.

Plius, pati šluota sveria tik 1 kg ir bendras ilgis yra 1,2 m. Valymo šluostės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Viskas padaryta taip, kad namų tvarkymas būtų kuo lengvesnis ir patogesnis užsiėmimas.

Puikus „Yeelight“ šviestuvas, iš Vokietijos sandėlio

  • Šiuo metu jis parduodamas už 46,74 €;
  • 64 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio ir pristatys per 3-5 d.;
  • 5,41 € už siuntimą į Lietuvą.

„YEELIGHT“ yra 31,7 x 7 cm dydžio ir 1,26 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

 

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 240 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „YEELIGHT“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz, tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Be to, šį „YEELIGHT“ šviestuvą galima suporuoti su savo išmaniosiomis „Xiaomi“ apyrankėmis. Vos tik užmigsite, apyrankė tai užfiksuos ir nusiųs komandą „YEELIGHT“ šviestuvui ir taip pastarasis pats išsijungs. Šaunus dalykas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()