Tokių pasiūlymų dar nebuvo: net iki 150€ pigiau „Xiaomi“, „FIIDO“, „KUGOO“ ir kitų kompanijų elektriniai dviračiai ir paspirtukai - paskutinių „11.11“ išpardavimo valandų pasiūlymai (iš Lenkijos, nuolaidų kuponai, Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „3-Day Flash Sale“ išpardavimas, kuponai ir akcijos;

- 150€ pigiau „Xiaomi HIMO Z20“ elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio;

- 50€ pigiau „KUGOO KIRIN Mini 2“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- 100€ pigiau „FIIDO D11“ elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio;

- 50€ pigiau „KUGOO KIRIN M4 Pro“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- 70€ pigiau „DYU D3+“ elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„11.11“ išpardavimas daugelyje parduotuvių jau baigėsi, tačiau GeekBuying jis dar tęsiasi. Tiesa, pasinaudoti puikiomis nuolaidomis liko paskutinės valandos.

GeekBuying skuba informuoti, kad per „3-Day Flash Sale“ išpardavimą dabar galima įsigyti įvairių prekių už pačias mažiausias kainas.

Žinoma, prekių yra belikę labai nedaug. Ir net rengiant šį tekstą dalis jų tiesiog dingo iš pasiūlos. Tad laikas labai spaudžia ir puikių daiktų už labai geras kainas likę vos po keletą vienetų.

GeekBuying dar kartą primena, kad absoliuti dauguma prekių atkeliaus iš Europos sandėlių, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių. Taip pat jos bus pristatytos itin greitai.

Negana to, GeekBuying dar papildomai visiems suteikia nuolaidų kuponų. Tereikia apsilankyti paskutiniam išpardavimo etapui skirtoje internetinėje svetainėje čia ir pasiimti iki 20 dolerių siekiančius nuolaidų kuponus.

O dabar iškart keliaukime prie pačių įdomiausių ir dar kol kas prekyboje esančių puikių pasiūlymų.

150€ pigiau „Xiaomi HIMO Z20“ elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio

  • Geekbuying - 675,08 €;
  • nuolaidos kuponas 111111 (galios tik dar kelias valandas);
  • iš Lenkijos sandėlio pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Xiaomi HIMO Z20“ šiuo metu yra parduodamas už labai gerą kainą. Kitose Kinijos elektroninėse parduotuvėse šie elektriniai dviračiai ir dar iš Kinijos sandėlių parduodami net iki 150 eurų brangiau.

„Xiaomi HIMO Z20“ išlankstytas yra 1470 x 550 x 1090 mm, sulankstytas 860 x 740 x 400 mm. Sveria 21,1 kg, tvirto aliuminio rėmo, tad gali važiuoti iki 100 kg svorio žmogus.

LCD ekranėlyje matysite baterijos energijos likutį, pasirinktą režimą, greitį, nuvažiuotą atstumą.

 

Dviratis turi 10Ah 36V bateriją, kurią nuo 0 iki 100 proc. įkrausime per maždaug 5 val.

Šaunu yra ir tai, kad tą bateriją galima išimti ir nusinešti prie elektros lizdo. Tad pačių dviračių nereikia neštis iki maitinimo šaltinio.

Žinoma, įdiegtos įvairiausios baterijų apsaugos, kaip nuo trumpo jungimo, perkrovimo ir t.t.

Dviratis palaiko 3 važiavimo režimus ir vien elektra nuvažiuosime apie 50 km., o drauge mindami pedalus - iki 80 km. Maksimalus greitis yra 25 km/h.

„Xiaomi HIMO Z20“ elektrinis dviratis turi Shimano 6 pavarų sistemą; ištraukiamą sėdynę, kuri pavirsta pompa; 20 colių dydžio ratus; diskinius stabdžius priekyje ir gale; nulenkiamus pedalus; atitinka IPX7 standartą; priekyje turi ryškiai šviečiančias lempas ir t.t. Šaunūs dviračiai ir dabar parduodami už mažiausią kainą.

50€ pigiau „KUGOO KIRIN Mini 2“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio

  •  159,09 € su nuolaidos kuponas 111111 (galios tik dar kelias valandas);
  •  167,69 € su nuolaidos kuponas GKB523S (pasibaigus 11.11 išpardavimui);
  • iš Lenkijos sandėlio pristatys per 1-5 darbo dienas.

„KUGOO KIRIN Mini 2“ yra būtent tas elektrinis paspirtukas, kurio taip geidžia jūsų vaikas. Ir tiesą sakant, šiuo simpatišku ir labai geros kainos elektriniu paspirtuku galėsite važinėtis ir patys.

„KUGOO KIRIN Mini 2“ yra tvirto aliuminio rėmo elektrinis ir sulankstomas paspirtukas. Jo priekinis ratas yra 8 colių, o galinis ratas 6,5 colių dydžio.

Paspirtukas skirtas jaunimui, tačiau kaip ir minėjome, juo gali važinėtis ir suaugę. Tiesa, svorio riba yra 65 kg.

 

„KUGOO KIRIN Mini 2“ aprūpintas 150W galios elektros varikliu bei įkraunama 4Ah baterija. Pasiekiamas maksimalus greitis siekia 15 km/h, o vienu įkrovimu galima nuvažiuoti iki 15 km. Pats tas vaikams.

Plačiau apie šį šaunų elektrinį paspirtuką galite sužinoti šioje apžvalgoje:

100€ pigiau „FIIDO D11“ elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio

  • Geekbuying - 851,38 €;
  • nuolaidos kuponas GKB517S;
  • iš Lenkijos sandėlio pristatys per 3-10 darbo dienų.

Peržvelgus „FIIDO D11“ elektrinio dviračio specifikacijas ir tai, už kiek jis dabar yra parduodamas - tai yra super geras pasiūlymas.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad „FIIDO D11“ yra sulankstomas dviratis. Ir labai kompaktiškas: įprastai jis yra 110 x 148 cm dydžio, o kai sulankstytas - 74 x 80 x 40 cm. Lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Verta pažymėti, kad sėdynės aukštis yra reguliuojamas: nuo 80 iki 110 cm. Taip pat reguliuojamas ir vairo aukštis.

„FIIDO D11“ yra lengvas elektrinis dviratis - sveria 12,9 kg (be baterijos aut. past.) Su baterija sveria 18,5 kg. Tai taip pat yra geras rezultatas, nes įprastai tokie dviračiai sveria bent 24 kg.

„FIIDO D11“ aprūpintas 20 colių dydžio ir 1,75 colių skersmens pripučiamais CST ratais. Jie užtikrins maksimalų sukibimą su kelio danga ir tokie ratai yra sukurti būtent elektriniams dviračiams

Čia yra ir dvigubi diskiniai stabdžiai, kas leis jaustis saugiai važinėjant įvairiais keliais.

kmc Z7 grandinė su 52 nareliais ir Shimano 7 pavarų sistema yra tai, kas leis pasirinkti patį geriausią važiavimo režimą.

Yra papildomi 3 energijos padavimo režimai, kai minami pedalai ir tuo pačiu elektros variklis padeda. Ypač pravartus dalykas važinėjant kalnuotomis vietovėmis.

 

„FIIDO D11“ aprūpintas LCD ekranu, kuriame ir matysime pasirinktą režimą, nuvažiuotą atstumą, greitį, baterijos energijos kiekį. Važiuojant vien elektra maksimalus greitis siekia iki 25 km/h.

Šaunu ir tai, kad turime ryškias LED šviesas priekyje ir žibintą gale, o pedalai taip pat yra pagaminti iš aliuminio lydinio.

Dviračio sėdynės bei vairo aukštis yra reguliuojami, kas leis dar geriau pritaikyti dviratį prie asmeninių poreikių. Šiuo dviračiu gali važiuoti iki 120 kg svorio žmogus.

Ypač įdomus dalykas yra „FIIDO D11“ sėdynės konstrukcija. Čia yra integruota baterija, kurią galima štai šitaip (žiūrėti paveikslą žemiau aut. past) patogiai nusinešti prie artimiausios rozetės ir ją įkrauti.

Kalbant apie „FIIDO D11“ bateriją, tai šis futuristiškos išvaizdos elektrinis dviratis turi 36V 11.6Ah bateriją.

Šią talpią bateriją įkrausime per maždaug 7 valandas ir vien elektra galima nuvažiuoti iki 40-60 km. O papildomai minant pedalus - net iki 100 km. Nuostabūs rezultatai.

250W galios bešepetėliniam elektros varikliui užtenka jėgos įveikti pačius įvairiausius kelius. Tad „FIIDO D11“ dviratis nėra skirtas važinėtis vien tik gražiai išasfaltuotais miesto keliais.

Tvirtas rėmas, kokybiški ratai, Shimano pavaros ir galingas variklis su talpia baterija leis įveikti ir miškingus bei kalnuotus kelius.

Apibendrinus galima teigti, kad „FIIDO D11“ yra tikrai dėmesio vertas elektrinis dviratis.

Labai šauni išvaizda, itin geros techninės specifikacijos, tvirtas rėmas, galima su dviračiu važinėtis nuo -10 iki +50 laipsnių temperatūroje ir vien elektra įveiksime iki 60 km. O papildomi 3 režimai padės lengvai minant pedalus įveikti kalniukus. Šaunus dviratis.

„FIIDO D11“ apžvalga:

 

50€ pigiau „KUGOO KIRIN M4 Pro“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio

  • Geekbuying - 636,38 €;
  • nuolaidos kuponas GKB538S;
  • iš Lenkijos sandėlio pristatys per 3-10 darbo dienų.

„KUGOO KIRIN M4 Pro“ turi keletą svarbių patobulinimų, kuriais lenkia šaunųjį „KUGOO KIRIN M4“.

„KUGOO KIRIN M4 Pro“ yra vienas galingiausių kompanijos elektrinių paspirtukų: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai ir net 65 km nuvažiuojamas atstumas. Tikras žvėris.

Šis elektrinis paspirtukas aprūpintas 48V 16 Ah baterijomis, kurių vienu įkrovimu užteks nuvažiuoti 65 km. Be to, palaikomi 3 skirtingi važiavimo režimai ir maksimalus greitis siekia net 45 km/h.

Įspūdinga ir tai, kad baterijos įkraunamos per 8 valandas. Dažnu atveju per tiek laiko įkraunamos paspirtukų baterijos, kurie gali nuvažiuoti vos pusę tokio atstumo.

Mažasis monstras sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes, turi dvigubas amortizatorių bei stabdžių sistemas - yra diskiniai stabdžiai, atsparus vandeniui - IPX4, 10 colių dydžio ratai, žibintai, juo gali važiuoti iki 150 kg sveriantis žmogus ir paspirtukas yra sulankstomas.

 

Be to, yra galimybė prie plačios stovėjimo aikštelės pritvirtinti pakuotėje esančią sėdynę. Įvertinus visas specifikacijas ir ypatingai nuvažiuojamą atstumą bei greitį - čia jau beveik motoroleris.

Šis įspūdingos išvaizdos ir puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis paspirtukas gali drąsiai vadintis vienu geriausiu rinkoje.

70€ pigiau „DYU D3+“ elektrinis dviratis iš Lenkijos sandėlio

  • Geekbuying - 507,38 €;
  • nuolaidos kuponas GKB540S;
  • iš Lenkijos sandėlio pristatys per 3-10 darbo dienų.

„DYU D3+“ yra labai įdomaus dizaino elektriniai dviračiai. Įvairių spalvų modeliai, sulankstomi, kompaktiško dydžio ir išties gerų specifikacijų.

„DYU D3+“ yra tvirto aliuminio rėmo, 1135 x 500 x 1020 mm dydžio, kai sulankstyti 1135 x 220 x 700 mm, sveria 18 kg.

Šie elektriniai dviračiai aprūpinti 240W galios elektros varikliais ir per 4-5 valandas įkraunamomis 10Ah talpos baterijomis.

Maksimalus greitis siekia 20 km/h, o vienu įkrovimu galima nuvažiuoti iki 45 km, papildomai minant pedalus ir iki 60-70 km.

14 colių ratai, diskiniai stabdžiai priekyje ir gale, amortizatoriai, reguliuojamas sėdynės aukštis, ryškus LCD ekranas, atsparus vandeniui (IPX5), išlaiko iki 150 kg svorį ir net palaiko programėlę. Išties įdomus elektrinis dviratis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()