Išskirtiniai GeekBuying pasiūlymai iš Europos sandėlių ir už žemiausias kainas: ypatingai galingi ir perkamiausi „Xiaomi“ belaidžiai bei robotai dulkių siurbliai ir puiki „Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga (nuolaidų kuponai, Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- Ką tik pristatytas ypatingai galingas „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ belaidis dulkių siurblys;

- 2020 metų hitas „Xiaomi Dreame V10“ belaidis dulkių siurblys;

- „Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis;

- „Xiaomi Viomi V2 Pro“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis;

- „Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ belaidis dulkių siurblys

  • Taikomas nuolaidos kodas JV85PRO5, tad galutinė kaina yra 287,14 €;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas;
    • papildomai dovanų - „Xiaomi“ ventiliatorius.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ tik ką rinkoje pasirodęs belaidis dulkių siurblys. Peržvelgus jo specifikacijas ir už šį siurblį prašomą kainą - iškart galima sakyti, kad „Xiaomi“ ir vėl pristatė puikų produktą.

Tai jau tampa tradicija, kad „Xiaomi“ belaidžiai dulkių siurbliai turi galybę įvairių priedų. Ne išimtis ir su „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“.

Pakuotėje rasime pagrindinę motorizuotą galvą, kilimams ir grindims skirtus bei lengvai keičiamus volelius, baldams ir užuolaidoms skirtą siurbimo galvą, papildomus priedus skirtus sunkiai pasiekiamoms vietoms ir automobilių, lentynų ir panašių vietų valymui.

Čia taip pat turime ir išskirtinį pagrindinį siurblio vamzdį. Jis yra kitokios konstrukcijos, palyginus su tradiciniais belaidžiais dulkių siurbliais.

Norint išvalyti po baldais esančias vietas, tenka gana stipriai susilenkti. Kitu atveju tas siurblys niekaip nepasieks po baldais esančių vietų.

Su „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ daugiau taip daryti nereikės. Užtenka spustelėti vamzdžio centre esantį fiksavimo mygtuką ir vamzdis tampa lankstus. Tad galima ir toliau patogiai siurbti atliekas. Kai siurbiamos grindys, vamzdis vėl ištiesinamas ir užfiksuojamas. Labai praktiškas gamintojo sprendimas.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ taip pat yra atnaujinto dizaino ir gamintojas tvirtina, kad šį siurblį yra labai patogu laikyti bei juo naudotis.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ turi specialiai siurbliui ir jo priedams vienoje vietoje laikyti skirtą stotelę. Nors tai atrodo, kaip savaime suprantamas dalykas, bet vis dar dažnas gamintojas apie tai nepagalvoja.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ taip pat turi išimamą 2500 mAh talpos bateriją. Geras sprendimas. Net jei kada kas ir nutiks baterijai - tereikės tik įsigyti naują bateriją, o ne visą dulkių siurblį.

Kalbant apie baterijos rodiklius, tai ji yra įkraunama per 4-5 val. Nei puikus, nei prastas rodiklis. Galima sakyti, kad pats viduriukas.

Šauniau yra tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ palaiko 3 siurbimo režimus ir vienu įkrovimu maksimaliai gali darbuotis iki 70 min., pasirinkus vidutinio siurbimo režimą - 30 min., o patį galingiausią - 15 min.

 

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ taip pat ant korpuso turi LED ekranėlį. Tai jau tampa nauja belaidžių dulkių siurblių tendencija ir šiame LED ekrane matysime baterijos energijos likutį ir koks pasirinktas siurbimo režimas. Patogus dalykas.

Prieš pereinant prie „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ galios rodiklių, verta pažymėti ir tai, kad naujasis dulkių siurblys turi dvigubą ciklono sistemą su HEPA filtru, kas užtikrina pilną dulkių sulaikymą ir į aplinką patenka kone idealiai išvalytas oras. Be to, visą šią filtravimo sistemą galima plauti po tekančiu vandeniu.

Gamintojas pažymi ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ ženkliai patobulėjo, lyginant su ankstesnės kartos modeliu. Net 55 proc. padidėjo veikimo laikas, turime didesnės talpos atliekų dėžutę - 0,6 l - ir net 70 proc. padidėjo siurbimo galia. „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ ji siekia 200AW.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ bešepetėlinio elektros variklio galia siekia 600W, tačiau yra dar svarbiau AW rodiklis. Jis parodo, kaip efektyviai belaidis dulkių siurblys sugeba išnaudoti tą elektros variklio galią ir kaip gerai yra suderinti visi siurblio komponentai.

Daugelis kreipiame dėmesį į elektros variklio galią ir vadinamąjį siurbimo slėgį, kuris „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ yra 25 kPa, tačiau esminis tokių įrenginių rodiklis yra AW.

Jis apjungia oro srauto (1,35 m3/min.) bei siurbimo rodiklius ir parodo kokia yra siurblio siurbimo galia. Kuo ji didesnė, tuo lengviau siurblys nuo įvairių paviršių surinks įvairaus dydžio atliekas. Ir šiuo aspektu „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ ženkliai lenkia savo konkurentus.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ yra labai funkcionalus, tinkantis darbuotis tiek ant kiliminės dangos, tiek ir ant kietų grindų, su gausybe priedų, lanksčiu pagrindiniu vamzdžiu, vienu įkrovimu dirbantis iki 70 min., LED ekranu, ir už puikią kainą parduodamas belaidis dulkių siurblys. „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ drąsiai gali tapti naujuoju hitu.

„Xiaomi Dreame V10“ belaidis dulkių siurblys

  • Taikomas nuolaidos kodas DREAMEV10Z, tad galutinė kaina yra 177,35 €;
    • mažiausia kaina;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

 

Belaidis dulkių siurblys „Dreame V10“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

„Dreame V10“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo slėgis siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą bei HEPA filtrą, dėl ko oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

„Dreame V10“ apžvalgą rasite čia, kurios autorius tvirtina, kad „Xiaomi Dreame V10 yra Dyson analogas, tik kur kas pigesnis“:

„Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis

  • Taikomas nuolaidos kodas VIOMIV3Z1, tad galutinė kaina yra 398,64 €;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir kaip matyti iš pirmųjų apžvalgininkų testavimų, tai yra tikrai dėmesio vertas produktas.

 

Įdomu yra ir tai, kad „Viomi V3“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

„Viomi V3“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra galingias siurblys - 2600 Pa siurbimo galia.

Štai kuo apžvalgininkus džiugina „Viomi V3“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „Viomi V3“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

Kalbant apie „Viomi V3“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„Viomi V3“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„Viomi V3“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„Viomi V3“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais lenkia „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja pigiau. Puikus variantas.

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „Viomi V3“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Viomi V2 Pro“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis

  • Taikomas nuolaidos kodas VIOMIV2PRO, tad galutinė kaina yra 305,99 €;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

 

„Xiaomi Viomi V2 Pro“ robotas dulkių siurblys yra prieš „Xiaomi Viomi V3“ pasirodęs įrenginys ir pasižymi praktiškai tokiomis pačiomis savybėmis.

Iš kur tada tas kainos skirtumas? Pirmiausiai dėl to, kad tai senesnis modelis - nors  ir pasirodė metų pradžioje.

Antra, jis pasižymi mažesne siurbimo galia: 2100Pa prieš 2600Pa. Ir taip pat baterija yra mažesnės talpos: 3200 mAh prieš 4900 mAh. O visais kitais aspektais, tai yra praktiškai identiški siurbliai.

Ir kaip teigia „Xiaomi Viomi V2 Pro“ robotą dulkių siurblį išbandęs apžvalgininkas - „Xiaomi Viomi V2 Pro“ apžvalgą rasite čia - tai yra idealus pasiūlymas norint sauso ir drėgno grindų valymo: „Joks kitas robotas siurblys taip gerai neplauna grindų, kaip šis - iš esmės čia turime iRobot Roomba, tik už trečdalį tos kainos“:

„Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga

  • Taikomas nuolaidos kodas JIMMYJW31Z, tad galutinė kaina yra 118,99 €;
    • mažiausia kaina;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose automobilio plovimas plovyklose jau tapo įprastu reiškiniu. Vis dėlto, kartais pasitaiko tokių situacijų, kai plovyklos artimiausiu spinduliu rasti nepavyks ar tiesiog nesinori į ją važiuoti. Esant tokioms situacijos gali itin pravesti mobili „Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga

Didžiausias šios plovimo įrangos privalumas yra tai, jog ji nereikalauja elektros šaltinio. Energija  „Xiaomi JIMMY JW31“ šiuo atveju teikia 12500 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos energijos pakanka dviem automobiliams nuplauti.

 

Tuo tarpu šios baterijos įkrovimas užtrunka apie 2,5 valandos ir yra atliekamas naudojant specialų komplekte pridedamą įkroviklį.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad  „Xiaomi JIMMY JW31“ neteršia gamtos. Ši plovimo įranga gali naudoti vandenį tiek iš vandens telkinių, tiek iš kibiro ar vandens čiaupo.

Kitaip sakant, automobilio plovimas šiuo atveju yra atliekamas grynu vandeniu be jokių papildomų cheminių priemonių. Bet jei norėsite, galima išpurkšti ir šampūną.

 „Xiaomi JIMMY JW31“ turi galingą 180 W variklį, todėl gali sukurti net 2,2 MPa siekiantį vandens slėgį ir per valandą sugeba aptarnauti apie 180 litrų vandens. Tokio  „Xiaomi JIMMY JW31“ pajėgumo pilnai pakanka net ir didžiausiam purvui nuplauti.

Žinoma, tai neprilygsta automobilio plovyklos siūlomam pajėgumui, tačiau esant prie ežero ar gamtoje,  „Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga tikrai yra pati geriausia įmanoma alternatyva. Tiesa, tokiais atvejais reikia žiūrėti taisykles, kad nepažeistumėte jų reikalavimų ir negautumėte baudos.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JW31“ iš karto atkeliauja su specialia talpa putoms laikyti. Kitaip sakant, naudojant visas šios plovimo įrangos funkcijas galima gauti rezultatą prilygstantį pilnai automobilio plovyklos programai.

Tai yra įmanoma dėl tos priežasties, nes „Xiaomi JIMMY JW31“ užtikrina ne tik pakankamą vandens slėgį ir apiplovimą putomis, bet dar siūlo ir penkis skirtingus vandens purškimo antgalius.

Gamintojas tvirtina, kad šis plovimo įrangos funkcionalumas gali praversti ne tik plaunant automobilį. „Xiaomi JIMMY JW31“ gali tapti puikiu pagalbininku ir tada, kai norėsite nuplauti namų terasos langus ar tiesiog greitai palaistyti augalus darže.

Neradote to, kas būtų sudominę? Tada GeekBuying rekomenduoja apsilankyti jų išpardvimo puslapyje čia, kuriame rasite įvairių prekių namas, kurioms šiuo metu taikomos iki 50 % siekiančios nuolaidos ir absoliuti jų dauguma bus atsiųstos iš EU sandėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()