Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: bent 14 metų šviesiantis „Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas, neįtikėtinai žemos kainos „Deerma VC25“ belaidis dulkių siurblys ir aukščiausios klasės „MJX Bugs 7 B7“ 5G, 4K dronai (Video)  ()

Geriausi savaitgalio pasiūlymai:

- „Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas iš Vokietijos sandėlio;

- „Deerma VC25“ belaidis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „MJX Bugs 7 B7“ 5G, 4K dronas iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 46,74 €;
    • 70 % nuolaida;
    • už 5,31 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • ribotas prekių skaičius.

„Yeelight YLXD76YL“ yra 32 x 7,3 cm dydžio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1500 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 23 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15-20 m2 plotui.

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 48 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

 

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz (palaiko ir Bleutooth 4.0), tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis). Šaunūs privalumai.

„Deerma VC25“ belaidis dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis parduodamas už 76,49 €;
    • 69 % nuolaida;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • ribotas prekių skaičius.

 

„Deerma VC25“ šiuo metu yra turbūt vienas pigiausių belaidžių dulkių siurblių. Jo kaina yra įspūdingai žema ir geriausia tai, kad jis pasižymi net labai geromis savybėmis.

Štai pakuotėje rasime įvairių keičiamų antgalių. Ir jų čia yra ganėtinai daug. Su jais bus galima išvalyti visus namus, automobilio saloną ir kitas sunkiai pasiekiamas vietas.

Gamintojas itin pabrėžia „Deerma VC25“ siurblio gerą svorio balansą ir patogų naudojimąsi.

Taip pat čia turime 150W galios elektros variklį ir palaikomi du siurbimo režimai: 6kPa bei 10kPa. Kaip už tokią kainą net labai geri rezultatai. To pilnai pakanka įprastai namų priežiūrai.

„Deerma VC25“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas įkraunama 2200mAh talpos baterija. Ją įkrausime per maždaug 3 val., o energijos užtenka 20 min (maks. siurbimo režimas) ir 35 min. (standartinis siurbimo režimas). Išties geri rezultatai.

Taip pat gamintojas pabrėžia dvigubą oro filtravimo sistemą ir tai, kad čia turime HEPA10 filtrą. Tai padeda sulaikyti maksimalų pačių smulkiausių dulkių kiekį.

Na, o surinktos atliekos keliauja į 0,7 litrų talpos atliekų dėžutę. Belieka spustelėti mygtuką, atsidaro dėžutės apačia ir atliekos iškrenta į šiukšlių kibirą. Patogu ir paprasta.

„MJX Bugs 7 B7“ 5G, 4K dronas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 101,99 €;
    • 60 % nuolaida;
    • už 5,31 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • ribotas prekių skaičius.

 

„MJX Bugs 7 B7“ yra labai šaunus 4K dronas, kuriuo itin džiaugsis tiek patyrę dronų valdytojai, tiek ir tie, kuriems tai bus pirmasis dronas.

Pakuotėje rasite viską, ko tik gali prireikti. Taip pat papildomai gausite ir 4 atsarginius propelerius.

Tuo pačiu drauge su dronu galite įsigyti ir iki 3 papildomų baterijų.

Šis naujausios kartos dronas turi net 7.6V 1500mAh talpos LiPo bateriją, kurią įkrauti užtruks vos 2,5 valandas. Įprastai tokių talpų dronų baterijas užtrunka įkrauti kone dvigubai ilgiau, tad čia akivaizdus „MJX Bugs 7 B7“ privalumas

Be to, „MJX Bugs 7 B7“ vienu įkrovimu galės skraidyti 15 minučių, kas taip pat yra gerai.

„MJX Bugs 7 B7“ dronas turi 90 laipsnių kampu pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia  3860 x 2160p (16fps) ir 2560 x 1400 (25fps), o fotografavimo 3860 x 2160p.

Smagus dalykas ir tas, kad programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

 

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „MJX Bugs 7 B7“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 32 GB.

„MJX Bugs 7 B7“ droną valdysite su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „MJX Bugs 7 B7“ dronas gali nutolti iki 300 metrų. Išties geras rezultatas.

Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„MJX Bugs 7 B7“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti adekvataus konkurento.

Daugiau apie šį droną galite sužinote šioje itin išsamioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()