Tokio gero drono pasiūlymo jau seniai nematėme: iš Vokietijos sandėlio ir už pačią mažiausią kainą išparduodami aukščiausios klasės „ZLRC SG906 PRO“ dronai: 4K raiška, x50 priartinimas, iki 1,2 km skraidymo nuotolis, milžiniška baterija, GPS/GLONASS ir kitos šaunios funkcijos (paskutiniai vienetai, Video)  ()

Apie „ZLRC“ dronus jau esame rašę ne kartą ir „ZLRC SG906 PRO“ dronas nuolat susilaukia didelio dėmesio. Itin populiarus ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas dronas dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ZLRC SG906 PRO“ dronas:

  • TomTop110,49 €;
    • 57 % nuolaida;
    • pati mažiausia kaina - kitur ir su akcijomis bent 50 € brangiau;
    • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,34 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • labai ribotas kiekis.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir standartiniam paketui. Dronui su kelioniniu krepšiu, visais priedais ir viena baterija. Už kelis papildomus eurus galima įsigyti 2 arba 3 baterijas.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

 

„ZLRC SG906 PRO“ dronas turi pagrindinę pasisukančią kamerą, kurios filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K, palaikomas x50 priartinimas.

Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Užfiksuotas nuotraukas ir vaizdo įrašus galima įrašyti tiesiai į atminties kortelę. Dronas palaiko iki 64GB atminties kortelę (jos pakuotėje nėra).

Čia taip pat turime ir dviejų ašių gimbalą, kuris užtikrina vaizdo stabilumą. Vėjuotą dieną tai ypač pravers. Filmuojamas vaizdas išliks stabilus ir tolygus.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Programėlėje rasime ir daugybę įvairių filtrų bei specialių efektų, tad iškart galima redaguoti vaizdo įrašus ir jais dalintis socialiniuose tinkluose.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

 

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Gamintojas nurodo, kad nuo valdymo pultelio „ZLRC SG906 PRO“ dronas gali skraidyti iki 1200 metrų, nuotraukos ir vaizdo įrašai į telefoną perduodami esant iki 800 metrų atstumui, o maksimalus drono pakylimo aukštis siekia 120 metrų.

Įspūdingi skaičiai. Belieka tik susirasti patogią vietelę ir su šiuo dronu bus galima išžvalgyti visas apylinkes.

Plačiau apie šį droną, jo galimybes, vaizdo įrašų pavyzdžiai ir kita informacija šiose apžvalgose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: