Išskirtiniai pasiūlymai iš Cafago: iš Vokietijos sandėlio ir net 100€ pigiau nei kitur išparduodami „Xiaomi HIMO C20“ elektriniai dviračiai, „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takeliai ir apžvalgininko labai giriami „CSJ X7 PRO“ 4K dronai (Video, Naujas nuolaidų kuponas 2020 07 29)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelis iš Vokietijos sandėlio;

- „CSJ X7 PRO“ 4K dronas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis

  • vos už 692,99 € (išparduota);
  • naujas pasiūlymas- €729.99, nuolaidų kuponas CC20GY (atnaujinta 2020 07 29)
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir pilkos.

Tačiau didžiausias privalumas, kad šiuo metu Cafago.com šiam „Xiaomi HIMO C20“ elektriniam dviračiui siūlo pačią geriausią kainą.

Kitose populiariose Kinijos internetinėse parduotuvės „Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis kainuoja 100 € brangiau.

„Xiaomi HIMO C20“ yra labai šauniai atrodantis, tvirtas, aliuminio rėmo ir puikiais techniniais parametrais pasižymintis elektrinis dviratis. 

Jis puikiai tinka tiek merginoms, tiek ir vaikinams. Yra tokių išmatavimų: 147 * 61 * 106 cm ir sveria 21,1 kg. Tad dviračiu gali važiuoti žmonės iki 100 kg svorio.

Be to, „Xiaomi HIMO C20“ yra sulankstomas elektrinis dviratis. Jo vairą galima nulenkti žemyn ir taip elektrinis dviratis tampa kompaktiškesniu bei patogiau transportuojamu automobilio bagažinėje.

Beje, „Xiaomi HIMO C20“ dviračio pedalai taip yra nulenkiami, o tai taip pat prisideda prie patogesnio dviračio transportavimo.

„Xiaomi HIMO C20“ pasižymi ir dar keletų svarbių dalykų: priekyje ir gale turi ryškiai šviečiančius LED žibintus, patogią sėdėti ir smūgius sugeriančią sėdynę, ergonomiškas vairo rankenas ir kt.

Ypač svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi HIMO C20“ aprūpintas puikios kokybės japoniška Shimano 6-ių pavarų sistema.

Daugelis dviračių mėgėjų puikiai žino, kad tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis.

Taip pat „Xiaomi HIMO C20“ aprūpintas dviguba stabdymo sistema (stabdo priekinį ir galinį ratus) ir gamintojas teigia, kad esant sausai kelio dangai, stabdymo kelias yra iki 4 metrų, o esant šlapiai dangai - iki 6 metrų.

Čia taip pat turime ir kiek įdomesnį „Xiaomi“ kompanijos sprendimą. 20 colių dydžio pripučiami „Xiaomi HIMO C20“ ratai yra su jau pačiame dviratyje integruota pompa.

Kaip galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje, toji pompa yra „paslėpta“ reguliuojamoje sėdynėje. Labai originalus ir, verta pastebėti, kad praktiškas sprendimas.

„Xiaomi HIMO C20“ taip pat turi ir ryškų ekraną, kuriame pateikiama tokia informacija, kaip: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos energijos likutis ir važiavimo režimas.

Išmaniosios programėlės „Xiaomi HIMO C20“ nepalaiko.

Detaliau kalbant apie techninius „Xiaomi HIMO C20“ dalykus, tai elektrinis dviratis turi 250W galios elektros variklį ir yra aprūpintas 36V 10 Ah talpos baterija.

Taip pat yra įdiegta net keletas baterijos apsaugų: nuo perkrovimo, trumpo jungimo, temperatūros ir kt.

„Xiaomi HIMO C20“ maksimalus greitis siekia iki 25 km/h ir vien elektra galima nuvažiuoti 50 km., o su papildomu pedalų minimu galima nuvažiuoti iki 80 km. 

Apžvalgininkas teigia, kad visi šie gamintojo teiginiai yra absoliuti tiesa ir „galima nuvažiuoti netgi dar toliau nei 80 km. Jei sveriate 50-70 kg, tai tikrai nuvažiuosite toliau nei 80 km.“

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 419,99 €;
  • 25 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

Norint išsaugoti savo sveikatą, fizinis aktyvumas yra tiesiog būtinas. Ir ne kartą per savaitę,  o kasdien, geriausia kelis kartus per dieną.

Galima lankytis sporto klube, bet kasdien į jį neprivaikščiosi, o ir kiek sugaištama laiko vien kelionėms į sporto klubą. Štai čia ir atsiskleidžia visi „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelio privalumai.

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ iš kitų ėjimo takelių išsiskiria ne tik patvariu ir kokybišku iš aliuminio pagamintu korpusu, bet dar ir integruotu informaciniu LED ekranu. Jame galima matyti ne tik esamo ėjimo laiką, bet ir nuolatos stebėti ėjimo greitį.

Ėjimo greitį (nuo 0,5 iki 6 km/h) bet kada galima keisti naudojantis komplekte pridedamu labai patogiu, minimalistiniu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ pirkėjui gali pasiūlyti du ėjimo režimus. Vienas iš jų leidžia keisti ėjimo takelio greitį naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Tuo tarpu kitas režimas yra pilnai automatinis ir greitį parenka priklausomai nuo žmogaus judėjimo ypatumų – jei sistema fiksuoja, kad artėjante prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

Šis ėjimo takelis greitai atkreipė pirkėjų dėmesį ir dėl tos priežasties, kad užima išskirtinai mažai vietos – jis neturi atsikišusių ragų rankoms, o pats takelis yra perlenkiamas perpus.

Tai reiškia, kad tuo metu kai „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ nenaudosite, šį ėjimo takelį galėsite patalpinti tiesiog po lova. Jo dydis ir plotas primena kelioninį lagaminą: 82,2 x 54,7 x 12,9 cm

Ir tai padaryti yra labai lengva – tereikia takelį sulenkti per pusę ir kilstelėti už sulenkto galo. Kitame korpuso gale įmontuoti ratukai leis ėjimo takelį lengvai perstumti iš vienos vietos į kitą jo net nepakeliant nuo žemės paviršiaus.

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ yra išties šaunus ėjimo takelis, kuriuo gali naudotis praktiškai bet kokio amžiaus žmonės ir sveriantis iki 105 kg.

Galiausiai reikia paminėti, kad „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelio užfiksuoti rezultatai gali būti sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia palyginti ėjimo rezultatus ilgesniame laikotarpyje. Tai yra ne tik įdomu, bet ir naudinga, nes padeda akivaizdžiai matyti kaip gerėja žmogaus fizinis aktyvumas bei pasiekimai reguliariai sportuojant.

„CSJ X7 PRO“ 4K dronas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 135,74 €;
  • 59 % nuolaida;
  • už 33,99 € į Lietuvą pristatys per 3-6 darbo dienas;
  • ribotas prekių skaičius.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad tai yra aukščiausios 4K raiškos 5G dronas ir dabar parduodamas už mažiausią kainą rinkoje.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją ir specialų nešiojimui skirtą krepšį.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„CSJ X7 PRO“ dronas turi pasisukančią pagridinę kamerą, su 110 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K ir palaikomas x50 kartų priartinimas.

„CSJ X7 PRO“ drono apačioje turime dar vieną 720p raiška filmuojančią kamerą.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „CSJ X7 PRO“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 64 GB talpos. Tad visą fiksuojamą vaizdą galimą įrašyti tiesiai į atminties kortelę arba matyti savo telefone ir taip daryti nuotraukas bei filmuoti patinkančius vaizdus.

Štai drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „CSJ X7 PRO“ dronas gali nutolti net iki 800 metrų.

Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Dažniausiai dronai iki 150 eurų tegali užtikrinti pusę tokio atstumo. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie šį droną bei galimybes ir apžvalgininkas tvirtina, kad „CSJ X7 PRO“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti rimtesnio konkurento:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()