Išparduodamas labai funkcionalus ir su įspūdinga vartotojo sąsaja „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis laikrodis, tiesiog juokingai pigi jo alternatyva ir vienas populiariausių „Yeelight“ šviestuvų iš Vokietijos (Video)  ()

Geriausi Cafago pasiūlymai:

- Absoliučiai visus bazinius poreikius patenkinantis ir itin pigus išmanusis laikrodis - „GM20 Intelligent Watch Color Screen BT Sports IP67 Waterproof Watch Steps Counting Blood Pressure Heart Rate Monitoring Fitness Watch“;

- Labai išvaizdus, funkcionalus ir su įspūdinga vartotojo sąsaja „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis laikrodis - „Haylou LS02 Smart Watch 2 - Global Version“;

- Puikus „Yeelight“ šviestuvas, iš Vokietijos sandėlio - „Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Absoliučiai visus bazinius poreikius patenkinantis ir itin pigus išmanusis laikrodis - „GM20“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 10,85 €;
  • 26 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„GM20“ yra labai stilingas, išvaizdus, ganėtinai funkcionalus ir itin pigus išmanusis laikrodis.

Taip pat verta paminėti, kad pasiūloje galima rinktis iš trijų laikrodžio versijų: juodos, pilkos bei pilkos + baltos spalvų versijų.

Kaip už tokią kainą, „GM20“ pasižymi plačiu funkcionalumu. Jis skaičiuos žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, seks širdies ritmą, kraujo spaudimą ir net deguonies kiekį kraujyje.

Taip pat šis išvaizdus laikrodis seka miego kokybę, informuoja apie orus, primena, kad metas pajudėti, gali rasti dingusį telefoną bei nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, kas daugeliui tikrai patiks.

Taip pat „GM20“ informuos apie gaunamus/praleistus skambučius bei SMS ir socialinių tinklų žinutes. Pastarąsias stačiakampio formos ir spalvotame ekrane perskaityti bus labai patogu.

„GM20“ atitinka IP67 standartą, tad jis visiškai nebijo vandens - nors plaukioti ar eiti į dušą su juo ir nerekomenduojama.

Išmanusis laikrodis Bluetooth 4.0 ryšiu suporuojamas su Android 5.0/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis, palaiko anglų, rusų, lenkų ir kt. klbas, o per 2 val. įkraunamos 90 mAh baterijos užteks savaitei laiko. Puikus laikrodukas už labai gerą kainą.

Labai išvaizdus, funkcionalus ir su įspūdinga vartotojo sąsaja „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis laikrodis - „Haylou LS02 Smart Watch“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 26,96 €;
  • 56 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Norintiems dar funkcionalesnio ir įspūdingesnio išmanaus laikrodžio, Cafago šiuo metu taiko labai gerą nuolaidą naujam „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmaniajam laikrodžiui - „Haylou LS02 Smart Watch“.

Čia turime globalios versijos išmanųjį laikrodį, kuris palaiko anglų bei kitas kalbas.

Taip pat „Haylou LS02 Smart Watch 2“ išsiskiria savo 1,4 colių įstrižainės spalvotu LCD ekranu ir labai gražia vartotojo sąsaja. Ryškiame ekrane pateikiama itin daug išsamios informacijos.

Tokiame „Haylou LS02 Smart Watch 2“ ekrane bus labai patogu perskaityti gautus SMS bei socialinių tinklų pranešimus.

O norint matyti dar daugiau informacijos, beliks „Haylou LS02 Smart Watch 2“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su išmaniaisiais telefonais, kurių operacinės sistemos yra Android 4.4/iOS 8.0 ir naujesnės.

Įdomu ir tai, kad „Haylou LS02 Smart Watch 2“ palaiko dvi programėles, kurios gali dirbti drauge. Ir jos tikrai turės ką parodyti, nes laikrodis labai funkcionalus.

Jis seka miego kokybę, nuolat matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, primena, kad metas pajudėti, palaiko orų prognozę, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą ir net 12 sporto režimų:

  • bėgimas lauke;
  • bėgimas ant bėgimo takelio;
  • greitas ėjimas;
  • važiavimas dviračiu lauke;
  • važiavimas dviračiu patalpoje - ant treniruoklio;
  • kopimas į kalnus;
  • joga;
  • integruotos treniruotės;
  • gimnastika;
  • krepšinis;
  • futbolas;
  • irklavimas.

„Haylou LS02 Smart Watch 2“ išmanusis laikrodis atitinka IP68 standartą, tad yra pilnai atsparus vandeniui. Žinoma, su juo taip pat nerekomenduoja eiti maudytis bei plaukioti vandenyje.

Šaunu yra tai, kad „Haylou LS02 Smart Watch 2“ turi įkraunamą 200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka net 20 dienų - labai geras rodiklis.

„Haylou LS02 Smart Watch 2“ yra išvaizdus, labai funkcionalus ir dabar dar už gerą kainą parduodamas išmanusis laikrodis.

Puikus „Yeelight“ šviestuvas, iš Vokietijos sandėlio

  • Šiuo metu jis parduodamas už 51,14 €;
  • nuolaidos kuponas CC595;
  • iš Vokietijos sandėlio ir pristatys per 3-5 d.;
  • 5,80 € už siuntimą į Lietuvą.

„YEELIGHT“ yra 31,7 x 7 cm dydžio ir 1,26 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 240 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „YEELIGHT“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz, tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Be to, šį „YEELIGHT“ šviestuvą galima suporuoti su savo išmaniosiomis „Xiaomi“ apyrankėmis. Vos tik užmigsite, apyrankė tai užfiksuos ir nusiųs komandą „YEELIGHT“ šviestuvui ir taip pastarasis pats išsijungs. Šaunus dalykas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()