Tokio automobilio diagnostikos įrenginio dar turbūt nematėte: kaina ir galimybės nustebins net ir tikrus profesionalus - dabar apie automobilį žinosite absoliučiai viską (iš Lenkijos, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-01-14 12:09
kad jau t.lt užvedė temą... Yra koks normalus laidas šiolaikinėms volvo už padorią kainą?
Paramotoras 2021-01-14 12:50
Lauchas ima bet toli grazu ne viska o siaip tai volvo vida.
Stebėtojas 2021-01-14 13:24
Kas per pornografija? Turiu automobilį ir negaliu pasižiūrėti ką rodo jo kompiuteris? Turėtų būti standartinė usb sąsają ir galimybė bet kam pasijungti ir pasižiūrėti. Įdomu, kaip ten su vartotojų teisėmis? Neprasilenkia su logika, kad reikia dar kažkur kažką pirkti ar važiuoti į servisą?
kukulis4 2021-01-14 13:40
Yra. ODB/ODB2 vadinasi. Introducinta anksciau nei kad USB. O del vartotoju teisiu... na is dalies tu teisus. Kaip ir visose kitose industrijose, taip ir su automobiliais - gamintojas turetu tau parduoti repair manual'us, irankius, hardware'a ir softa, bei detales tavo automobilio remontui. Bet pabreziu - parduoti. Gamintojas neprivalo taves ismokyti atlikti remonta, taipogi, greiciausiai, nebus atsakingas uz tai, kad remontuodamas sugadinsi masina ar savo nagus.
miiinnde 2021-01-15 10:41
Ach auksarankiai... nieko nesakau, as pats mielai susitvarkau ka man reikia masinoje, bet tam turiu ir ilgameti technini issilavinima. Apie kokias vartotojo teises cia saicioti, dziaukimes kad dabar uz kelis eurus galim klaidas persiziureti, prasitrinti, kai priezastis pasalinta. Bet apie full access nesvaikim... Manau patys sau apendicito irgi nesioperuotute