Rekordinis atpigimas! Pirkėjai juos perka kaip pamišę: 33 200 užsakymų ir aukščiausi įvertinimai - „visi mano draugai jį pamatę iškart išbandė ir užsigeidė įsigyti sau. Net ir profesionaliai užsiimantys masažu tvirtina, kad čia net labai dėmesio vertas daiktas“ („YOSYO 191210“ giluminių raumenų masažuoklio atsiliepimai, iš Lenkijos, Video, papildymas 2021-07-01)  ()

„YOSYO 191210“ - ypatingai populiarūs giluminiai raumenų masažuokliai. 33 200 užsakymų, 11 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Vien per paskutinius du mėnesius jų įsigijo daugiau kaip 11 00 pirkėjų. Kuo jie tokie ypatingi, ką sugeba ir ką apie juos sako pirkėjai iš Lietuvos bei kitų šalių?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„YOSYO 191210“ (33 200 užsakymų, 11 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas):

  • Aliexpress - 37,55 €; 32,08 € (papildymas 2021-07-01);
    • iš Lenkijos/Prancūzijos;
    • VAT (PVM) mokestis - 8,84 eurai;
    • 15,05 € (9,10 € - atpigo ir siuntimas aut. past.) į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

 

„Rlaxyoo S1/S2/S3“ (28 000 užsakymų, 9 500 atsiliepimų ir 4,8 balų įvertinimas):

  • Aliexpress44,98 €; IŠPIRKTA
    • iš Lenkijos/Belgijos, tad jokios rizikos dėl muitų;
    • už 4,43 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

Tai yra patys populiariausi giluminių raumenų masažuokliai Aliexpress. Ir po paskutinio karto, kai skelbėme tekstą apie šiuos modelius, o tai buvo prieš keletą mėnesių „Rlaxyoo S1/S2/S3“ dar įsigijo 11 00 pirkėjų. Žvėriški skaičiai.

 

Įdomu yra ir tai, kad masiškai daugėja pirkėjų atsiliepimų ir reitingas išlieka lygiai toks pat aukštas - net 4,9 balai.

Šįkart norime dėmesį sutelkti į „YOSYO 191210“ masažuoklius, kadangi jie dabar yra pigesni, turi labai daug atsiliepimų ir pasižymi puikiomis specifikacijomis bei parduodami iš Lenkijos bei Prancūzijos, tad jokių muito mokesčių.

Atkreipiame dėmesį, kad šių masažuoklių pasiūloje yra likę ganėtinai nedaug. Ir galime rinktis pažangiausią modelį su LCD ekranu, 30 režimų, 2400 mAh talpos baterija ir 6 keičiamais antgaliais.

Toks komplektas leis maksimaliai išnaudoti masažuoklio galimybes ir pilnai išmasažuoti bet kokią kūno vietą.

Štai šiame paveiksle (žiūrėti žemiau) labai gerai pavaizduota, ką duoda tie 30 masažavimo greičio režimų.

Norėsite po darbo dienos lengvai raumenys atpalaiduojančio masažo? Užtenka iki 10 lygio. Norisi didesnio intensyvumo - dar padidiname masažavimo greitį iki 15. Ir taip toliau.

Tokie masažuokliai puikiai tinka tiek tiems, kuriems tai bus pirmas toks daiktas, tiek ir tiems, kurie jau yra tokius masažuoklius išbandę.

Bendrai, rekomenduojama pradėti nuo silpniausių režimų ir po truputi didinti intensyvumą. Stebėti kaip reaguoja kūno raumenys, skirtingos kūno dalys.

Ką apie „YOSYO 191210“ sako pirkėjai?

„YOSYO 191210“ giluminių raumenų masažuokliai yra labai populiarūs ir pirkėjų puikiai vertinami: 33 200 užsakymų, 11 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas.

Lietuviai šiems masažuokliams taip pat duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad jie atkeliauja greitai - pirkę iš Belgijos bei Prancūzijos tvirtina, kad iki jų masažuokliai atkeliavo per 7 dienas - pagaminti kokybiškai, gerai masažuoja raumenis.

  • A***s (pirkėjas iš Lietuvos): Iš Kinijos pas mane jis atkeliavo per mažiau kaip mėnesį. Viskas vienoje pakuotėje, tvarkingai, su 6 keičiamais antgaliais, pats masažuoklis ir įkroviklis. Iškart išėmus iš pakuotės yra lengvas kvapas, kuris po kokio pusvalandžio prapuola. Geras daiktas. Rekomenduoju.
  • R***s (pirkėjas iš Lietuvos): Labai geros kokybės įrenginys. Atrodo prabangiai ir puikiai atlieka savo darbą. Po sunkių treniruočių masažuoju savo kojų raumenis. Dabar kojos lengvos kaip plunksna, labai greitai prapuola raumenų spaudimas. Rekomenduoju.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais giluminių raumenų masažuokliais ir štai keli geriausiai pirkėjų nuotaikas atspindintys atsiliepimai:

  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš Brazilijos): Atvyko greitai, pakuotė gausi. Yra visi reikalingi antgaliai, įkroviklis, dėklas. Patogu masažuoklį pasiimti su savimi. Beje, baterija jau buvo įkrauta iki 90 %. Per 20 min. trukmės masažavimo sesiją energijos sumažėjo iki 80 % padalos. Antgaliai laikosi tvirtai. Norint juos pakeisti reikia panaudoti jėgos, bet viskas gerai. Taip ir turi būti. Ir šiaip patariu kiek sudrėkinti užmovimo vietas - taip tie antgaliai lengviau užsimaus. Bendrai, esu labai patenkintas. Puikus masažuoklis. Mūsų šalyje tokie daiktai kitų gamintojų kainuoja 2-3 kartus brangiau. Tad čia ypatingai geras pasiūlymas.
  • A***K (pirkėjas iš Rusijos): Iki manęs masažuoklis atkeliavo per 5 dienas. Į namus pristatė kurjeris. Viskas supakuota labai saugiai ir tvarkingai. Pats masažuoklis atrodo šauniai, prabangiai. Patogus laikyti rankoje, kokybiškai pagamintas. Iš smalsumo aš jį net išardžiau - 1 foto, 2 foto, 3 foto. Esu labai patenkintas šiuo masažuokliu. Visi mano draugai jį pamatę iškart išbandė ir užsigeidė įsigyti sau. Net ir tie, kurie profesionaliai užsiima masažu tvirtina, kad čia yra net labai dėmesio vertas daiktas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto.
  • M***v (pirkėjas iš Rusijos): Užsakyta prekė atvyko vos per 3 dienas. Rekordinis tempas. Supakuota puikiai, yra visi užsakyti antgaliai. Masažuoklis pagamintas kokybiškai ir atrodo dailiai. Patogus laikyti rankoje, normalaus svorio. Pirkau jį žmonai, nes vis skundžiasi, kad po darbo skauda pečių juostą, nugarą. Tai iškart išbandėme šį prietaisą ir žmona tvirtina, kad jau po pirmo karto maudimą sumažino labai ženkliai. Jaučiasi tarsi po profesionalaus masažuotojo procedūrų. Išbandžiau ir pats šį prietaisą, tai išties sumažina kojų raumenų maudimą. Geras daiktas. Kiek nepatogu pačiam masažuoti pečių ir nugaros raumenis, tai čia jau žmona pagelbėja :) Super prietaisas! 

Kelios pirkėjų padarytos masažuoklių nuotraukos: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto. Masažuoklio vidus 1 foto.

„YOSYO 191210“ giluminių raumenų masažuoklių vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()