Iš Lenkijos ir su kuponais paskutiniai vienetai monstrinių paspirtukų: 1000W elektros variklis, vienu įkrovimu net 95 km, žaibiškas baterijos įkrovimas, programėlė ir nepadoriai žema kaina („INMOTION L9“, iš Lenkijos, Video, atnaujinti kuponai 2021-05-29)  (5)

„INMOTION L9“ - ypatingai galingas, nuostabiai geros kainos ir puikiai apžvalgininkų vertinamas elektrinis paspirtukas. Nustebsite sužinoję kuo jis pasižymi ir dar labiau nustebins jo kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„INMOTION L9“ - fantastiškų galimybių ir kainos elektrinis paspirtukas.

Besidomintys šia rinka iškart pripažins, kad už tokią kainą vargiai rastume adekvačią „INMOTION L9“ alternatyvą ir štai kodėl.

„INMOTION L9“ pasiekia iki 30 km/h greitį, vienu įkrovimu su juo galima nuvažiuoti 95 km, variklio galia siekia iki 1000W (piko metu, įprastai darbuojasi prie 500W), įveikiamos iki 30 proc. įkalnės, turime 54V 675Wh bateriją, kurią su dvigubo tipo įkrovikliu įkrausime vos per 3,6 val. 

Žvėriški parametrai. Ir ypatingai už tokią kainą. 400-600 eurų kainuojantys elektriniai paspirtukai įprastai pasižymi bent perpus kuklesnėmis specifikacijomis. „INMOTION L9“ yra tikras lyderis.

Verta pažymėti ir tai, kad „INMOTION L9“ yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Itin tvirtas metalo rėmas; bekameriai 10 colių ratai; dvigubi amortizatoriai; dvigubi stabdžiai; praplatinta stovėjimo aikštelė su guma, kad neslystų kojos; žibintai priekyje, gale ir po stovėjimo aikštele; visas paspirtukas atitinka IP55 reitingą, o baterija IPX7, kontroleris IPX6, valdymo ekranas taip pat IPX6.

„INMOTION L9“ yra ypatingai tvirtas elektrinis paspirtukas, kuriuo galima važinėtis labai įvairiais paviršiais ir tą gali daryti įvairaus amžiaus, ūgio ir net iki 140 kg svorio asmenys.

Paspirtukas palaiko įvairius važiavimo režimus, kuriuos galima rinktis valdymo ekranėlyje. Pastarajame matyti greitis, nuvažiuotas atstumas, baterijos energijos likutis ir kita informacija.

„INMOTION L9“ taip pat palaiko išmaniąją programėlę, kas suteiks dar daugiau informacijos apie patį elektrinį paspirtuką, galima aktyvuoti Kruizo režimą, užrakinti paspirtuką. Pravartus dalykas prevenciniais tikslais.

Galiausiai puiku yra ir tai, kad „INMOTION L9“ yra lengvai sulankstomas elektrinis paspirtukas ir taip jo išmatavimai siekia 1307 x 520 x 560 mm. Įprastoje padėtyje jis yra 1307 x 520 x 1275 mm.

Šis paspirtukas nėra pats lengviausias. Sveria 24 kilogramus, tad vaikams toks paspirtukas yra ir per galingas, ir per sunkus. Tai jau vyresniems paaugliams ir suaugusiems skirtas elektrinis paspirtukas. Labai galingas, aukščiausios pagaminimo kokybės ir stebėtinai žemos kainos paspirtukas.

Plačiau apie „INMOTION L9“ galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(47)
(11)
(36)

Komentarai (5)