Pirkėjai iš Lietuvos rekomenduoja: kuponai ir rekordinė kaina „Xiaomi“ ekosistemos lazeriniam atstumo matuokliui, kokio dar nematėme - masiškai perkamas, unikalus dizainas, OLED ekranas, funkcionali programėlė ir aukščiausi pirkėjų įvertinimai („Xiaomi HOTO“ atsiliepimai, kuponas, sumažėjusi kaina, Video)  ()

„Xiaomi HOTO“ - vienas naujausių kompanijos lazerinių atstumo matuoklių. Super simpatiško dizaino, su OLED ekranu, labai šaunia programėle ir jos suteikiamomis papildomomis galimybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis yra net labai populiarus tarp Aliexpress pirkėjų.

Štai kai pirmą kartą skelbėme šį tekstą, 2021 m. pavasarį, turėjome daugiau kaip 4 100 užsakymų, 740 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Dabar, 2021-07-07, jau arti 8 000 užsakymų, 2 920 atsiliepimų ir vis dar tas pats 4,9 balų įvertinimas. Puiki statistika ir pirkėjai yra itin patenkinti šių prietaisų funkcionalumu.

„Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis yra itin dailaus dizaino ir sveria vos 36 gramus.

Svarbu yra tai, kad jis aprūpintas antros klasės (630-680nm) vokišku lazeriu ir geba išmatuoti iki 30 metrų atstumą vos su 0,2 mm paklaida. Matavimai atliekami tik per 0,2 sekundės.

Taip pat šiuo prietaisu atstumą galima matuoti tiek jam esant vertikalioje, tiek ir horizontalioje padėtyse.

„Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis gali darbuotis nuo -10 iki +50 laipsnių temperatūroje bei yra maitinamas įkraunama 3.7V 200 mAh talpos baterija. Jos įkrovimas per C-tipo jungtį (5V/1A) trunka apie 1,5 val.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis turi 0,96 colių OLED ekraną, kuriame ir parodo išmatuotus rezultatus - iki 0,001 m. vienetų

Tuo pačiu palaikomas ir automatinis lazerio išsijungimas - jis pats išsijungia po 30 sekundžių. O įrenginys automatiškai išsijungs po 3 minučių, jei per tą laiką nebus atliekami matavimai.

Šaunioji „Xiaomi HOTO“ lazerinio atstumo matuoklio dalis yra ir palaikoma Mijia bei Mi Home programėlė. Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti keletą jos suteikiamų galimybių.

Toks gamintojo sprendimas yra ne tik įdomus, bet ir naudingas praktikoje. Dabar lazerinio atstumo matuoklio atliktus matavimus gauname tiesiai į programėlę ir taip galima vizualiai juos gerai įvertinti tame matuojamame plote. Padarytas nuotraukas persiųsti draugams. Tuo pačiu ir atlikti ploto bei kitus matavimus.

„Xiaomi HOTO“ lazerinis atstumo matuoklis yra labai gerai vertinamas pirkėjų ir 8 000 pirkimų bei 4,9/5 balų įvertinimas leidžia suprasti, jog čia turime puikų prietaisą.

Taip pat turime galybę pirkimų iš Lietuvos ir absoliuti mūsų tautiečių dalis duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

V***s: Super!!! Labai išvaizdus ir patogus prietaisas. Praktiškas. Kokybiškas matinis ekranas. Informacija matyti gerai.

N***a: Nustebau, koks jis kompaktiškas. Puiki pagaminimo kokybė. Ir matuoja greitai bei tiksliai. Puikus daiktas.

Keletas pirkėjų padarytų matuoklio nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(3)
(13)

Komentarai ()