Geriausi pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: aukščiausios klasės ir labai apžvalgininkų giriamas „QIDI TECH X-PLUS“ 3D spausdintuvas bei puikios kainos „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ robotas dulkių siurblys (iš Vokietijos, kuponai, Video)  ()

Naujausi pasiūlymai iš Vokietijos:

- Aukščiausios klasės „QIDI TECH X-PLUS“ 3D spausdintuvas;

- Labai geros kainos „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ robotas dulkių siurblys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausios klasės „QIDI TECH X-PLUS“ 3D spausdintuvas

  • Cafago645,99 €;
    • 49 % nuolaida;
    • iš Vokietijos, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

„QIDI TECH X-PLUS“ - aukščiausios klasės 3D spausdintuvas. Jį išbandę apžvalgininkai tvirtina, kad tai yra ypatingai funkcionalus įrenginys, leisiantis įgyvendinti praktiškai bet kokį projektą.

„QIDI TECH X-PLUS“ naudotis yra labai paprasta ir praktiškai jau galima pradėti spausdinti vos tik 3D spausdintuvas išimamas iš pakuotės.

Visas pagrindines „QIDI TECH X-PLUS“ 3D spausdintuvo specifikacijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle ir čia verta pažymėti, kad jis yra 350W galios ir ganėtinai masyvus - sveria 30 kilogramų. 

Tokiam įrenginiui jau reikės rasti didesnį stalą, tačiau tuo pačiu ir galėsime atspausdinti didesnių matmenų detales ir kitus reikiamus spaudinius.

„QIDI TECH X-PLUS“ parametrai atrodo taip:

  • 350W galios spausdintuvas jungiamas prie 220V elektros tinklo;
  • turi 2 ekstruderius;
  • įkaitimo temperatūra siekia 300 laipsnių pagal Celsijų - kas yra labai gerai; 
  • spausdinimo greitis siekia 30-150 mm/s;
  • su 0,4+0,2 mm galvutėmis galima lieti nuo 0,05 iki 0,2 mm storio sluoksnius;
  • palaikomas WiFi ir LAN bei galima prijungti USB atmintukus;
  • suderinama su Windows 64 bit'ų OS bei Mac OS;
  • darbuojasi su QidiPrint/Cura/Simplify 3D programomis;
  • dirba su PLA, PETG, TPU, nailonu, anglies pluoštu ir kitomis spausdinimo medžiagomis.

 

Dėmesio vertas yra ir PC lankstus spausdinimo padėklas. Tokiu dalyku kol kas gali pasigirti toli gražu ne kiekvienas 3D spausdintuvas.

Ir toks lankstus padėklas leidžia labai patogiai nuimti atspausdintus objektus ir pati padėklo priežiūra yra kur kas patogesnė.

„QIDI TECH X-PLUS“ 3D spausdintuvas turi ir į prisilietimus reaguojantį 4,3 colių dydžio ekraną bei darbuojasi su keletų programų ir čia belieka pasirinkti tą, kuri yra asmeniškai patogiausia.

Taip su programomis galima bus maksimaliai tiksliai nurodyti norimus spausdinamų objektų parametrus ir valdyti kitus nustatymus.

„QIDI TECH X-PLUS“ 3D spausdintuvai palaiko ir automatinį spausdinimo tęsimą. Jei staiga nutrūktų elektros tiekimas, jam grįžus - spausdintuvai darbuosi nuo ten, kur baigė.

Šaunūs įrenginiai. Profesionalūs ir tuo pačiu draugiški nepatyrusiam naudotojui:

 

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ robotas dulkių siurblys

  • Cafago195,99 €;
    • nuolaidos kuponas - CC0624;
    • iš Vokietijos, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Tai yra „Xiaomi“ ekosistemai priklausančios kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris pasižymi puikiais techniniais parametrais ir labai gera kaina.

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ yra kompaktiškas ir plonas robotas. Vos 7,8 cm storio, dėl ko šis robotas lengvai išvalys po lovomis, sofomis ir kitais baldais. Akivaizdu, kad tai yra didelis privalumas.

Kaip ir tai, kad „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ aprūpintas japonišku NIDEC elektros varikliu, įkraunama 3200 mAh talpos baterija. Kai tik baterijoje liks mažai energijos, robotas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės ir įkrauna bateriją. Nuo 0 iki 100 proc. įkrovimas užtrunka 2 val.

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ užtikrina 2600Pa siurbimo galią, ko pilnai užtenka kasdienei namų priežiūrai. Jis taip pat sugeba įveikti iki 1,8 cm aukščio kliūtis, tad gali judėti po visus kambarius ir užlips ant kiliminės dangos.

 

Verta pažymėti, kad „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ turi TOF kamerytę ir palaiko V-SLAM techninį sprendimą, kas leidžia robotui gerai naviguoti po kambarius, sudaryti jų žemėlapius, juos išsaugoti, pasikeitus aplinkybėms - atnaujinti žemėlapius. Tad kiekvieną naują kartą robotas vis geriau juda po kambarį ir tiksliau žino kur yra kėdė, stalas, lova ir t.t.

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ taip pat turi 12 jutiklių, kurie robotui padeda kokybiškai atlikti darbą, nenukristi nuo laiptų ir pan.

Svarbu ir tai, kad čia turime sausą ir drėgną valymą palaikantį robotą. Jis turi 240 ml sausų atliekų dėžutę ir papildomai pritvirtinamą vandens talpą. Šaunu yra tai, kad siurblys gali dirbti trimis režimais: tik sausas siurbimas, tik grindų plovimas, siurbimas ir grindų plovimas vienu metu.

Vandens padavimas yra valdomas integruotos elektronikos, tad grindų plovimo režimų turi 3. O štai sauso valymo režimų yra dar 4. Puikus funkcionalumas ir taip robotą galima pritaikyti prie įvairių valymo aplinkybių.

Ir taip, „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ palaiko Mi Home programėlę, kurioje rasite papildomas išmanias funkcijas ir pilną roboto valdymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()