Karščiausias „Tronsmart“ ausinių anonsas iš Lenkijos: naujausias Qualcomm QCC3046, Bluetooth 5.2, aptX, ANC ir pirmojo apžvalgininko pagyros - „iš tikrųjų labai gerai grojančios belaidės ausinės, nuostabus Stereo garsas ir realiai veikiantis ANC“ („Tronsmart Apollo Air“ TWS ausinės, iš Lenkijos, Video)  ()

„Tronsmart Apollo Air“ - naujausios kompanijos belaidės (TWS) ausinės ir aprūpintos pažangiausiais techniniais sprendimais bei šiuo metu parduodamos už puikią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gana akivaizdu, jog šiuo metu pačią geriausią kainą šioms naujausioms kompanijos ausinėms taiko Aliexpress.

Ir „Tronsmart Apollo Air“ yra parduodamos iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos bei greitas pristatymas į Lietuvą.

Esame išbandę ne vienas „Tronsmart“ kompanijos ausines (apžvalgas rasie čia) ir galime drąsiai patvirtinti, kad ši kompanija už labai geras kainas gamina aukščiausios klasės ausines.

Štai ir čia turime jų karščiausią naujieną - „Tronsmart Apollo Air“ belaides ausines, kurios aprūpintos naujausiu Qualcomm QCC3046 lustu.

Dėka šio lusto ir 10mm diafragmų turime aukščiausios kokybės garsą. Puiku ir tai, kad be tradicinio SBC, AAC garso kodavimo, ausinės palaiko aptX, kas garantuos dar aukštesnę grojamos muzikos kokybę.

Svarbu ir tai, kad čia turime TWS ausines ir šias ausines galime naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart.

Taip pat ausinės su telefonais poruojamos naujausiu Bluetooth 5.2 ryšiu, tad užtikrinamas maksimalus duomenų perdavimo stabilumas ir greitis.

Plius, į kiekvieną ausinę duomenys yra perduodami atskirai - priešingai nei daugelio kitų įprastų ausinių atvejų, kai signalas keliauja į vieną ausinę, o paskui dubliuojamas į sekančią - tad čia ir turime realų TWS, tikrą Stereo garsą ir galimybę naudoti po vieną ausinę.

Kitas didžiulis šių „Tronsmart Apollo Air“ ausinių privalumas yra palaikomas ANC (pašalina iki 35dB).

Kiekviena ausinė turi po 6 mikrofonus ir dar papildomai cVc 8.0 techninį sprendimą. Pastarasis ypač pageriną pokalbių kokybę.

O dėka tokios hibridinės aktyvaus aplinkos triukšmo slopinimo technologijos - galima visiškai blokuoti pašalinius garsus, išjungti ANC arba aktyvuoti ausines taip, kad jos papildomai praleistų išorės garsų.

Patogus dalykas. Pavyzdžiui, apsiperkant nereikės išsiimti ausinių ir sustabdyti muzikos grojimo, kad girdėtumėte, ką jums sako kasininkė (-as).

„Tronsmart Apollo Air“ ausinės valdomos liečiant jų išorinę dalį: pilnai valdoma muzika, garso lygis, iškviečiamas balso asistentas.

Ausinių baterijų energijos užteks muzikos klausytis 5 valandas, o su dėkliuke turima baterija - 20 val. Geri rezultatai. Beje, abiem atvejais pilnas įkrovimas trunka po 2,5 val. Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo USB jungtį.

„Tronsmart Apollo Air“ ausinės palaiko ir dedikuotą išmaniąją programėlę, kurioje galima papildomai valdyti šias ausines. Modifikuoti ausinių valdymą, rinktis iš anksto įdiegtus muzikos klausymo žanrų tipus.

Mėgstantys gilius žemus tonus renkasi Deep Bass, klasikinės muzikos mėgėjai - Classical, ir t.t.

Vienas pirmųjų apžvalgininkų, kuris „Tronsmart Apollo Air“ ausines gavo išbandyti dar prieš joms oficialiai pasirodant plačiajai visuomenei, tvirtina, kad tai yra puikios belaidės ausinės.

„Tronsmart Apollo Air iš tikrųjų yra labai gerai veikiančios belaidės ausinės, su naujausiu lustu, aptX, realiai dirbančiu ANC, Bluetooth 5.2, programėle ir puikia garso kokybe.

Yra keli dalykai, kuriuos galima būtų patobulinti, kaip greitesnis baterijos įkrovimas ar papildomos galimybės ir pačiam susikurti EQ, tačiau kaip už tokią kainą tikrai neturiu dėl ko priekaištauti. Labai geras modelis“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()