Perkamiausios AliExpress ausinės vėl Lenkijos sandėlyje! „Jos prilygsta 350€ vertės Sony XM4. Tiesiog fenomenalu. Aš myliu šias ausines - puiki pagaminimo kokybė, labai gerai veikiantis ANC ir nuostabus garsas“ (Video, „Anker Soundcore Life Q30“ apžvalga)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2021-05-27 15:57
Turiu šitas. Galiu pasakyti - tegul Bose ir Sony graužia morką. Kitų tokių ausinių kaip šitos už tokius pinigus niekur nerasite. Pagrinde ausines naudoju dirbdamas. Nuo pat lochotrono pavadinimu "pandemija" dirbu iš namų. Dirbau su laidinėmis Sony. Vienomis iš pigiausių, garso izoliacijos - 0. Užkniso vaikų laido tampymas, o ir pats pasusikdamas ar nueidamas dažnai vos kompo nenunešdavau. Užkniso ir pradėjau pąstyti apie belaides. Visai netyčia sutikau buvusį bendradarbį, kuris turėjo belaides ausines. Jis papasakojo apie šitas, atsiuntė nuorodas į apžiūras iš youtube. Pažiūrėjau apžvalgą, kur teastavo su mikrofonais ir lygino su Bose (youtube Soundcore Life Q30 vs Bose QC35 In-depth review). Nusipirkau aliexpress, kainavo 64€. Kitą dieną pardavėjas parašė, kad kažkokios bėdos su gabenimu, nes ausinės su baterijom. Pagalvojau, kad jau bando išdurti ar dar kas. Pasiūlė grąžinti pinigus arba palaukti, kol kažką ten išsiaiškins. Parašiau, kad noriu ausinių. Kitą dieną atrašė, jog viskas OK, iškeliaus. Siuntė iš Singapūro, nors rašė, kad iš Kinijos. Whatever. Iki Lietuvos atkeliavo per savaitę ir 04-04 nusėdo Lietuvos pašte. Nusėdo beveik trim savaitėm Praslydo be importo PVM ir eferistų "tarpininkų". Ausinės. Kaip ir Aliexpress apžvalgose, taip ir aš galiu pasakyti, kad už tokią kainą rezultatas fantastiškas. Akumas atlaiko 5 darbo dienas ir dar lieka, nuolat įjungtas ANC. Kasdien kokias 4-6 valandas klausau muziką, su nemažai žemų. Garsas tikrai geras, garso izoliacija tikrai gera. Kai įjungtas ANC, tai kažkiek sumažina garsą, bet iš principo dzin. Plastikai, tai matosi, kad iš koka kolos butelių, bet tai irgi dzin, nes garso kokybė tikrai nebloga, akumas laiko puikiai, ANC veikia puikiai. Duodu 10/10. Jei plastikai būtų kokybiškesni, tai jau būtų "haute couture", bet man visiškai ..., kad tas plastikas toks pigus. Beje, Soundcore/Anker išleido naujas Q35 su keletu papildomų pribumbasų, bet kaina dvigubai didesnė, o viskas tas pats. Tai įtariu, kad Q30 bus kaip su pirma Audi A8, kur triperių gamintojas pabandė prasimušti į luxury segmentą pardavinėdamas tikrai geros kokybės mašinas palyginti mažomis kainomis, kad tik įlystų į rinką. Yra ir programėlė telefonui, kurioje galima reguliuoti ekvalaizerį ir ANC, tai galima ir savo parametrus nusistatyti.
Evil 2021-05-28 08:47
"eferistų" ROFL. "muziką, su nemažai žemų. Garsas tikrai geras," - tu iš tų atsilupusių kur "reikia daugeu bASSo", vadinasi ausinės gaidys, su labai kreiva ir sukelta ties 100Hz charakteristika.
DrElectro 2021-05-28 12:23
skirta garsui ir tai nežinau ar padės.
Evil 2021-05-28 13:55
bl, "treble", o lietuviškai? Pažiūrėjau Sony, jei ne žiauri duobė vidutiniuose, tai būtų gan neblogai ištaikytą link Harmann kreivės. Bėda, kad daug klausytojų nebeįsivaizduoja kas tai yra maksimaliai neutralus garsas ir jų reakcija būna "čia gi be bASSo ir cykų nėra".
DrElectro 2021-05-28 17:04
laikydavau visus garsus virš 10 kHZ, tai pasikartojantis būgnų, styginiu instrumentų ir pan. atgarsiai. Jeigu gitaros styga suvirpa 3500 Hz dažnyje, ji sukuria atgarsius 7000, 10500, 14000 ir t. t. Šitų atgarsių trūkumą pastebėjau, kai perėjau nuo Youtube'ės kokybės muzikos (iki 16 kHz) iki originalios mp3, AAC ar Flac. Pats laikau, kad geriausiai turėti neutralią garso charakteristiką ir tada padidini dažnius, kokie tau prie širdies. Tad ateitimi laikau kolonėlių technologijos two-way ar three-way atkeliaujančius į ausinukus. Turiu galvoje, hibridinius kai kiekvienas garsiakalbis atkuria tam tikrą dažnių zona. Tokie leidžia pasiekti norimą neutralią kreivę.
Evil 2021-05-28 20:01
Šiap jau >10kHz vadinama "air", žemiau yra "sibilance", "presence". "3500 Hz dažnyje, ji sukuria atgarsius 7000, 10500, 14000 " - harmonikos, obertonai. "Šitų atgarsių trūkumą pastebėjau, kai perėjau nuo Youtube'ės kokybės muzikos (iki 16 kHz) iki originalios mp3, AAC ar Flac." - mp3 ar AAC ar taip, ar taip pjauna nuo 15kHz, tik gerai paderintas AAC ne taip destruktyviai, be to ten yra labai sunki tokiam kompresavimui juosta. Paprasčiau per filtrą paleist ir nutildyt. "hibridinius kai kiekvienas garsiakalbis atkuria tam tikrą dažnių zona. Tokie leidžia pasiekti norimą neutralią kreivę" - šimtą metų ne naujiena. Mano pigiukai Jade Audio (FiiO) IEM dviejų juostų hibridai. Campfire Audio Solstice - Dual high frequency balanced armature drivers + T.A.E.C., Single mid frequency balanced armature driver, Dual low frequency balanced armature drivers. Trys juostos, penki garsiakalbiai. 64 Audio U12t - keturios juostos ir dvylika garsiukų. Jokios problemos, bele noro ir pinigų netrūktų
Finalfour 2021-10-20 11:38
Pats turiu šitas soundcore, irgi galvojau, kad kam mokėti 400 eu už Sony WH-1000XM4, kai visose review teigia kad jos beveik identiškos. Vat tas žodelytis BEVEIK ir keičia viską. Tai galvojimas baigėsi, kai kolega nusipirko ir davė patestuoti tas sony WH-1000XM4. Tai vien į rankas paėmus SONY, paskui paėmus tas soundcore net sutampo, ant kiek pas sony medžiagų kokybė aukštesne. Vien liesti x1000 maloniau sony. Vien už tą jausmą verta mokėti gerokai daugiau. Nors, kai kuriems antrivakseriam tinka matau ir coca colos butelio kokybės plastamsė. O apie garsą - jei ausų būgnelių covidas nesugraužė - mesit į sieną tuos soundcore, kai paklausysit kaip skamba Sony WH-1000XM4. Kai kažkas teigia, kam mokėti 400 eu kai yra soundcore už 64 - aš nenoriu su tokiu žmogum net diskutuot, nes vis tiek jis nieko pasakyti negali. Sony, Bose, B&O ir kiti tokio lygio gamintojai savo vardą ne už grąžias akis užsitarnavo.