Perkamiausios AliExpress ausinės vėl Lenkijos sandėlyje! „Jos prilygsta 350€ vertės Sony XM4. Tiesiog fenomenalu. Aš myliu šias ausines - puiki pagaminimo kokybė, labai gerai veikiantis ANC ir nuostabus garsas“ (Video, „Anker Soundcore Life Q30“ apžvalga)  (7)

AliExpress SuperDeals!

Naujas kuponas!

Lenkijos sandėlio papildymas

Rekordiškai žema kaina

18 800 užsakymų ir 4,9 įvertinimas

„O, žmogau. Šitos gerulės. Aš jas naudoju jau 3 savaites ir Anker Soundcore Life Q30 – ausinės, kurios man žvėriškai patiko. Štai ką apie jas tiesiog privalau papasakoti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo to, kad tai yra pačios populiariausios kompanijos ausinės Aliexpress: virš 18 770 užsakymų, 8 100 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas. Stebėtini skaičiai.

Galybė teigiamų pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų ir aibė pozityvių apžvalgų Youtube.

Ir šiuo metu pagaliau šias ausines vėl galima įsigyti iš Lenkijos sandėlio. Ypatingai ilgai jos buvo parduodamos tik iš Kinijos.

Kuo gi šios ausinės taip žavi? Pasižiūrėkime ką apie jas sako patyręs apžvalgininkas

„Pasakysiu tiesiai šviesiai: tai yra ausinės, kurios tiesiu taikymu įšoko į mano TOP 5 biudžetinių ausinių sąrašą.

Ir kaip aš nemėgstu to žodžio – biudžetinės. Soundcore Life Q30 tik dėl savo labai žemos kainos patenka į šią kategoriją, bet daugiau čia nieko nėra biudžetinio.

Soundcore su šiomis Life Q30 ausinėmis galutinai pranoko save. Tai yra geriausios kompanijos ausinės ir taškas. Viskas, apžvalgą galima baigti. Nors ne, visgi pakalbėkime“, - intriguoja daugybę įvairių ausinių išbandęs apžvalgininkas.

Apžvalgininkas tvirtina, kad „su Q10 klausytis muzikos buvo labai smagu, jose ypatingai daug žemų tonų, o štai Q20 jau atsirado kokybiškas ANC ir geresnis garso balansas, tai Q30 turime visas ankstesnių modelių savybes ir dar geriau veikiantį ANC“.

Bet prieš pereinant prie garso kokybės, apžvalgininkas aptaria Q30 ausinių išvaizdą bei valdymą.

Štai dešinėje pusėje turime garso didinimo bei mažinimo mygtukus, daugiafunkcinį mygtuką – sustabdo/paleidžia dainas ir atsiliepiama į skambučius, bei 3,5mm audio jungtį.

„Viskas yra tvarkoje, tik aš kiek kitaip išdėliočiau tuos mygtukus, nes šiaip rinkos standartas yra toks: garso didinimo, daugiafunkcis, garso mažinimo mygtukas. Na, bet čia įpratimo dalykas“, - teigia apžvalgininkas.

Kairėje ausinių pusėje turime C-tipo įkrovimo jungtį. „Šaunus dalykas, nes ankstesniame Q20 modelyje dar buvo microUSB“, - pastebi apžvalgininkas.

Taip pat čia randame ausinių įjungimo bei ANC aktyvavimo mygtukus.

„Patogu yra tai, kad tereikia lengvai spustelėti šį mygtuką ir aktyvuojamas ANC. Dar vienas įdomus dalykas yra tas, kad kai ant ausų užsidedamos ausinės ir ranka kiek prie ausies prispaudžiame dešinę ausinę – aktyvuojamas Transparency režimas.

Taip ausinės praleidžia aplinkos garsus. Dar kartą delnu paspaudžiame ir pereiname į įprastą režimą, dar kartą – grįžtame į ANC“, - teigia apžvalgininkas ir šią įdomią funkciją pademonstruoja nuo 2:59 min.

„Dar įdomu ir tai, kad ausinės palaiko programėlę, kurioje galima rinktis papildomus režimus. Šauniausia, kad čia galima kontroliuoti ANC stiprumą ir atsižvelgiant į aplinką (esame patalpų viduje, lauke, važiuojame kokiu nors transportu) rinktis tinkamiausią ANC veikimo režimą. Labai geras dalykas“, - tvirtina apžvalgininkas.

„Ir dar, čia turime NFC. Tad užtenka telefoną priliesti prie ausinių ir jos įjungiamos bei belieka aktyvuoti muziką. WOW (nuo 4:16 min.)“ – stebėdamasis ausinių funkcionalumu toliau pasakoja apžvalgininkas.

O kaip pagaminimo kokybė?

„Kokybė aukščiausio lygio. Jokio pigių detalių. Ausinių lankelio ilgis reguliuojamas ir galima užfiksuoti norimoje padėtyje (nuo 4:40 min.).

Ausinių kaušeliai yra pasukami į šoną bei juos galima nulenkti į vidinę ausinių pusę, tad Q30 yra labai kompaktiškos ir patogios gabentis keliaujant. Plius, kompanija dar prideda ir klasiškai atrodantį ausinių dėklą.

Beje, drauge su ausinėmis atkeliaus ir įkrovimo laidas bei 3,5mm audio laidas. Tik pastarajame nėra integruoto mikrofono.

„Ausinių kaušeliai minkšti bei ganėtinai dideli, tad Q30 pilnai apgaubia ausis.

Taip pat kaušeliai atgauna savo pradinę būseną net ir stipriai juos suspaudus. Štai kaip tai atrodo (nuo 5:20 min.).“

Ką gi apžvalgininkas mano apie „Soundcore Life Q30“ ausines?

„Man jos labai gražios. Puiku dizainas. Suprantu, kad tai gal ir nėra svarbiausias dalykas, bet ei – man tai taip pat labai svarbu. Aš su ausinėmis noriu atrodyti gražiai.

Ir visgi svarbiausias Q30 ausinėse yra garsas.

Mano Youtube kanalo sekėjai yra žemų tonų mėgėjai ir aš esu toks pats. Žemi tonai yra tiesiog mano DNR, toks jau aš esu, man jie patinka. Ir Q30 jie yra būtent tokie, kokius aš mėgstu. Ne per daug sunkūs, bet tokie, kurie suteikia maksimalų džiaugsmą.

Jei aktyvuoju ANC, tik pirmąsias kelias sekundes kiek pakinta žemi tonai, bet labai greitai jie grįžta į tą lygį, koks buvo prieš aktyvuojant ANC. Tad trumpai tariant, dėl aktyvuoto ANC žemi tonai nenukenčia.

Puiku ir tai, kad Q30 ausinėse yra toks geras balansas, nes be žemų tonų aš mėgstu ir gerai subalansuotą garsą. Mėgstu klausytis įvairiomis muzikos, tad tokia ausinių savybė man yra labai svarbi. Tad ir kokią muziką besiklausysite, Q30 užtikrins aukščiausią kokybę.

Beje, labai šaunu, kad Q30 ausinių programėlėje galima pilnai valdyti EQ. Yra iš anksto jau įdiegtų muzikos klausimo tipo variantų, bet galite pilnai susikurti ir savus.“

Toliau apžvalgininkas dar pateikia trumpą Q30 ausinių mikrofono testo rezultatą ir jį galite išgirsti nuo 8:16 min.

„Aš paskambinau savo žmonai, kalbėjausi per Galaxy Note Ultra telefoną, pokalbio metu persijungiau į Q30 ausines ir žmona to net nepastebėjo. Kai jos paklausiau ar pasikeitė garso kokybė, ji atsakė, kad: „Ne, viskas buvo girdima puikiai per visą pokalbį“. Tad tai puikiai įrodo, kaip gerai Q30 darbuojasi pokalbių metu“, - tvirtina apžvalgininkas bei priduria „man tokie mikrofono testavimai niekad nepatinka, nes jie Jums neparodo realios padėties, to realaus pojūčio. Iš esmės tai ką girdite mano Youtube apžvalgoje, tai dar pridėkite 30 proc. kokybės ir čia jau bus maždaug tai, ką aš iš tikrųjų girdžiu, kai kalbuosi per Q30 ausines. Tad pokalbių kokybė yra tikrai gera.“

Dar apžvalgininkas išėjęs į lauką realiomis sąlygomis išbandė ANC bei kitus režimus. Įdomu yra tai, kad jis tiesiog į ausinių kaušelį įdėjo mikrofoną ir taip keitė režimus, kad galėtume maždaug išgirsti tai, ką girdėjo apžvalgininkas, esant skirtingiems režimams (nuo 9:15 min.).

„Tikrai gerai dirbantis ANC. Iškart galima jausti ryškų skirtumą tarp įprasto režimo, Transparency – kai iš aplinkos papildomai įleidžia garsų, bei ANC.

ANC dar papildomai keičiamas su papildomais 3 režimais. Ir jei įjungtas Outdoor – tai girdisi tik tas automobilių ratų trinties į kelio dangą keliamas garsas, o štai įjungus Transport – nesigirdi net ir jo.

Aš tiesiog myliu šias ausines. Jos yra fantastiškos. Puiki pagaminimo kokybė, labai gerai veikiantis ANC ir nuostabus garsas. Dėl visų šių privalumų Soundcore Life Q30 gali drąsiai varžytis su Sony XM3 ir XM4 ausinėmis (kurios Lietuvoje kainuoja 350 eurų aut. past.).

Tiesiog fenomenalu. Soundcore puikiai padirbėjo su šiomis ausinėmis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(9)
(0)

Komentarai (7)