Topinis pasiūlymas iš „Xiaomi“ - „padėjo į pavėsį“ net ir „VP9“: turbūt pigiausias kompanijos belaidis dulkių siurblys su keičiama baterija, 120AW, apsauga nuo plaukų apsivyniojimo, galimybe vienu metu įkrauti 2 baterijas ir tobulu lietuvių įvertinimu - „OMG! Iki šiol trejus metus kasdien naudojau Dyson, bet Xiaomi yra geriau“ („Xiaomi Mi G9“)  ()

„Xiaomi“ ir toliau džiugina siurblių premjeromis, ir štai į EU sandėlį atkeliavo naujausias modelis - „Xiaomi Mi G9“. Dar geresnis už masiškai perkamus „VP9“ bei „Xiaomi Mi Home 1C“ ir kaina tiesiog juokingai žema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi G9“ siurblys:

  • Aliexpress143€
    • iš Prancūzijos, tad jokių muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • Aliexpress156,95 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos, tad jokių muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
    • perkant iš Lenkijos sandėlio dovanų DDPAI N3 GPS automobilinis vaizdo registratorius.

Naujasis „Xiaomi Mi G9“ siurblys jau atkeliavo ir į Lenkijos bei Prancūzijos sandėlius, tad dabar puiki proga įsigyti šį puikų siurblį. Greitas pristatymas į Lietuvą ir jokių muito mokesčių.

Kuo gi pasižymi „Xiaomi Mi G9“ siurblys?

Iš tikrųjų, tai labai gerai jo pranašumai prieš populiariuosius „Xiaomi“ šeimos biudžetinius siurblius yra matyti štai šioje lentelėje.

 

Ir čia gana aiškiai matyti, kad „Xiaomi Mi G9“ siurblys lenkia masiškai perkamą „VP9“ bei kitus, anksčiau pasirodžiusius „Xiaomi“ siurblius.

„Xiaomi Mi G9“ džiugina ganėtinai gausiu pakuotės turiniu ir tai, kad čia turime įvairioms sąlygoms pritaikomus antgalius.

Tradiciškai, jie yra lengvai keičiami ir taip su „Xiaomi Mi G9“ siurbliu galima išvalyti baldus, patalynę, grindis, kiliminę dangą, automobilio saloną ir kt.

Didelis atnaujinimas yra „Xiaomi Mi G9“ turima pagrindinė siurbimo galva su V formos pagrindiniu šepečiu.

Tuo pačiu šioje siurbimo galvos konstrukcijoje yra įdiegta „anti apsivyniojimo sistema“, kas reiškia, jog įvairūs plaukai bei šeriai yra nubraukiami nuo šepečio ir įsiurbiami į atliekų dėžutę. Šioje kainų kategorijoje ko gero to neturi joks kitas siurblys - šia savybe pasižymi tik gerokai vieš 200€ kainuojantys modeliai. 

„Xiaomi Mi G9“ turi ir jau išbandytą bei gerai veikiantį korio tipo cikloną. Tai užtikrina tinkamą oro srautą, dulkių atskyrimą.

Prie oro filtravimo prisideda 5 lygių filtravimo sistema su turimu HEPA filtru. Taip sulaikoma net iki 99,97 proc. pačių smulkiausių dalelių, tad susiurbtos atliekos, patalinės erkutės, dulkės ir kiti nešvarumai lieka atliekų dėžutėje.

Beje, HEPA filtras yra plaunamas, kas yra ir patogu, ir leis sutaupyti pinigų.

Kita „Xiaomi Mi G9“ puiki savybė yra tai, kad čia jau turime kiek didesnę (0,5l) atliekų dėžutę bei ją galima nuimti ir patogiai išplauti.

Ankstesniuose modeliuose tokio dalyko nėra, tad čia akivaizdus „Xiaomi Mi G9“ privalumas.

„Xiaomi Mi G9“ aprūpintas bešepetėliniu ir 120AW siurbimo galios elektros varikliu. Tokioje kainų kategorijoje tai yra geriausias rezultatas tarp visų „Xiaomi“ kompanijos siurblių.

Tuo pačiu naujasis siurblys palaiko 3 siurbimo režimus ir juos renkamės ant korpuso paspaudę mygtuką. Siurblys vienu įkrovimu gali darbuotis iki 60 min. Eco režimu 27 min., o pasirinkus Maksimalų - 8 min.

„Xiaomi Mi G9“ iškart „į kaulus duoda“ ankstesniems modeliams ir tuo klausimu, kad čia jau turime keičiamą bateriją.

Iškart du privalumai: jei suges baterija - beliks tik įsigyti naują ir toliau naudoti siurblį. Tai kur kas pigiau nei pirkti visą siurblį; antras privalumas - galima naudoti dvi baterijas ir taip prailginti siurblio naudojimą.

Kol viena baterija įdėta į „Xiaomi Mi G9“ siurblį ir atliekamas namų valymas, kita baterija yra įkraunama.

Beje, baterijos įkrovimas trunka 3,5 val., kas yra labai gerai. Vis dar ir kur kas brangesni modeliai toli gražu ne visada gali pasigirti tokiu baterijos įkrovimo greičiu.

Pliusas ir tas, kad „Xiaomi Mi G9“ turi patogią laikymo/įkrovimo stotelę ir čia netgi vienu metu galima įkrauti abejas baterijas.

Pakuotėje, žinoma, „Xiaomi Mi G9“ siurblys atkeliauja su viena baterija. Norint papildomos, ją teks įsigyti atskirai.

Tad apibendrinus galima teigti gana drąsiai, kad turime naują pigiausių siurblių karalių - „Xiaomi Mi G9“.

Jis lenkia iki šiol vis dar geidžiamus pigiuosius „Xiaomi“ belaidžius siurblius. „Xiaomi Mi G9“ turi labai lauktų ir naudingų atnaujinimų bei kainuoja ypatingai pigiai.

O ir matyti, kad per pirmąsias savaites po pristatymo yra labai perkamas: jau dabar yra daugiau nei 1 900 užsakymų, virš 470 atsiliepimų ir labai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad „viskas tobula“:

  • D***e (pirko iš Lenkijos): Gavau per 3 d. Puikus. Ačiū.
  • A***o (pirko iš Lenkijos): Puikus pardavėjas, siurblys labai geras, dėkui už papildomas dovanėles.
  • AliExpress Shopper (pirko iš Lenkijos): OMG. Esu tokia laiminga!!! Atsiuntimas super greitas. Siurblys dirba labai tyliai, yra lengvas ir patogus laikyti, tuo pačiu ir galingas. Iki šiol trejus metus kasdien naudojau Dyson, bet Xiaomi yra geriau. Jei kas pasikeis, būtinai parašysiu, bet dabar esu labai patenkinta.

„Xiaomi Mi G9“ apžvalga anglų kalba:

Panašu, kad naujasis „Xiaomi Mi G9“ yra populiarus Vokietijoje, nes Youtube dauguma šio siurblio apžvalgų yra vokiečių kalba. Net jei jos ir nesuprantate, verta apžvalgas pažiūrėti vien dėl testų rezultatų, kurie yra puikūs:

Šauni „Xiaomi Mi G9“ apžvalga prancūzų kalba:

Suprantantiems ispaniškai taip pat yra „Xiaomi Mi G9“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: