Fantastiški Aliexpress vasaros išpardavimo pasiūlymai: iš Lenkijos, už geriausias kainas ir su dovanomis patys pažangiausi bei populiariausi „Xiaomi Viomi“ robotai ir belaidžiai dulkių siurbliai („Viomi S9“, „Viomi S9 UV“, „Viomi V3“, „Viomi SE Upgraded Version“, „Viomi A9“, iš Lenkijos, Video)  ()

Geriausi Aliexpress išpardavimo pasiūlymai iš Lenkijos:

- „Viomi S9“ robotas - pažangiausias kompanijos robotas su atliekų surinkimo stotele;

- „Viomi S9 UV“ robotas - pažangiausias kompanijos robotas su grindų dezinfekavimo funkcija;

- „Viomi V3“ robotas - galingas sausas ir drėgnas valymas, lazerinė navigacijos sistema, dezinfekcija;

- „Viomi SE Upgraded Version“ robotas - išskirtinis plovimas ir puiki kaina;

- „Viomi A9“ belaidis dulkių siurblys - įspūdingai efektyvi motorizuota siurbimo galva ir nuostabi kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Viomi“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija, ypatingai besispecializuojanti įvairių siurblių segmente.

Juos itin mėgsta pirkėjai bei apžvalgininkai, kurie tvirtina, kad tai yra vieni pažangiausių ir žemiausių kainų produktai visoje rinkoje.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu vyksta specialus Aliexpress vasaros išpardavimas ir čia pateikiame pačius geriausius bei populiariausius kompanijos produktus.

Labai svarbu: tik per šį išpardavimą „Viomi SE Upgraded Version“ robotams, perkant iš oficialaus pardavėjo parduotuvės Aliexpress, taikoma net 5 metų garantija.

Jei kas nutiks, pardavėjas atsiųs reikiamą detalę, o jei rimtesnis gedimas - robotą sutvarkys Lenkijoje ir Vokietijoje esantys aptarnavimo servisai. Visas galimas išlaidas pasirengęs padengti pardavėjas.

„Viomi S9“ robotas - pažangiausias kompanijos robotas su atliekų surinkimo stotele

  • Aliexpress - 500,19 €;
    • papildomi kuponai - pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-12 d.d.

„Viomi S9“ yra naujausias kompanijos produktas. Tiesioginis anksčiau pasirodžiusio „Viomi V3“ atnaujinimas ir pats pažangiausias robotas, kokį tik kompanija yra pristačiusi.

Vienas jo pagrindinių išskirtinumų yra šiais metais karščiausia robotų mada tapusi automatinė atliekų surinkimo stotelė.

„Viomi S9“ turimos 300 ml sausų atliekų dėžutės nebereikia patiems valyti. Robotas privažiuoja prie šios stotelės, iš atliekų dėžutės yra išsiurbiamos atliekos, įkraunama roboto baterija ir jis toliau tęsia darbą. Maksimali autonomija. Ir gamintojas tvirtina, kad stotelėje esančio atliekų surinkimo maišo užteks net mėnesiui laiko.

„Viomi S9“ taip pat užtikrina iki 2700Pa siurbimą, kas reiškia, jog tokio roboto pilnai užtenka įvairių paviršių priežiūrai. O dėka turimų jutiklių, robotas sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią.

Jis taip pat palaiko ir grindų plovimą bei turimos 250 ml vandens talpos užtenka išplauti iki 250 m2 plotui. Palaikomi S ir Y judėjimo trajektorijos plovimo režimai. O vandens padavimą visada galima reguliuoti tiesiog programėlėje.

 

„Viomi S9“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis 220 minučių ir išvalyti iki 320 m2 plotą. Puikūs rezultatai ir akivaizdu, jog šis robotas skirtas vidutinių ir didelių namų savininkams.

Robotas vėlgi aprūpintas bešepetėliniu japonišku Nidec varikliu, galybe jutiklių, HEPA filtrais, lazerine navigacijos sistema + SLAM algoritmu bei palaiko išmaniąją programėlę ir įvairius valdymo pasirinkimus: kelių sluoksnių žemėlapius, kambarių zonavimą, virtualių sienų ir no-gone zonų nurodymą, tvarkaraščių sudarymą, siurbimo bei plovimo režimų pasirinkimą ir t.t. Pažangiausias siurblys iš viso „Viomi“ asortimento.

Plačiau apie jo galimybes šioje apžvalgoje:

„Viomi S9 UV“ robotas - pažangiausias kompanijos robotas su grindų dezinfekavimo funkcija

  • Aliexpress - 553,27 €;
    • papildomi kuponai - pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-12 d.d.;
    • pirmiesiems pirkėjams dovanų elektrinis virdulys.

„Viomi S9 UV“ iš esmės yra patobulintas „Viomi S9“. Ir pagrindinis jo patobulinimas yra integruotos ultravioletinių spindulių lempos.

„Viomi S9 UV“ be to, kad plauna ir siurbia paviršius, jis dar papildomai juos apšviečia UV spinduliais, sunaikina iki 99,99% bakterijų, virusų, pelėsių sporų ir kt.

Labai šaunus patobulinimas. Na, o visais kitais aspektais „Viomi S9 UV“ nesiskiria nuo „Viomi S9“ ir kaip tvirtina apžvalgininkai, tai yra vienas geriausių robotų rinkoje:

„Viomi V3“ robotas - galingas sausas ir drėgnas valymas, lazerinė navigacijos sistema, dezinfekcija

  • Aliexpress - 329,37 €;
    • papildomi kuponai - pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-12 d.d.

 

„Viomi V3“ - iš esmės tai yra dar labiau pagerinta „Viomi V2 Pro“ versija. „Viomi V3“ išlaikė visas gerąsias savo pirmtako savybes ir papildomai įgijo daugiau galios bei keletą kitų privalumų.

„Viomi V3“ taip pat aprūpintas bešepetėliniu japonišku Nidec varikliu, užtikrina 2600Pa siurbimą bei tuo pačiu palaiko grindų plovimą. Čia irgi turime po 500 ml talpos dėžutes ir vienu metu robotas gali atlikti abu darbus: siurbti ir plauti.

Tad „Viomi V3“, palyginus su „Viomi V2 Pro“, siūlo galingesnį siurbimą ir turi dar talpesnę 4900 mAh talpos bateriją, kurios užtenka darbuotis iki 150 minučių.

Gamintojas pažymi ir tai, kad prie jo robotų turimų HEPA filtrų, šis „Viomi V3“ siurblys, dėka papildomai naudojamų sidabro-vario jonų, dar papildomai dezinfekuoja valomus paviršius ir sunaikina iki 99 proc. virusų bei bakterijų. Šiuo metu, tai yra kaip niekad aktualu.

„Viomi V3“ taip pat aprūpintas lazerine navigacijos sistema + SLAM algoritmu, palaiko daugybę išmaniųjų funkcijų, išsaugo nupieštus teritorijų žemėlapius, galima sudaryti valymo tvarkaraščius, nurodyti virtualias sienas, no-go zonas, rinktis siurbimo bei plovimo režimus ir t.t.

Plačiau apie šio siurblio galimybes šioje apžvalgoje:

„Viomi SE Upgraded Version“ robotas - išskirtinis plovimas ir puiki kaina

  • Aliexpress - 204,52 €;
    • papildomai € 25,89 kuponas - SEUPGRADE;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-12 d.d.;
    • papildomai dovanų: plovimo šluosčių arba HEPA filtrų;
    • 5-erių metų garantija.

 

Trumpai tariant, „Viomi SE“ atnaujinta versija yra kiek paprastesnė kompanijos flagmano „Viomi V3“ roboto versija. 

„Viomi SE“ praktiškai perėmusi didžiąją dalį funkcijų, tačiau kainuoja apčiuopiamai mažiau ir dar labiau orientuojasi į grindų plovimą.

Štai žemiau galite matyti pateikiamą gamintojo schemą, kurioje matyti kokiomis trajektorijomis juda „Viomi SE“, kai plaunamos grindys. Galima rinktis standartinę S trajektoriją arba Y. Pastaroji užtikrina dar kokybiškesnį grindų plovimą.

„Viomi SE“ robotas turi 300 ml sausų atliekų bei 200 ml vandens talpas. Aprūpintas japonišku bešepetėliniu Nidec varikliu ir čia maksimalus siurbimas yra kiek mažesnis - 2200Pa. Baterija taip pat kiek kuklesnė - 3200 mAh. Iš čia ir turime mažesnę „Viomi SE“ kainą.

Tačiau kitais aspektais, tai tas pats pažangus robotas su atnaujinta lazerine navigacijos sistema, SLAM algoritmu, tuzinu jutiklių, gebėjimu įveikti 2 cm aukščio kliūtis bei programėlės ir balso asistentų palaikymu.

Programėlėje galima išsaugoti skirtingų kambarių ir skirtingų aukštų žemėlapius, sudaryti tvarkaraščius, rinktis valymo bei plovimo režimą, uždėti virtualias sienas ir t.t.

Plačiau apie „Viomi SE“ siurblį šioje apžvalgoje:

„Viomi A9“ belaidis dulkių siurblys - įspūdingai efektyvi motorizuota siurbimo galva ir nuostabi kaina

  • Aliexpress - 157,99 €;
    • papildomi kuponai - pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-12 d.d.

„VIOMI A9“ yra naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys. Labai simpatiškas, puikių specifikacijų ir kainos įrenginys.

 

Jau ir pirmieji pirkėjai tvirtina, kad tai labai geras kainos ir kokybės įrenginys, o pirmasis pirkėjas iš Lietuvos tvirtina, kad šį siurblį iš Lenkijos atsiuntė greitai ir viskas veikia taip, kaip nurodo gamintojas.

Išsamią siurblio apžvalgą su testų rezultatais rasite čia.

Kuo gi pasižymi „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys?

Ganėtinai gausiu pakuotės turiniu. Pakuotėje rasime visko, ko tik gali prireikti. Skirtingi ir lengvai keičiami antgaliai, siurblio bei jo priedų laikymo ir tuo pačiu įkrovimo stotelė.

Motorizuota siurbimo galva su LED pašvietimu. Labai geri dalykai. Įvairiomis kryptimis pasukama ir papildomai motorizuota galva leis išvalyti gilesnius kilimų sluoksnius, o LED pašvietimas užtikrins patogų darbavimąsi tamsesnėse patalpų vietose.

 

Ir „VIOMI A9“ testavimas rodo, kad šio siurblio motorizuota galva yra viena geriausių tokioje kainų kategorijoje. Net lenkia kur kas brangesnius modelius.

Čia labai geras vaizdo įrašas, kuriame yra išbandomi 4 „Xiaomi“ ekosistemos belaidžiai dulkių siurbliai: VIOMI A9 vs. Roborock H6 vs. ROIDMI X20 vs. Dreame V9.

Jokių kalbų, tik testavimas. Labai gerai parodoma, kaip siurbliai dirba skirtingomis sąlygomis ir gana akivaizdu, jog VIOMI A9 čia yra lyderiaujantis:

3 siurbimo režimai. „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys palaiko 3 valymo režimus ir taip baterijos energijos užtenka iki 60 minučių:

  • ECO - 60 min,
  • Standartiniame - 33 min,
  • Maksimalios galios - 10 min. 

Vienu įkrovimu galima išvalyti iki 380 m2 plotą. Geras rezultatas.

Oro filtravimo sistema. Svarbu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 5 lygių filtravimo sistema.

 

Čia yra ir multiciklonas, ir H12 lygio HEPA filtras bei kiti filtrai, kurių bendra kombinacija leidžia sulaikyti kone visas dulkes ir į aplinką išleidžiamas švarus oras.

Sulaikoma 99,9 proc. iki 0,3 mikrono dydžio dalelių. Tad galima atsisveikinti su dulkėmis, erkėmis ir kitais alergenais.

Beje, filtro dalys yra plaunamos, kas yra ir patogu, ir leis sutaupyti.

Lengvas siurblys ir patogiai ištuštinama atliekų dėžutė. „VIOMI A9“ yra kompaktiškas ir lengvas belaidis dulkių siurblys. Sveria vos 1,5 kg.

400 ml talpos atliekų dėžutė yra ištuštinama vos vieno mygtuko paspaudimu. Labai patogus dalykas.

Talpi ir keičiama baterija. Šaunu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 2500mAh talpos baterija.

Ji yra išimama ir taip bateriją galima įkrauti atskirai. Arba tiesiog siurblį pakabinti ant laikymo stotelės ir čia įkrauti jo bateriją.

Ant korpuso yra šviesos indikatoriai, tad visada žinosime kiek gi baterijoje yra likę energijos.

Didelė galia. „VIOMI A9“ turi bešepetėlinį ir 400W galios variklį, kuris užtikrina 120AW siurbimo galią ir 23kPa siurbimo slėgį. Labai geri rodikliai ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

120AW pilnai užtenka nuo grindų pakelti stambesnėms atliekoms bei išvalyti gilesnius kilimų ir patalynės sluoksnius.

O kadangi pakuotėje yra skirtingų keičiamų antgalių, tai su šiuo siurbliu galima išvalyti įvairaus tipo grindis, kilimus, baldus, automobilio saloną, sunkiai pasiekiamas vietas ir t.t.

Apibendrinus galima sakyti, kad „VIOMI A9“ yra puikus variantas visiems, kurie už žemiausią kainą nori turėti kokybiškai pagamintą, funkcionalų ir didele siurbimo galia pasižymintį belaidį dulkių siurblį su nuostabiai veikiančia motorizuota siurbimo galva.

Išsami ir gera „VIOMI A9“ siurblio apžvalga rusų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: