Apžvalgininkas rekomenduoja: išbandė CES21 parodą sudrebinusias ir apdovanojimus šluojančias „Xiaomi“ ekosistemos belaides ausines - „geriausią triukšmo slopinimo technologiją turinčios TWS ausinės 2021-aisiais. Ir tai dar ne viskas“ („1More Comfobuds Pro“ apžvalga, kuponas, mažiausia kaina, ribotas kiekis, Video)  ()

„Su 1More kompanija aš susipažinau prieš maždaug penkerius metus ir stebėtina, kaip per tokį trumpą laiką ši Xiaomi ekosistemos kompanija spėjau taip stipriai išaugti bei išpopuliarėti. Ir štai rankose laikau naujausią jų produktą – 1More Comfobuds Pro ANC belaides ausines. Jos jau spėjo susižerti keletą prestižinių apdovanojimų, tarp kurių ir vienas įspūdingiausių. Šios ausinės jau yra pripažintos, kaip geriausią triukšmo slopinimo technologiją turinčios TWS ausinės 2021-aisiais. Ir tai dar ne viskas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„1More Comfobuds Pro“ TWS ANC ausinės:

Apžvalgininkas tvirtina, kad „1More Comfobuds Pro“ ausinės jau spėjo būti įvertintos daugybe apdovanojimų ir susilaukė milžiniško susidomėjimo, kai buvo pristatytos per šiais metais vykusią didžiausią pasaulyje technologijų parodą CES21.

„Be to, kad 1More Comfobuds Pro pripažintos, kaip geriausią ANC sprendimą turinčios ausinės tarp TWS modelių, jos taip pat įvertintos ir už belaidį veikimą/duomenų ir garso perdavimą bei jo kokybę.

 

Skamba jau įspūdingai. O kaip gi yra iš tiesų? Tuojau ir išsiaiškinsime“, - suintriguoja apžvalgininkas.

Apžvalgininkas tvirtina, kad kompanija visada daug dėmesio skyrė ir tokiems paprastiems dalykams, kaip pakuotė, tad ir šiuo atveju ji yra labai simpatiško dizaino, tvirta ir viduje rasime ausinių dėkliuką, medžiaginį ausinių laikymo maišelį, skirtingo dydžio ausinių pagalvėles, USB C-tipo įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją skirtingomis kalbomis.

„Ausinių dėkliukas primena tokį akmenuką, kokius matome prie jūros pakrantės. Įdomi forma ir patogiai dėkliukas guli rankoje. Neslysta, yra matinio paviršiaus, malonus liesti ir visiškai nerenka pirštų atspaudų, kas yra gerai.

Taip pat dangtelis be jokio klibėjimo, lengvai atsidaro, tvirtai užsidaro.

Priekinėje dalyje yra vienas šviesos indikatorius, o dėkliuko nugarėlėje yra C-tipo įkrovimo jungtis“, - teigia apžvalgininkas.

„Ausinės, kaip galite matyti, nėra pačios kompaktiškiausios, tačiau taip yra dėl net 13,4mm diafragmų ir integruotų baterijų, kurios vienu įkrovimu leidžia muzikos klausytis net iki 8 valandų.

Drauge su dėkliuko baterija tas laikas išsitęs iki 28 valandų. O puiku ir tai, kad palaikomas greitasis ausinių įkrovimas. Įdėsite ausines į dėkliuką 15 minučių ir jau baterijos bus įkrautos tiek, kad galėsite muzikos klausytis 2 val.

Pilnai ausinės yra įkraunamos per 1 val., o dėkliukas per 2 val.“

„Verta pažymėti ir tai, kad ausinės atitinka IPX4 standartą, kas reiškia, jog yra atsparios stipriems vandens purslams.

Patikrinau, tikrai atsparios (nuo 2:26 min.). Net ir po tokių procedūrų jos veikia kuo puikiausiai.“

„Ausinės prie telefonų jungiasi momentaliai. Tereikia atidaryti dangtelį ir išimti ausines – prisijungia automatiškai. Patogu.

Taip pat jas galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart. Patogu naudoti, kaip belaidę garso įrangą.

Bluetooth 5.0 užtikrina stabilų ir kokybišką duomenų perdavimą bei efektyvų energijos naudojimą.“

O kaip gi su aktyviu aplinkos triukšmo slopinimu?

„Prisipažinsiu, kad nesu didelis mėgėjas tokio dalyko, bet prisipažinsiu, kad kai kuriais atvejais tai net labai praverčia.

Štai neseniai su žmogau buvome oro uoste, grįžinėjome iš atostogų ir laukėme lėktuvo. Teko dvi valandas jo laukti ir visai šalia mūsų sėdėjo mama su 5-erių metų vaiku, kuris turėjo siaubingai triukšmingą žaislą. Jau visi aplinkui dėl to triukšmo ėjo iš proto ir prašė nustoti kelti tą triukšmą, o mama tiesiog atsakė, kad „taip vaikas nuima stresą“.

Koks dar stresas 5-erių metų vaikui? Nesuvokiu. Kaip ten bebūtų, tai prilygo tikrai kankynei. Galiausiai neapsikenčiau, užsidėjau ausines, aktyvavau ANC ir paleidau muziką maždaug 10-20 proc. garso lygio, kad būtų komfortiška ir dalinai girdėčiau, kas vyksta aplinkui“ , - asmeniniu patyrimu dalijasi apžvalgininkas ir tuo pačiu priduria, kad ANC labai praverčia sportuojant.

„Tiesiog įsijungi muziką, aktyvuoji ANC ir bėgdamas ant bėgimo takelio negirdi jokių pašalinių garsų. Iš tiesų šaunus dalykas.

Plius, čia yra įvairių ANC režimų – viso 4. Tarp jų ir pašalinantis vėjo sukeliamą triukšmą. Vėjuotą dieną tikrai pravers.

Apskritai, gamintojas ANC technologiniam sprendimui čia skyrė labai daug dėmesio ir tie 6 garsą slopinantys mikrofonai veikia puikiai. Pagrįstai 1More Comfobuds Pro ausinės už tai gavo apdovanojimą.“

Apžvalgininkas teigia, kad šios belaidės ausinės turi ir specialiai joms skirtą programėlę, kurios pagrindiniame ekrane matyti kiekvienos ausinės ir dėkliuko įkrovos lygis, galima iškart rinktis muzikos klausymosi lygį (atitinkamai keisis ANC nustatymai), keisti ausinių valdymą ir t.t.

„Kalbant apie pokalbių kokybę, tai kalbantis su pašnekovais per šias ausines – 4 iš 5 net nesuprato, jog kalbu per ausines, o ne per telefoną. Garso kokybė labai gera. Ne ideali, bet kaip už tokią kainą superinė.

Štai mikrofonų veikimo pavyzdys kambaryje (5:38 min.), o čia kai jau esu lauke ir oras vėjuotas (5:50 min.).“

„Kalbant apie garso kokybę, tai labai gerai padirbėta su žemais tonais, jie tokie gilūs, stiprūs, bet ir tuo pačiu nepamiršti vidutiniai bei aukšti tonai. Akcentas sudėliotas į žemus tonus, bet bendra garso kokybė puiki. Manau, kad 1More Comfobuds Pro tokioje kainų kategorijoje yra vienos geriausių ausinių, kurias bandžiaus šiais metais. O pasirinkimas rinkoje yra milžiniškas ir kiekvienas gali rinktis tiek pagal finansus, tiek pagal kitus kriterijus.

Bendrai, 1More – tai ne koks neaiškus kiniškas gamintojas. Bet ir tuo pačiu ne tas jau super-mega-duper premium prekės ženklas. Sakyčiau, kad tai yra aukso viduriuko pasirinkimas.

Jei patinka toks ausinių dizainas, gilūs žemi tonai, puikiai veikiantis ANC, kokybiški mikrofonai ir veikimas kaip laisvų rankų įrangos, apsauga nuo vandens ir kiti privalumai – tai 1More Comfobuds Pro net labai vertos dėmesio.

Minusai? Dėkliukas be aiškių baterijos indikatorius. Nors iš kitos pusės visa informacija pateikiama telefone įdiegtoje programėlėje.

Nėra belaidžio įkrovimo, kas kai kam gali būti trūkumas. Dydis, išvaizda, spalva ir panašiai – skonio reikalas, bet tą ir patys puikiai suprantate.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()