Geriausias 2021-ųjų robotas dulkių siurblys? „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos toliau stebina: ieškantiems savo pirmojo roboto - „IMILAB V1“ yra geriausias pasirinkimas („IMILAB V1“ robotas, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

Ką tik Kinijos saugumo sistemų milžinė „IMILAB“ paskelbė apie savo naują veiklos kryptį - žengimą į robotų dulkių siurblių segmentą ir pristatomas įspūdingų galimybių „IMILAB V1“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„IMILAB V1“ robotas (sausas ir drėgnas valymas, lazerinė navigacijos sistema, automatinė atliekų surinkimo stotelė, 5200mAh baterija, 2700Pa, Mi Home programėlė):

„IMILAB V1“ roboto pristatomąjį vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

„IMILAB“ - pasaulinio lygio kompanija

Galbūt jau esate girdėję apie palyginti naują „IMILAB“ kompaniją, bet greičiausiai kur kas geriau žinote „Xiaomi“.

Ir šios dvi kompanijos yra susijusios. „IMILAB“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija, kuri iš tikrųjų ir pagamina 90 % apsaugos kamerų, parduodamų su „Xiaomi“ ar su ja susijusių kompanijų ženklais.

Kalbant apie robotus dulkių siurblius, tai mes puikiai žinome tokias kompanijas, kaip „IROBOT“ bei „ROBOROCK Technology“, kurios šioje srityje pasiekė didžiulę sėkmę. „IMILAB“ siekia įsitvirtinti, kaip kitas prekės ženklas, kuris padarys jūsų gyvenimą dar patogesnį.

„IMILAB“ yra patikimas pasaulinio lygio išmaniųjų namų saugumo sprendimų tiekėjas. Kompanija įkurta 2014 m. balandžio mėn. ir „IMILAB“ steigėjai yra iš „Microsoft“, IBM, „Samsung“ bei „Acer“ kompanijų.

Iš viso „IMILAB“ platinimo tinklas apima daugiau nei 30 šalių, pardavimų apimtys viršija 20 mln., kompanija turi daugiau kaip 15 mln. labai aktyvių jų produktų vartotojų bei virš 3 mln. aktyvių programinės įrangos vartotojų. Vien prie programėlių kasdien prisijungia virš 300 tūkst. vartotojų.

„IMILAB“ siekia būti daugiau nei išmaniųjų namų saugumo sprendimų rinkos lyderis. Kompanijos tikslas tapti geriausiu išmaniųjų namų technologijų pionieriumi, nuolat tyrinėjant ir diegiant naujoves.

„IMILAB“ nori sukurti pasaulį, kuriame Jūs ir Jūsų namai visada esate susijungę vienoje sistemoje, kas leidžia lengvai valdyti savo gyvenamąją erdvę.

„IMILAB V1“ - pažangiausias robotas už geriausią kainą

„IMILAB V1“ yra pirmasis kompanijos robotas, tačiau peržvelgus specifikacijas aiškiai matyti, kad kompanija iškart sukūrė pažangiausiais techniniais sprendimais aprūpintą įrenginį. Ir išskiriami štai šie pagrindiniai aspektai.

Atsikratykite laiką atimančiu darbu

Turėdami „IMILAB V1“ robotą galite sakyti „Sudie“ daug laiko reikalaujantiems darbams. „IMILAB V1“ turi automatinę atliekų surinkimo stotelę, kas šiais metais tapo masiškai gamintojų pristatoma technologine naujove.

Ir tai yra puikus sprendimas, kadangi robotas pats privažiuoja prie šios stotelės, iš atliekų dėžutės yra išsiurbiamos atliekos ir robotas gali toliau darbuotis. Taip nereikia po kiekvieno siurbimo patiems valyti siurblio atliekų dėžutę, o viską padaro ši stotelė.

Į „IMILAB V1“ atliekų surinkimo stotelėje esantį 3 litrų maišelį susiurbtos atliekos laikomos absoliučiai tvarkingai, tokio maišelio užtenka iki 30 dienų ir maišeliui prisipildžius - belieka jį išmesti į atliekų kibirą. Higieniška ir maksimaliai patogu.

Puikus darbas su kilime danga

Gamintojas tvirtina, kad „IMILAB V1“ gali atpažinti skirtingą paviršiaus tipą. Tai protingas robotas, gebantis, atsižvelgiant į skirtingą valomo paviršiaus tipą, pritaikyti konkrečią valymo strategiją.

Kai robotas priartės prie kilimų, robote įdiegti davikliai iškart duos komandą padidinti siurbimo galią (maksimaliai turime 2700Pa) ir taip bus išvalomi ir giliausi sluoksniai. Nuvažiavus nuo kilimo, siurbimo galia grįš į pradinį nustatytą lygį.

Pliusas ir tas, kad kai „IMILAB V1“ tuo pačiu plauna grindis, šie davikliai robotui signalizuoja, kad reikia vengti kilimų. Tad viskas vyksta automatiškai ir plovimo metu (palaikomi 3 vandens padavimo režimai) robotas tiesiog vengia kiliminės dangos.

Protingas planavimas, maksimaliai patogus valdymas

„IMILAB V1“ aprūpintas lazerine navigacijos sistema, tad po teritoriją naviguos maksimaliai tiksliai bei užtikrintai. Galybė jutiklių taip pat prisidės prie kokybiško ir užtikrinto darbo.

Robotas pilnai valdomas su Mi Home programėle ir tiesiog išmaniajame telefone galima rinktis norimą siurbimo, plovimo režimą, galią bei kitus parametrus.

Didelis pliusas, kad galima patalpas suskirstyti į atskirus kambarius ir kiekvienam jų nurodyti konkrečias valymo sąlygas bei laiką. Maksimalus valymo planavimas ir tvarkaraščių sudarymas. Be abejo yra ir no-go zonų palaikymas, konkrečių vietų valymas, virtualios sienos ir kiti būtini aukščiausios robotų klasės atstovo atributai.

„IMILAB V1“ - puikios kainos ir kokybės robotas, kuris drąsiai gali tapti Jūsų pirmuoju robotu dulkių siurbliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()