[ŽT] Sprogimas Machačkaloje. Apokaliptiniai vaizdai. Kaip atrodo miestas po degalinės sprogimo (Foto, Video)  ()

Siaubingi vaizdai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-15 [ŽT] Sprogimas Machačkaloje. Apokaliptiniai vaizdai. Kaip atrodo miestas po degalinės sprogimo (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per sprogimą Machačkaloje žuvusių žmonių skaičius išaugo iki 30. Trijų žmonių kūnai buvo rasti po griuvėsiais. Šiuo metu žinoma apie 105 nukentėjusius žmones.

Soc. tinkluose dalinamasi siaubingais vaizdais, kaip atrodo Machačkala po degalinės sprogimo.

Kas žinoma apie degalinės Machačkaloje sprogimą?

Sprogimas nugriaudėjo vakar apie 21.50 val. automobilių servise, šalia degalinės „Nafta 24“. Atliekant techninės priežiūros darbus, iš pradžių kilo gaisras, paskui pasigirdo stiprus trenksmas.

Kiek vėliau degalinėje sprogo dvi degalų cisternos. Sprogimo epicentre buvo autobusas su vaikais. Dėl pasikartojančių sprogimų grėsmės aplinkiniams buvo nutrauktas dujų tiekimas. 13 automobilių visiškai sudegė. Dar 40 buvo stipriai apgadinti.

Rugpjūčio 15 d. Dagestane paskelbta gedulo diena. Aukų šeimoms bus suteikta materialinė pagalba – po 1 milijoną rublių už kiekvieną žuvusį asmenį. Patyrusiems sunkų kūno sužalojimą bus išmokėta 400 tūkstančių rublių, už lengvą kūno sužalojimą – 200 tūkstančių rublių, praneša „Telegram“ kanalas „Shot“.

 

 

Nuolaužų valymas vis dar vyksta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()