„Kur benzinas?!!“ Audra Rusijoje. Kodėl tyli „Rosneft“ (Video)  (6)

Rusijoje pirmieji degalų trūkumo požymiai.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Vlad Gornyi (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=CxTiofi3x0U&list=PLWddVvq-G10vnCC25CSXtI1WTzclbn4q-&index=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Rostovo prie Dono mieste – pirmieji degalų trūkumo požymiai. Problemos kilo Kremliaus oligarchui Igoriui Sečinui priklausančiose „Rosneft“ degalinėse.

Rostovo viešuosiuose puslapiuose pilna susirūpinusių vietos gyventojų komentarų apie benziną, praneša Dialog.UA.

Kur benzinas?!! Kas antroje „Rosneft“ degalinėje Rostove jau antrą dieną nėra benzino. Teko pavažinėti, kad jį rasčiau. Parduotuvės dirba, darbuotojai vietoje. Sako, laukia atvežimo, bet niekas nežino laiko“, – sakė Rusijos miesto gyventojas.

Šiuo metu trūkumo priežastys nežinomos. Vietos valdžia ir „Rosneft“ vadovybė tyli.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8219

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Gali būti, kad tiekimo sutrikimai kilo dėl masinių Ukrainos atakų prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas. 2024 metų pavasarį ukrainiečiai surengė mažiausiai 14 dronų atakų į Rusijos naftos perdirbimo gamyklas, kai kuriose iš jų darbas buvo visiškai nutrauktas, kai kuriose – iš dalies. Rusijos Federacijoje užfiksuotas mažiausiai 15 proc. naftos perdirbimo sumažėjimas.

Rusijoje nauja realybė. Kremlius buvo priverstas įvesti kuro eksporto draudimą į užsienį, kad stabilizuotų situaciją vidaus rinkoje. Tačiau jei Ukraina ir toliau vykdys atakas (ir viskas rodo, kad atakos tęsis), tai šaliai agresorei artimiausiais mėnesiais gali kilti didelis degalų trūkumas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(342)
(4)
(338)

Komentarai (6)