„Kur benzinas?!!“ Audra Rusijoje. Kodėl tyli „Rosneft“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-04 11:29
Jei vienoj kokioj vietoj nėra, tai dar nieko. Jei bent pusėje Rusijos nebūtų degalų, tada kažką reikštų. Perskirstys logistiką ir atsiras.
immortallt 2024-04-04 13:13
Jei pradeda trūkti vienoje vietoje, auga rizika, kad pradės trūkti visur. Ypač jei tęsis atakos. Kariuomenei aišku paskutinei pritrūks, bet kai žemės ūkiui trūks degalų - tada labai pasijus per kitus sektorius.
Gintarinis 2024-04-04 21:47
Tikėkimės, kad sėkmingos ukrainiečių dronų sankcijos veiks toliau ir dar sėkmingiau, nepaisant Baideno myžčiojimų.
HardAxe 2024-04-09 16:31
žinia labai miela, bet Rostovas - kazo zona. Nieko keisto, kad ten benzino, degtinės ar kumpio trūksta. Ūkininkai turbūt turi pasistatę IBC bambalius su kuru. Jiem, deja, sunkiai pasijaus rimtesnis stygius. Gal neužteks traktoriam šienavimui ir žolės tręšimui, bet laukus apsodinti apsodins... LT/SE vos ne kiekvienas ūkininkas turi po dyzelio kolonėlę pasistatęs, o rusijoj su jų (ne)tvarka kožnas mąstantis turėtų prilaikyt didesnį rezervą. Įdomiau bus kiap jiem seksis balansuoti kainas/paklausą. Laikant dirbtinai mažas kainas - viską išpirks. Prasidės trūkumas, visi kaip WC popierių pirks ir kraus į krūvas. Keliant kainas - augs infliacija. Kaip pažiūrėsi taip šūdas...
immortallt 2024-04-09 16:46
IBC bambalių daug ūkininkams reikės. Kuro kolonėles savo turi, kai komercinės yra toli arba suvartoji pakankamai daug, kad užsakinėti tiesiogiai benzovežiais apsimoka. Turint omeny infrastruktūros trūkumą pas maskolius, tai nestebintų, kad daug ūkininkaujančių patys kuru apsirūpina, bet dvejoju, kad turi talpyklas, su kuriomis pusmetį ar metus galėtum tempti be papildymo.
HardAxe 2024-04-09 18:06
tai dabar svarbu pasodint, o paskui... jei kuro krizė atsiras ir tęsis iki vasaros, bus pirma gera naujiena paskutiniu metu.