CES 2015: stilingi „Alcatel“ išmanieji laikrodžiai  (1)

„Alcatel“ tikriausiai pavydėjo kitų kompanijų pasiūloje turimų išmaniųjų laikrodžių, nes šių metų CES mugėje ketina pristatyti savo įrenginius. „Alcatel“ išmanieji laikrodžiai turėtų būti išties elegantiški ir nebrangūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos „Alcatel“ išmanieji laikrodžiai savo klasikiniu dizainu turėtų priminti tradicinius laikrodžius. CES mugei rengiami 4 modeliai pasižymi apvaliais ekranais, kurie užima kone visą priekinę įrenginio dalį.

Deja, gamintojas kol kas neatskleidė nei techinės specifikacijos, nei to, kokios operacinės sistemos pagrindu veiks jo išmanieji laikrodžiai, tačiau tikėtina, kad tai bus „Android Wear“, nes įrenginiai turėtų palaikyti ryšį su išmaniaisiais telefonais veikiančiais „Google“ sistemos pagrindu. Kol kas žinomos tokios detalės, kad nauji įrenginiai bus pajėgūs stebėti širdies darbą, daryti nuotraukas, valdyti audio grotuvą bei atlikti tipines išmaniems laikrodžiams užduotis.

Visi 4 modeliai bus pristatyti artėjančio CES renginio metu. Žadama, kad išmanieji laikrodžiai turės itin patrauklią kainą. Portalo „The Verge“ teigimu, tai turėtų būti nedidelė sumos dalis, kurią reitų sumokėti už kitus šio tipo įrenginius. Jei tai pasirodys tiesa, o išmanieji laikrodžiai išties bus gerai apgalvoti ir pagaminti, „Alcatel“ kompanijai šis produktas gali tapti tikru šūviu tiesiai į dešimtuką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai (1)