Apple Watch: anonso metu nutylėta tiesa (Video)  (12)

Išmaniojo laikrodžio Apple Watch prezentacijos metu kompanijos generalinis direktorius Timas Cookas teigė, kad mobilus įrenginys „veiks visą dieną bet kokiu atveju“, tačiau buvo sąmoningai nutylėta, kokia laikrodžio baterijos talpa ir kiek valandų ji veiks, nors su naujaisiais iPhone 6 ir iPhone 6 Plus šio rodiklio Apple slėpti neketino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio Re/Code šaltiniai teigia, kad Apple Watch silpniausia dalimi bus būtent baterijos talpa ir jos galimybė užtikrinti laikrodžio darbą. Kitas šaltinis patvirtino, kad baterijos užteks „maždaug dienai“.

Tokiu būdu, Apple laikrodis praktiškai nesiskirs nuo konkurentų. Palyginimui: rinkos senbuvių Pebble ir MetaWatch išmanieji laikrodžiai su visiškai įkrauta baterija gali veikti apie savaitę.

Paviešintas Apple Watch darbo laikas leidžia gana tiksliai interpretuoti Timo Cooko išsakytą frazę, jog vartotojai Apple laikrodį galės krauti naktimis. Leidinio Daily Mail žurnalistų užklausą apie baterijos talpą Apple atstovai atsisakė kaip nors komentuoti, pasakydami tik tiek, jog daugiau duomenų bus atskleista 2015 m., kai įvyks laikrodžio debiutas prekyboje.

Panašu, Apple susitaikė su tuo, jog išmaniojo laikrodžio baterija veiks trumpai, o jos pakeisti patiems vartotojams nebus įmanoma, todėl pasiūlė bevielį įkrovimo įrenginį MagSafe. Antra vertus, oficialių komentarų nebuvimas reiškia, kad kompanija stengsis maksimaliai pailginti laikrodžio veikimą, tačiau tam reikia laiko.

Priminsime, kad Apple Watch kainuos $349 (925 lt be mokesčių). Jis bus suderinamas su iPhone 5/5S/5C, taip pat iPhone 6 ir iPhone 6 Plus išmaniaisiais telefonais.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (12)