[Vokietija] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)  (1)

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„LSRC LS-38“ dronas

111,59€ -18,60€ 111,59€

92,99€

Imu!

iš Vokietijos

mažiausia kaina

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu šie dronai parduodami su specialiais kelioniniais krepšiais ir su dviem baterijomis.

Vieną 7.4V 2000mAh bateriją įkrauti užtrunka apie 3 val., o skrydžio trukmė siekia iki 28 min. Turint 2 baterijas - skrydžio laikas padidės iki 56 minučių, kas yra nuostabu.

Gamintojas tvirtina, kad „LSRC LS-38“ dronas savo „pilve“ turi įmontuotą kamerą, filmuojančią 1280 x 720p raiška, o pagrindinė yra 6K (nuotraukoms) kamera (filmuoja 1920 x 1080p) - ji įtaisyta drono priekyje. Ir dėka gimbalo su EIS - vaizdas išliks stabilus ir sklandus net ir vėjuotą dieną.

Beje, dronas atitinka 8-ą vėjuotumo standartą, kas reiškia, jog jį galima skraidinti iš išties stipriai vėjuotą dieną.

„LSRC LS-38“ dronas yra kompaktiškas: sulankstytas 16 * 12,5 * 5,5 cm, o išlankstytas 21 * 19,5 * 5 cm.

Valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, kuris maitinamas įkraunama 3,7V 550mAh baterija.

Taip pat „LSRC LS-38“ dronas suporuojamas su iOS ir Android telefonais ir juose iškart galėsite matyti, ką filmuoja dronas. Beje, jis nuo valdymo pultelio gali skraidyti net iki 1000 metrų. Signalas perduodamas 5GHz ryšiu.

„LSRC LS-38“ aprūpintas 4 bešepetėliniais ir galingais varikliukais, kurie leis pilnai išnaudoti šio šaunaus drono galimybes.

Šis dronas taip pat palaiko GPS ir kitas šaunias savybes. Yra ir išmanusis sekimas, kai dronas seka paskui valdymo pultelį.

Įspėja apie senkančią bateriją, namo grįžta dėka vieno mygtuko paspaudimo, reaguoja į judesį ir taip padaro nuotrauką bei pradeda filmuoti, skrenda pagal telefono programėlėje nubrėžtą trajektoriją ir t.t. Labai geros kainos funkcionalus dronas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: