[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!  ()

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.



© „Engwe“

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Engwe“ kompanija švenčia savo 10-ąjį gimtadienį!

  • Ta proga visiems perkantiems jų parduotuvėje už daugiau kaip 650€ atsiųs 199€ vertės dovanų.
  • Nepraleiskite progos ir laimėti puikių prizų kiekvieną balandžio sekmadienį! Padovanos net 200 nuostabių prizų, tarp kurių – 6 naujutėlaičiai elektriniai dviračiai, išskirtinės nuolaidos iki 500€, baterijos ir spynos.
  • Tereikia apsilankyti oficialiame parduotuvės puslapyje čia ir užsiprenumeruoti naujienlaiškį.

100€ nuolaida perkant šiuos modelius: engine pro, c20 pro, engine X, L20, M20, x24/x26/x20,E26 ir bet kurį combo (kelių el. dviračių) rinkinį. Kuponas: ENGWEV100OFF

50€ nuolaida perkant šiuos modelius: EP-2 pro,T14, S6,O14,Y10. Kuponas: ENGWEV50OFF

Technologijos.lt rekomenduoja

„Engwe“ kompanija gamina aukščiausios kokybės el. dviračius ir tą galime patvirtinti savo patirtimi. Pastaruoju metu išbandėme 3 skirtingus jų modelius ir kiekvieną galime rekomenduoti 100 proc.

Kompanija juos visus pristatė iš Lenkijos vos per keletą dienų, kurjeris atgabeno tiesiai prie namų durų. Greitai ir patogu.

„Engwe Engine X“ (su krepšiu)

  • Su siuntimu 1148€
  • Kuponas: ENGWEV100OFF

Vienas naujausių „fatbike“ su išimama 48V 13Ah (624Wh) baterija; vien elektra 70 km (drauge minant 120 km); 45 km/h; 250W/55Nm (realiai 750W); Shimano Tourney 7 pavarų perjungimo sistema; galingi amortizatoriai; sulankstomas; žiauriai malonus važiavimas ir kt.

Išsamiai apie jį galite paskaityti mūsų apžvalgoje čia.

„Engwe P275 Pro“

  • Su siuntimu 1799€
  • Kuponas: ENGWEV100OFF

Vos prieš mėn. pristatytas aukščiausios klasės miesto el. dviratis; pasaulyje lyderiaujančių kompanijų komponentai; išimama „Samsung“ 36V 19,2Ah (691Wh) baterija; vienu įkrovimu net 260 km (minant drauge pedalus); pirmasis kompanijos dviratis su „Bafang“ 3 greičių automatine pavarų dėže - įspūdingai sklandžiai perjungiamos pavaros ir palengvinamas važiavimas tiek vien kojų jėga, tiek ir su el. varikliu; dviračio centre „Bafang“ 250W/65Nm el. variklis, idealus bet kokiu keliu, padeda lengvai įveikti įkalnes. Dirba stulbinamai tyliai ir sklandžiai; JAV bendrovės „Gates Carbon Drive“, pasaulinės lyderės šiame segmente, anglies pluošto pavaros diržas, kuris valdo sukimo momentą daug geriau nei įprasta grandinė, todėl važiavimas tampa ramesnis, sklandesnis ir tylesnis; pradūrimams atsparios garsiausio pasaulyje CST gamintojo 27,5 colių dydžio padangos, puikus sukibimas, gerai amortizuoja nedidelius kelio nelygumus ir kt.

Išsamiai apie jį galite paskaityti mūsų apžvalgoje čia.

„Engwe P20“

  • Su siuntimu 1099€
  • Speciali premjeros kaina

Vos prieš kelias dienas pristatytas ir mūsų jau išbandytas ultra lengvas, galingas ir labai smagus sulankstomas miesto el. dviratis; išimama „Samsung“ 36V 9,6Ah (345,6Wh) baterija; vienu įkrovimu iki 100 km, drauge minant pedalus; 30 km/h; 250W (maks. 600W), 38Nm variklis galiniame rate, padeda lengvai įveikti įkalnes. Dirba stulbinamai tyliai ir sklandžiai; anglies pluošto pavaros diržas - tarnaus bent 33 000 km; pradūrimams atsparios garsaus pasaulyje Kenda gamintojo K-Shield 20 x 1,95 colių dydžio padangos; 160mm diskai, dvigubi hidrauliniai diskiniai stabdžiai - puikus stabdymas; reguliuojamo aukščio vairas ir balnelis; priekyje ir gale ryškios LED šviesos. Yra atskirai posūkių signalų šviesos. Jos aktyvuojamos su mygtukais ant vairo ir kt.

Išsamiai apie jį galite paskaityti mūsų apžvalgoje čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()