Paskelbti išankstiniai „LEAGOO S8 Pro“ ir „LEAGOO S8“ užsakymai su 50% nuolaida (Foto, Video)  ()

Nuo to laiko, kai „Samsung“ išleido savo naujausią „Galaxy S8“ ir „S8 Plus“, pasauliniai telefonų gamintojai sekė „Samsung“ pėdomis ir lenktyniavo vienas su kitu, kas greičiau pristatys savo pilno ekrano išmaniuosius telefonus. Nekeista, jog šiuo metu 18:9 ekrano santykį turintys telefonai yra patys populiariausi rinkoje, o jų pasiūla nuolatos didėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į rinkos madas žiūri ne tik nuo seno žinomi telefonų gamintojai, bet ir jaunos kompanijos, tokios kaip „Leagoo“ – šis sparčiai populiarėjantis gamintojas iš Kinijos puikiai seka rinkos tendencijas ir reguliariai pristato tokius telefonus, kurie turi ne tik pačia madingiausias savybes, bet ir kainuoja nepalyginamai pigiau, nei konkurentų analogai. Ne išimtis tapo ir telefonai su berėmiu 18:9 ekrano santykį turinčiais ekranais. Pirmuosius tokius modelius „Leagoo“ pristatė rugsėjo 28 d – tai  „LEAGOO S8 Pro“ ir „LEAGOO S8“.

Prekyboje jie pasirodė spalio 16 dieną ir kaip jau įprasta naujų modelių anonsų atvejais, skelbiama įspūdinga, bet ribotos trukmės akcija. Šį kartą kompanija išplatino pranešimą spaudai, jog berėmius „LEAGOO S8 Pro“ ir „LEAGOO S8“ bus galima įsigyti su 50% nuolaida! Kol kas ši akcija vyksta Banggood parduotuvėje, bet tikėtina, jog su laiku bus paskelbta ir kitose Kinijos parduotuvėse. 

Išankstinių užsakymų laikas: spalio 16-oji – spalio 22-oji diena.

Kaip visada tokiais atvejais pateikiamos visos įdomybės apie naujus modelius, tad dalinamės ta medžiaga, kurią portalams išsiuntė pats gamintojas.

„LEAGOO S8 Pro“: telefonas, kuris turi mažai konkurentų

Daugiausiai dėmesių ir liaupsių iš apžvalgininkų ir pirkėjų sulaukia „LEAGOO S8 Pro“ išmanusis telefonas: 

„LEAGOO S8 Pro“ išsamios specifikacijos:

  • Ekranas: 5,99 colio SHARP 2160x1080px, 18:9 kraštinių santykis
  • Procesorius: „Helio P25“ su 2.6GHz dažniu
  • RAM: Samsung 6GB LPDDR4X
  • Duomenų atmintis: Sandisk 64GB eMMC 5.1
  • Galinė kamera: OV 13.0MP + „Samsung“ 5MPx dviguba kamera
  • Priekinė kamera: „Samsung“ 13,0 MPx
  • Akumuliatorius: LG 3050mAH su 9V2A greituoju įkrovimu
  • Pirštų atspaudų jutiklis: galiniame dangtelyje su 360° suveikimu
  • Mažmeninė kaina: 299,99 $

Visiškai berėmė konstrukcija užtikrina, kad didelis, net 5,99" ekranas į ranką telpa taip pat, kaip kur kas mažesnį ekraną turintys telefonai ir yra nepalyginamai patogesnis naudojimui, nei įprastiniai senesni didelių ekranų telefonai.

5.99" FHD+ ekranas pasižymi 403 PPI pikselių tankiu, todėl rodomas vaizdas turėtų patenkinti net pačius išrankiausius. 1500:1 kontrasto santykis tamsesnes spalvas dar labiau patamsina, o baltesnes – pašviesina.

Naudojama 85% NTSC spalvų gama užtikrina itin raiškias spalvas peržiūrint nuotraukas ar vaizdo įrašus. Ekranas pasižymi ir dideliu ryškumu, kuris siekia 450cd/m2, tad pasak gamintojo, vaizdai bus puikiai matomi tiek patalpose, tiek ir nuo tiesioginių saulės spindulių.  

„S8 Pro“ vykdo užduotis naudodamas 2,6 GHz dažnio naujos kartos „Helio P25“ centrinį procesorių. Lyginant su ankstesne karta, šio procesoriaus našumas padidėjo daugiau nei 50%, tačiau tuo pačiu sumažėjo energijos sunaudojimas. Tai ypač pasijaučia žaidžiant žaidimusar žiūrint filmus. Gamintojas įsitikinęs, kad „Helio P25“ šiuo metu garantuoja geriausią pusiausvyrą tarp našumo ir energijos vartojimo efektyvumo, todėl idealiai tinka vidutinės klasės patiems geriausiems telefonams.

Taip pat pažymima, kad dėl 6G LPDDR 4X RAM, „LEAGOO S8 Pro“ veikia 50% greičiau nei įprasti telefonai su „LPDDR 3“. Be to, naujos kartos atmintis sumažina 20% energijos suvartojimą ir iki 32% padidina našumą naudojant telefono daugiafunkcinį režimą – vienu metu dirbant su keliomis programomis ar žaidžiant žaidimus.

„LEAGOO S8 Pro“ didžiuojasi ir savo dviguba kamera, kurios diafragma siekia F2.0. Įprastiniai vidutinės klasės telefonai apsiriboja F2.2 diafragmos dydžiu, todėl prieblandoje nuotraukos gaunasi kur kas prastesnės kokybės, nei su F2.0. Kuo mažesnė diafragma, tuo gaunamas didesnis vaizdo gylis, geresnis vaizdo aiškumas, spartesnis fokusavimas – kitaip tariant, geresnė nuotraukų kokybė.

Įspūdinga tai, jog „LEAGOO S8 Pro“ priekinė kamera turės tokią pačią diafragmą, kaip ir galinė – ji sieks F2.0 rodiklį. Prisiminus, jog priekinėje kameroje taip pat naudojama „Samsung“ 13MPx jutiklis, asmenukės turėtų būti itin kokybiškos prie daugelio fotografavimo situacijų.

Be to, norint nufotografuoti aiškias ir dar gražesnes nuotraukas, „LEAGOO S8 Pro“ turi 13MPx priekinę kamerą su specialiu šviesai jautriu elementu, kurio tikslas - padidinti kiekvieno jutiklio pikselio paviršiaus plotą. Tai reiškia, kad jutiklis gali užfiksuoti daugiau vaizdinės informacijos net ir esant menkam apšvietimui.

„LEAGOO S8 Pro“ taip pat turi „Quick Charge“ 9 V/2A technologiją, kuri leidžia gerokai padidinti krovimo spartą - bent 50% energijos per 30 minučių.

„LEAGOO S8“: pirmasis pasaulyje 18:9 telefonas su dviguba priekine kamera

LEAGOO S8 išsamios specifikacijos:

  • Ekranas: 5,72 colių SHARP, 1440x1080px raiška, 18:9 kraštinių santykis
  • CPU: MT6750T 1,5 GHz mikroschemų rinkinys
  • RAM: 3 GB
  • Duomenų atmintis: 32 GB
  • Galinė kamera: „SONY“ 13.0MPx + 2.0MPx
  • Priekinė kamera: OV 8.0MPx + 2.0MPx
  • Baterija: LG 2940mAH su 5V2A greitu įkrovimu
  • Pirštų atspaudų jutiklis: galiniame dangtelyje su 360° suveikimu
  • Mažmeninė kaina: 169,99 $

 

„LEAGOO S8“ turi tikrai nuostabų visapusišką ekraną su 1 mm ultra plonu rėmeliu. Pridėkime tai, kad ekranas turi 18:9 kraštinių santykį, turi realų ir nepagražintą  85% Screen-to-Body Ratio ir prieš akis – vienas iš pačių įdomiausių telefonų su 5,72“ įstrižainės ekranu.

Tai pirmasis pasaulyje 18:9 kraštinių santykį turintis telefonas su dviguba priekine kamera. Šis telefonas neabejotinai padarys didžiausią įspūdį tiems, kam labiausiai rūpi asmenukės – dviguba kamera leis sukurti daug vizualinių efektų be jokių papildomų fotografijos meno gudrybių.

Visgi ne ką prasčiau pasirodys ir galinė telefono kamera su dviem „SONY®“ gamybos sensoriais ( 13MP + 2MP). Kaip ir minėtas „LEAGOO S8 Pro“, jo mažesniojo broliuko „LEAGOO S8“ galinė kamera taip pat turi diafragmą F2.0.

„LEAGOO S8“ iš konkurentų išsiskiria ne tik itin madingu ekranu, bet ir aukščiausios kokybės CNC rėmeliu ir itin grakščiai atrodančiu užpakaliniu dangteliu. Gamintojas tvirtina, kad šis telefonas atspindi geriausią, ką gali pasiūlyti šiuolaikinis medžiagų mokslas kartu su pramoniniu dizainu.  

Nors šiame telefone panaudotas kiek silpnesnis „MT6750“ procesorius, tačiau jam dirbant kartu su „Samsung“ gamybos 3 GB RAM, spartos yra per akis - „LEAGOO S8“ daugelį tradicinių užduočių atlieka labai sparčiai.

Verta pastebėti, kad čia naudojamas modernizuotas 8 branduolių procesorius užtikrina ne tik pakankamą greitį ir stabilų našumą su mažu energijos suvartojimu, bet taip pat ir didelį efektyvumą bei gerą grafikos apdorojimą. Skaičiuojama, kad po modernizacijos „MT6750“ pasižymi 30% pagerėjusiu energijos taupymu ir 25% padidėjusiu našumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()