„Cafago“ siūlo nuolaidų kuponus netikėtam ir žaismingam USB įkrovėjo kabeliui bei stilingai kuprinei su integruota USB jungtimi  ()

Kinijos internetinė parduotuvė „Cafago“ atsiuntė pranešimą su dviem nuolaidos kodais įdomiems produktams, kurie galėtų sudominti technologijomis besidominčius skaitytojus. Dalinamės šiais pranešimais ir kodais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėtas pakrovėjo kabelis

Kinai ne tik gamina pigius produktus, bet kartais ir nestokoja humoro jausmo. Pavyzdžiui, ar galima ką įdomaus sugalvoti su paprasčiausiu USB pakrovėjo kabeliu? Panašu, kad šis klausimas kažkam labai rimtai nedavė ramybės, nes prieš pat Kalėdas anonsuotas itin netradiciškas kabelio variantas. 

Kabelis būtų kaip kabelis – jis tinka visiems USB pakrovėjams. Viename gale standartinė USB jungtis, kitame – mikro USB. Tačiau prie pat mikro USB prikabintas draugiškos išvaizdos šunėkas, kuris labai panašus į eilinį žaisliuką, bet tik tol, kol nepradedate telefono ar planšeto krovimo proceso.

O tada jis atgyja. Bent jau viena jo dalis ir ne bet kokia, o apatinė – jo kojos pradeda ritmingą šokį, o į ką tai panašu, spręskite patys.

Visais kitais atžvilgiais tai įprastinis pakrovėjo kabelis, tiesa, solidaus ilgio – prie techniniu charakteristikų rašoma, kad jis yra 1 m.

Kas jį norės pirkti? Patys kinai įsitikinę, kad toks aksesuaras turėtų patikti biuruose nuobodžiaujantiems darbuotojams. Pasak jų, vaizdelis turėtų dar ir mažinti stresą. Ar tikrai taip yra, nepabandžius nepasakysi.

Gera žinia, kad šis kabelis su humoro jausmu kainuoja ne taip jau daug – viso labo 6€. Be to, jis dar turi ir nuolaidos kuponą A333 – jį suvedus žadama papildoma nuolaida.

Kuprinė su integruota USB jungtimi

Ar kas nors iš Jūsų anksčiau pagalvojo apie tai, jog Jūsų kuprinė gali turėti USB įkrovimo jungtį? 

Išmanioji kuprinė į kurią tilps Jūsų nešiojamas kompiuteris, o reikalui esant galėsite ir pasikrauti savo išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį.

O šauniausia dalis ta, jog šios kuprinės kaina – vos 18€, o įvedus pardavėjo atsiųstą nuolaidos kodą Y638 kaina sumažės dar labiau. Tiesa, akcijos laikas ribotas, todėl susidomėję turėtų paskubėti. Jeigu vis dar svarstote – pažvelkime į šią kuprinę iš arčiau.

Gaminant ją buvo naudojamas poliesterio pluoštas, kuris yra itin atsparus susidėvėjimui. Verta paminėti ir tai, jog ši kuprinė yra atspari vandeniui bei itin lengvai valoma.

Pažvelkime ir į didžiausią šios kuprinės privalumą – galimybė įkrauti savo išmaniuosius įrenginius. Viename iš kuprinės šonų įmontuota USB jungtis, kuri išorinėje kuprinės dalyje Jums leis prijungti Jūsų pasirinktą įrenginį, o vidinėje dalyje rasime analogišką jungtį išorinei baterijai.

Iš išvaizdos kuprinė atrodo stilingai ir patogiai, tad bent jau vizualiai sunku surasti jai nors kokių priekaištų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()