Kinijos turgelio stebuklai: geriausios 20000 mAh talpos „Xiaomi“ nešiojamos baterijos, kokias tik galima įsigyti iš Kinijos gyvenant Lietuvoje  (0)

Dauguma šiuolaikinių elektroninių aksesuarų turi integruotas baterijas. Vis dėlto funkcijų gausa bei nuolatinis poreikis juos naudoti kiekviename žingsnyje baterijos energiją šiuo atveju eikvoja greičiau nei norėtųsi. Pavyzdžiui, jeigu išmaniuoju telefonu naudojatės itin intensyviai, labai tikėtina, kad iki darbo dienos pabaigos vien tik su integruotos baterijos resursais sunkiai išsiversite. Analogiškoje situacijoje vis dažniau ir dažniau taip pat atsiduria nešiojamų bei planšetinių kompiuterių naudotojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bene geriausias aksesuaras, kuris šią problemą leidžia išspręsti itin racionaliai, žinoma, yra išorinė baterija (angl. power bank).

Tačiau jeigu jau teko pastarosiomis domėtis, tai greičiausiai žinote, kad Lietuvoje išorinių baterijų kainos yra santykinai didelės. Būtent dėl tos priežasties pirkėjų akys vis dažniau krypsta į Kinijos gamintojo „Xiaomi“ išorines baterijas.

Šiuo atveju problema yra tik ta, kad šio gamintojo daugumos išorinių baterijų Kinijos elektroninės parduotuvės dėl niekam nežinomų priežasčių dažnai nesiunčia į Lietuvą. Vis dėlto tam tikriems modeliams yra taikomos išimtys, apie kurias ir norime papasakoti.

Viena naujausių „Xiaomi Power Bank 2C“ išorinių baterijų šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 30 eurų.

Ši išorinė baterija yra aprūpinta 20000 mAh talpos baterija ir labiausiai domina tuos pirkėjus, kurie turi „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą palaikančius įrenginius. Be to, „Xiaomi Power Bank 2C“ korpusas yra pagamintas iš PC-ABS tipo termoplastiko (14,95 x 6,96 x 2,39 cm, sveria 360 g), o kas įdomiausia ši išorinė baterija vienu metu gali būti naudojam dviem įrenginiams įkrauti. Čia dar galima pridėti, kad „Xiaomi Power Bank 2C“ turi lėto įkrovimo režimą, o jis itin praverčia tiems pirkėjams, kurie naudojasi Bluetooth ausinėmis ar fiziniu aktyvumo asistentu.

Jeigu ieškote panašios išorinės baterijos į aukščiau aptartą, tačiau taip pat norite turėti keletą papildomų naudingų funkcijų, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į 50 eurų kainuojančią išorinę bateriją „Xiaomi ZMI“.

Ši 20000 mAh talpos iš ABS plastiko pagaminta išorinė baterija (15,8 x 8 x 1,8 cm, sveria 402 g) ypatinga tuo, nes yra aprūpinta net trimis USB jungtimis, iš kurių viena yra USB C tipo. Kaip galima suprasti, tokia konfigūracija vienu metu leidžia įkrauti net trijų įrenginių baterijas, tačiau šiuo atveju kur kas įdomiau yra tai, kad esant reikalui „Xiaomi ZMI“ išorinė baterija taip pat gali būti naudojama ir kaip USB šakotuvas (angl. USB Hub).

Tuo tarpu tiems skaitytojams, kurie pirmenybę skiria išorinės baterijos mobilumo savybėms, šią savaitę vertėtų atkreipti dėmesį į 29 eurus kainuojančią išorinę bateriją „Xiaomi Mi“.

Nors ši išorinė baterija analogiškai kaip ir prieš tai aptartos turi 20000 mAh talpos bateriją, kiekvieną pirkėją ji dar maloniai nustebina iš PC-ABS termoplastiko pagamintu korpusu, optimaliu 338 gramų svoriu bei deklaruojamais 14,2 x 7,3 x 2,2 cm matmenimis.

Galiausiai skubame pranešti, kad šią savaitę daugiau pačių įvairiausių Kinijos gamintojo „Xiaomi“ aksesuarų pasiūlymų galite ieškoti šiuo metu vykstančiame „Very Best of Xiaomi“ išpardavime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (0)