Norite lengvai išmokti groti neišeidami iš namų? Specialiai tam „Xiaomi“ sukūrė kai ką nuostabaus - išmanus instrumentas iš uosio ir pušies medienos su „Bluetooth“ ir mokymo programėle (Video)  ()

„Xiaomi“ yra garsus elektronikos gamintojas, bet ar nustebsite sužinoję, kad šiuo prekiniu ženklu puošiami ir muzikos instrumentai? Ši keturstygė Havajų gitara, geriau žinoma tiesiog ukulelės vardu, yra išmani - ji turi „Bluetooth“ modulį ir programėlę, kuri padės išmokti groti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš tiesų, daugybė žmonių kadaise norėjo groti kokiu nors instrumentu. Styginiai, aišku, niekada nepraranda populiarumo, nes juk taip paprasta pasiimti gitarą ar ukulelę  prie laužo ir pagroti savo draugams.

Xiaomi Populele“ yra išmanus instrumentas su „Bluetooth“ moduliu. Jis leidžia prisijungti prie specialios programėlės išmaniajame telefone, kuri vaizdine informacija moko groti šiuo instrumentu.

Programėlė yra didžioji dalis malonumo. Ji turi kelis režimus, kurie palaipsniui mokys groti ukulele. Pati ukulelė taip pat nėra tradicinė - ji turi LED elementus, kurie nurodo, kur dėti pirštus, kurias stygas spausti. Programėlė pateiks naudingų patarimų, o žaidimo režimas padės pasikartoti išmoktas pamokas.

Ukulelė iš tiesų nėra sudėtingas instrumentas, nes turi tik keturias stygas. Tačiau programėlė padės jas tinkamai suderinti ir pateiks daug naudingų pamokų. Tarp jų - ritmo pratimai, akordai ir keli šimtai melodijų. Visa tai itin patiks vaikams, tačiau ir suaugusieji gali pasimokyti.

„Xiaomi Populele“ yra išvaizdus instrumentas. Jos korpusas yra pagamintas iš uosio ir pušies medienos. Nailoninės stygos tikrai nėra pačios tvirčiausios, tačiau puikiai tinka pradedantiesiems. „Xiaomi Populele“ turi 800mAh bateriją. Kadangi ji naudojama tik „Bluetooth“ moduliui ir LED elementams, jos pakanka net 10 valandų.

„Xiaomi Populele“ yra puiki dovana ir vaikams, ir suaugusiesiems. Su instrumentu rankose ir laikas greičiau prabėga, ir nuotaika geresnė. „Xiaomi Populele“ dabar siūloma su 33% nuolaida ir kainuoja €103. 

 

„Xiaomi Populele“ šiuo metu tėra įvertinę 5 pirkėjai ir visi jie skyrė maksimalius 5 žvaigždučių įvertinimus. Vartotojas Populele U1 džiaugėsi, kad jau senai svajojo mokintis groti su muzikos instrumentu, o šis instrumentas iš karto įgyvendino šią svajonę. Taip pat jį maloniai nustebino, kad „Xiaomi Populele“ turi papildomas stygas ir spaustuką joms, o programėlė yra labai patogi ir informatyvi. Beje, kitas pirkėjas Spidi taip pat džiaugėsi mokomąja programėle.

Taigi, panašu, kad „Xiaomi Populele“ yra smagus būdas bent jau pramokti groti instrumentu be mokytojo.

Jei susidomėsite šiuo instrumentu, nepamirškite įsigyti patogaus trikojo, į kurį tvirtinsite išmanųjį telefoną ar planšetą - taip jis bus visada prieš akis ir bus patogu mokintis groti. Variantų yra labai įvairių - pavyzdžiui, itin pigus, bet dėl savo kainos ir parametrų puikiai vertinamas laikiklis „3 in 1 Bluetooth Selfie Stick Tripod Remote Handheld Monopod“ kainuoja vos 4€.

Jei norite kažko rimčiau ir kad būtų patogesnis valdymas, tuomet rinkitės „Huawei Honor“ arba „Xiaomi Selfie Stick Bluetooth Remote Shutter Tripod Holder“ - apie juos jau rašėme išsamią apžvalgą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()