Atkeliauja tikras „Xiaomi“ desertas - Gearbest skelbia apie puikią progą laimėti naujausią „Xiaomi Mi Note 10“ ir specialų nuolaidos kodą anonsui (Video)  (3)

Šiais metais „Xiaomi“ kompanija pristatė visą galybę išmaniųjų telefonų - įvairių konfigūracijų „Xiaomi Mi 9“ bei plačią „Redmi“ seriją - bet panašu, kad desertą pasiliko metų pabaigai. Į rinką sugrįžta naujausias „Mi Note“ serijos atstovas „Xiaomi Mi Note 10“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-11-05 Atkeliauja tikras „Xiaomi“ desertas - Gearbest skelbia apie puikią progą laimėti naujausią „Xiaomi Mi Note 10“ ir specialų nuolaidos kodą anonsui (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie „Xiaomi Mi Note 10“ išmanųjį telefoną vis pasigirsdavo įvairių kalbų ir kai kurie manė, kad tai tėra gandai, bet pasirodo, jog šis telefonas tikrai išvys dienos šviesą.

Štai Gearbest.com praneša, kad šį telefoną jau bus galima įsigyti lapkričio 6 dieną nuo 12:30 val. Lietuvos laiku.

Jo kaina dar kol kas nėra žinoma, tačiau pirmieji pirkėjai su nuolaidos kodu GBMINOTE10 galės gauti specialią nuolaidą.

O geriausia, kad turime galimybę laimėti „Xiaomi Mi Note 10“ visiškai nemokamai.

O ką reikia padaryti? Viskas labai paprasta:

  • užsiregistruoti internetinėje parduotuvėje Gearbest.com;
  • tuomet pasirinkti norimą „Xiaomi Mi Note 10“ spalvą - juodos, baltos ar žalios;
  • paspausti mygtuką „Arrival Notice“.

Gearbest teigia, kad vienas laimingasis lapkričio 6 dieną laimės pasirinktą „Mi Note 10“ modelį. Tuo tarpu kiti dalyviai gaus specialius nuolaidų kuponus ir galės „Xiaomi Mi Note 10“ įsigyti už ypatingą kainą.

O kas gi jau žinoma apie „Xiaomi Mi Note 10“?

Vienas iš pagrindinių „Xiaomi Mi Note 10“ išskirtinumų yra jo kameros. Ir gamintojas išplatino štai tokią nuotrauką, su naujojo telefono kamerų specifikacijomis.

Taigi, pagrindinė kamera turės 108 MP raiškos vaizdo jutiklį, 5 MP raiškos teleobjektyvą, kuris dar turės ir 5x optinį bei 50x skaitmeninį priartinimą.

Čia bus ir dar trys jutikliai: 12 MP portretų, 20 MP itin plataus kampo bei 2 MP raiškos makro jutiklis.

Jau yra žinoma ir tai, kad „Xiaomi Mi Note 10“ taip pat turės įspūdingos talpos bateriją, net 5260 mAh talpos, ir palaikys itin greitą jos įkrovimą. Kiek jau yra žinoma, tai norint pilnai įkrauti tokios talpos bateriją, tereiks vos 65 minučių.

Kita puiki šio telefono savybė – AMOLED ekranas su lenktais kraštais. Deja, tačiau daugiau apie šį ekraną ir kitas technines specifikacijas kol kas nežinoma. Bet laukti liko visai nedaug.

Oficialus naujojo flagmano „Xiaomi Mi Note 10“ pristatymas jau čia pat ir Gearbest.com bus pirmasis pardavėjas, kuris pasiūlys įsigyti šį telefoną už puikią kainą, o kažkas „Xiaomi Mi Note 10“ gaus nemokamai. Visą informaciją rasite apsilankę Gearbest.com svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: