Masinės nuolaidos, Europos sandėliai ir tokie pasiūlymai, kad sunku atsispirti - GeeKmaxi informuoja apie „Black Friday“ išpardavimą, akcijas ir įdomiausius pasiūlymus (Video)  (1)

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Black Friday“ išpardavimas ir specialios akcijos;

- Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook 15 Intel Core i5-8250U 15.6'' Screen 8GB / 256GB Laptop“ iš Vokietijos sandėlio;

- Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S50“ iš Lenkijos sandėlio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-11-26 Masinės nuolaidos, Europos sandėliai ir tokie pasiūlymai, kad sunku atsispirti - GeeKmaxi informuoja apie „Black Friday“ išpardavimą, akcijas ir įdomiausius pasiūlymus (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „Black Friday“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Ypač rekomenduojama atkreipti dėmesį į „Jimmy Tech“ produktų skiltį.

Šio prekės ženklo prekėms - įvairiems siurbliams ir kt. - lapkričio 28-30 dienomis bus taikomos iki 50 % siekiančios nuolaidos.

O tiems, kurie ieško elektrinio paspirtuko, labai verta pasidairyti po „Kugoo e-scooter deals“ produktų skiltį.

Čia lapkričio 28 - gruodžio 3 dienomis norimą elektrinį paspirtuką bus galima įsigyti vos nuo 169,99 €.

Šaunu yra ir tai, kad perkant „Jimmy“ ir/ar „Kugoo“ produktų, papildomai gausime dovanėlių.

Bet turbūt geriausia, kad GeekMaxi.com kone visas prekes siunčia iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, ir prižada, kad visas prekes supakuos ir išsiųs vos per 48 val.

Geekmaxi.com jau ir dabar taiko įvairių nuolaidų nešiojamiems kompiuteriams, planšetėms, išmaniesiems telefonams, išmaniesiems laikrodžiams, televizoriams ir kt. 

Visą informaciją, sąlygas ir pasiūlymus rasite oficialioje „Black Friday“ išpardavimo svetainėje, o dabar pasižiūrėkime į du labai patrauklius Geekmaxi pasiūlymus.

Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook 15 Intel Core I5-8250U“

  • Su nuolaidos kuponu HFgGCs8e jis kainuoja 429,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška garantija;
  • pati mažiausia kaina.

Iškart verta pažymėti, kad „VORKE Notebook“ yra kokybiškai pagamintas, labai stilingai atrodantis, turintis puikų ekraną ir techninius parametrus nešiojamas kompiuteris.

Tokioje kainų kategorijoje „VORKE Notebook“ atrodo išties puikus pasiūlymas.

Pats pirmasis ir į akis krentantis dalykas yra tai, kad „VORKE Notebook“ turi labai geros kokybės ekraną.

Gamintojas teigia, kad 15,6 colių įstrižainės, 1920 x 1080 FHD raiškos ekranas užtikrins puikios kokybės vaizdą.

Žinoma, „VORKE Notebook“ turi puikios kokybės klaviatūrą, su papildomu apšvietimu. Toks dalykas tikrai pravers esant tamsesnėse patalpose.

Verta atkreipti ir į „VORKE Notebook“ techninius parametrus. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas Intel Core i5-8250U procesoriumi (maksimaliai 3.4 GHz) ir Intel UHD Graphics 620 vaizdo plokšte. 

„VORKE Notebook“ taip pat turi 8 GB RAM operatyviąją atmintį ir 256 GB SSD vidinę atmintį.

Kad „VORKE Notebook“ turi SSD, o ne tradicinį HDD duomenų kaupiklį, yra labai gera savybė. SSD duomenų kaupikliai 3 kartus greičiau įrašo bei nuskaito duomenis, palyginus su tradiciniais HDD diskais, tad tai ženkliai prisideda prie spartesnio „VORKE Notebook“ veikimo.

„VORKE Notebook“ jau darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, tad nereikės papildomai ieškoti ir pirkti programinės įrangos.

Gamintojas teigia, kad nešiojamo kompiuterio 44Whr baterija yra ištverminga ir jos energijos užteks visai dienai.

Priekyje turime ir 1.3MP kamerą, o šonuose HDMI, USB, 3,5 mm audio ir kitas jungtis.

„VORKE Notebook“ turi mikrofoną bei garsiakalbį, palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi 2.4GHz/5.0GHz ryšius.

Tai yra labai stilingai atrodantis, metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris. Jis yra 370 x 245 x 19 mm išmatavimų ir sveria vos 1,78 kg, tad jį visai nesunku nešiotis su savimi. Šaunus kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S50“

  • Su nuolaidos kuponu Y6z5PEPE jis kainuoja 353,99 €;
  • Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

„Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šios apžvalgos autorius „Xiaomi Roborock S50“ robotu dulkių siurbliu naudojasi jau pusę metų ir teigia, kad juo yra labai patenkintas - „tai puikus robotas dulkių siurblys“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(13)
(-9)

Komentarai (1)