„Xiaomi Soocas X3U“ - vos mėnuo su tokiu šepetėliu ir dantys bus balti kaip niekad: iš Lenkijos sandėlio išparduodami naujos kartos elektriniai dantų šepetėliai ir štai kaip stipriai jie patobulėjo, palyginus su populiariaisiais „Soocas X3“ (Video)  (1)

„Soocas X3U“ - tai atnaujinta ir daugeliai puikiai žinomo bei labai sėkmingo „Xiaomi Soocas X3“ elektrinio dantų šepetėlio versija. Akivaizdu, jog tokių pokyčių laukė daugelis pirkėjų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-08-16 „Xiaomi Soocas X3U“ - vos mėnuo su tokiu šepetėliu ir dantys bus balti kaip niekad: iš Lenkijos sandėlio išparduodami naujos kartos elektriniai dantų šepetėliai ir štai kaip stipriai jie patobulėjo, palyginus su populiariaisiais „Soocas X3“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Soocas X3U“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress34,66 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.;
    • pasiūloje galima rinktis iš trijų spalvų modelių: baltos, juodos ir rožinės.

„Xiaomi Soocas X3U“ yra naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis. Tai yra daugeliui gerai žinomų „Soocas X3“ elektrinių dantų šepetėlių atnaujinimas ir kaip matyti iš pirmųjų apžvalgininkų bei pirkėjų vertinimų, tie atnaujinimai labai patinka.

Kokie pagrindiniai „Soocas X3U“ privalumai prieš „Soocas X3“?

Geriausiai patobulinimus atspindi štai šis žemiau pateiktas paveikslėlis.

„Soocas X3U“ modelyje padidėjo vibracijų skaičius - iki 39 600 kartų per minutę. Tai yra svarbus dalykas, kadangi didesnis vibracijų skaičius leidžia užtikrinti efektyvesnį dantų valymą ir suteikti naują galimybę - dantų balinimą.

Prie dantų balinimo prisideda ir naujosios keičiamos šepetėlių galvutės. Pakuotėje jų yra 3 variantai: standartinė, skirta jautriems dantims ir balinimui.

Gamintojas tvirtina, kad naudojant šią galvutę ir balinimo režimą bei valantis taip dantis du kartus per mėnesį - vos per 4 savaites dantų spalva pasikeis 3 tonais. Gana įspūdingas pareiškimas.

Be balinimo režimo, čia turime standartinį dantų valymo režimą, skirtą jautriems dantims ir „naujokų“ režimą. Geriausia nuo jo ir pradėti, ypač jei „Soocas X3U“ jums bus pirmasis elektrinis dantų šepetėlis.

Pasirinkus šį režimą, bus mažesnis vibracijų skaičius ir taip galėsite suprasti, kaip į tokį valymą reaguoja jūsų dantys.

Šaunu ir tai, kad „Soocas X3U“ sugeba atsiminti paskutinį pasirinktą valymo režimą.

„Soocas X3U“ korpusas yra iš tvirto ABS plastiko ir aliuminio lydinio, turime vieną valdymo mygtuką, kuriuo ir pasirenkami valymo režimai - apie tai informuoja ir šviesos indikatoriai. Dantų šepetėlis atitinka IPX7 standartą, kas reiškia, jog yra pilnai atsparus vandeniui.

Žemiau turime ir dar vieną šviesos indikatorių, pagal kurį galima suprasti kiek yra likę baterijos energijos: žalia, geltona ir raudona spalva.

Štai baterijos atžvilgiu čia turime dar vieną „Soocas X3U“ privalumą. Ji yra įkraunama per C-tipo USB jungtį, tačiau ženkliai greičiau, nei „Soocas X3“ atveju. Vietoje 16 val., dabar užtenka 4 val., kad baterija būtų pilnai įkrauta. Ir jos užtenka 30 dienų - čia tuo atveju jei vienas valymas trunka 2 min. ir dantys bus valomi po du kartus per dieną.

Gamintojas teigia, kad „Soocas X3U“ dabar dirba tyliau ir yra įdiegta technologija, apsauganti nuo purslų. Valantis dantis nebus dantų pasta taškoma į visas puses.

„Soocas X3“ daug kritikos susilaukė dėl to, kad neturėjo jam skirto laikymo dėklo. Kompanija atsižvelgė į šiuos priekaištus ir dabar „Soocas X3U“ turi specialiai jam skirtą laikymo dėklą. Tuo pačiu čia galima įsidėti ir dvi šepetėlio galvutes. Labai patogus dalykas, ypač kelionių metu.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti „Soocas X3U“ elektriniais dantų šepetėliais ir šiais jų atnaujinimais: didesniu vibracijų skaičiumi, papildomomis šepetėlių galvutėmis, greičiau įkraunama baterija, kelioniniu dėklu ir kitais smulkiais patobulinimais.

O kaip programėlė? Ne, „Soocas X3U“ jos nepalaiko. Taip, kaip ir ankstesnis jo modelis. Iš kitos pusės, didelei daliai jos ir nereikia. O papildomas Bluetooth technologijos įdiegimas ir programėlės palaikymas pabrangintų tokius elektrinius dantų šepetėlius. Šiuo atveju už žemą kainą gauname tai, ko labiausiai reikia - puikios išvaizdos, plataus funkcionalumo elektrinį dantų šepetėlį.

Štai kelios pirkėjų padarytos „Soocas X3U“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (1)