„Xiaomi 70mai 1S“ - masiškai perkamas vaizdo registratorius aplenkė tikrą hitą „Xiaomi 70mai“. Štai kuo jie skiriasi ir kaip puikus registratorius tapo dar geresniu (iš Lenkijos sandėlio, Video)  (1)

„Xiaomi 70mai 1S“ yra atnaujinta ypatingai populiaraus ir puikiai apžvalgininkų bei pirkėjų vertinamo „Xiaomi 70mai“ modelio versija. Ir čia turime keletą labai šaunių patobulinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai 1S“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - 32,46 €;
    • 34 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas, į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Galima drąsiai sakyti, kad „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius yra vienas populiariausių pasaulyje. Puiki pagaminimo kokybė, labai geros specifikacijos, filmavimo kokybė ir itin gera kaina.

„Xiaomi 70mai“ jau yra nupirkę tūkstančiai pirkėjų visame pasaulyje ir galima rasti aibę apžvalgų, kurių autoriai giria šį pigų ir kokybišką vaizdo registratorių - visas „Xiaomi 70mai“ apžvalgas rasite čia.

Tai nejau galima už 30 eurų pasiūlyti dar kažką geriau? Pasirodo, kad galima.

Ir vien tik oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress matyti, jog „Xiaomi 70mai 1S“ įsigijo virš 8 100 pirkėjų, turime beveik 4 800 atsiliepimų ir kone tobulą 4,9 balų įvertinimą.

 

„Xiaomi 70mai“ ir „Xiaomi 70mai 1S“ skirtumai?

Taigi, esminis klausimas. Kuo „Xiaomi 70mai 1S“ tapo geresnis?

Yra keletas labai svarbiu pasikeitimų ir iš esmės viskas susiję su pagerėjusia vaizdo kokybe.

„Xiaomi 70mai 1S“ turi naujesnį CPU: MSC8336D prieš MSC8328P. Tai reiškia, kad naujesnis modelis lengviau susidoros su fiksuojamu vaizdu.

O pastarasis tapo dar geresnis. Nors abu modeliai palaiko 1080P raišką, bet „Xiaomi 70mai 1S“ turi naujesnės kartos 2MP Sony Starvis IMX307 jutiklį. Būtent jis yra atsakingas už ženkliai pagerėjusią nakties metu užfiksuoto vaizdo kokybę.

Abu vaizdo registratoriai palaiko valdymą balsu, tačiau gamintojas teigia, kad „Xiaomi 70mai 1S“ reaguoja tik į anglų kalba pasakytas komandas. Jo pirmtakas palaiko ir rusų kalbą. Visgi, „Xiaomi 70mai 1S“ įsigiję pirkėjai tvirtina, kad po registratoriaus poravimo su programėle, jis prakalbo ir rusų kalba.

Kalbant apie programėlę, tai čia kardinalių skirtumų nėra. Abiejų modelių atvejais galima matyti tiesioginį vaizdą, peržiūrėti įrašus, atsisiųsti norimą nuotrauką ar vaizdo įrašą, atnaujinti programinę registratoriaus įrangą ir t.t.

Skirtumas tas, kad „Xiaomi 70mai“ programėlė palaiko tik anglų ir rusų kalbas, o „Xiaomi 70mai 1S“ atveju dar turime papildomų kalbų, kaip japonų, korėjiečių ir kt.

 

Programėlė darbuojasi su Android 4.4, iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis dirbančiais įrenginiais.

Štai ir viskas. Tokie yra esminiai šių dviejų puikių vaizdo registratorių skirtumai. Trumpai tariant, „Xiaomi 70mai 1S“ turi naujesnį procesorių ir geresnę vaizdo kokybę užtikrinantį Sony jutiklį. O tai ir yra svarbiausi dalykai vaizdo registratoriui.

Kitais klausimais, „Xiaomi 70mai 1S“ galima irgi valdyti rankiniu būdu, jis turi tokią pačią 240 mAh talpos bateriją, palaiko WiFi, atminties kortelę iki 64GB, naujus įrašus užrašo ant seniausių, WDR ir labai naudingą funkciją „G-sensor“.

Ji užtikrina, kad atsitrenkus į ką nors ar esant sudėtingiems momentams, kamera automatiškai pradeda įrašinėti vaizdą ir jis nebus ištrintas iš vidinės atminties bei nauji vaizdai nebus įrašyti ant jau esančių vaizdo įrašų.

Pakuotėje dar rasime 12-24 V įtampą palaikantį automobilinį įkroviklį su USB jungtimi, ganėtinai ilgą 3,5 metrų microUSB laidą ir statinį tvirtą lipduką. Toks pritvirtinimo būdas užtikrina, kad vaizdo registratorius tvirtai laikosi ir nedreba.

 

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „Xiaomi 70mai 1S“ vaizdo registratoriui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad prekė iš Lenkijos į Lietuvą atkeliauja per 5-7 dienas, o pats registratorius yra puikus.

Štai kelios pirkėjų padarytos „Xiaomi 70mai 1S“ vaizdo registratoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

O šioje apžvalgoje galite pasižiūrėti kaip atrodo su „Xiaomi 70mai 1S“ registratoriumi dienos ir nakties metu padaryti vaizdo įrašai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai (1)