Technologijos.lt rekomenduoja: išparduodamas išmanusis laikrodis su daugybe medicininių funkcijų vos už 43€ su PVM - su medicininiuose įrenginiuose naudojamais OSRAM jutikliais, kūno temperatūros, širdies ritmo, kraujo spaudimo, deguonies kiekio kraujyje bei EKG matavimais („Hmwirble E86“ laikrodis, mažiausia kaina, Video)  ()

„Hmwirble E86“ - labai įdomus ir netgi išskirtinis išmanusis laikrodis. Ypatingai pigus, o užtikrina daugybę funkcijų. Aišku, nesitikėkite idealaus tikslumo, tai nėra medicininis prietaisas, bet apytikslius duomenis jis gali suteikti. O tiek daug visokių medicininių duomenų už 43€ dar nesiūlė joks kitas išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hmwirble E86“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - € 43,30 su PVM;
    • 38 % + kuponai: pritaikys automatiškai (galioja iki liepos 12 d.);
    • mažiausia kaina;
    • iš Kinijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 30 dienų.

Primename, kad šiuo metu AliExpress automatiškai priskaičiuoja PVM mokestį, kurį ir matysite užsakymo pabaigoje.

Jį sumokėję būsite užtikrinti, kad visi reikiami mokesčiai jau yra sumokėti ir nieko papildomai, prekei atvykus į Lietuvą, mokėti nebereikės. Tuo pasirūpina AliExpress.

Plačiau apie naująją pirkimo AliExpress tvarką galite paskaityti mūsų straipsnyje čia.

 

Kuo pasižymi „Hmwirble E86“ išmanusis laikrodis?

„Hmwirble E86“ korpusas metalinis, su 1,7 colių dydžio HD (240 x 280) ir į prisilietimus reaguojančiu ekranu bei keičiamais TPU dirželiais.

Pastarųjų galima iškart užsisakyti papildomai ir įvairių spalvų.

Puiku ir tai, kad laikrodžiai atitinka IP68 standartą, kas reiškia, jog jie yra atsparūs dulkėms bei vandeniui.

Tad už tokią kainą pagaminimo kokybė yra puiki. Kaip ir aprūpinimas jutikliais.

„Hmwirble E86“ išmanusis laikrodis jų turi visą galybę ir čia, pasak gamintojo, rasime ir medicininiuose įrenginiuose naudojamus OSRAM kompanijos jutiklius, kurie ir padės surinkti maksimaliai tikslius duomenis.

O pastarųjų „Hmwirble E86“ išmanusis laikrodis renka išties daug.

Šis laikrodis sugeba išmatuoti:

  • kūno temperatūrą,
  • širdies ritmą,
  • deguonies kiekį kraujyje,
  • kraujo spaudimą,
  • padaryti elektrokardiogramą
  • ir net kvėpavimo treniruotės palaikymą.

Įspūdingas funkcionalumas.

Taip pat gamintojas itin pabrėžia tą faktą, kad dėka kompleksinio jutiklių veikimo ir surenkamų žmogaus sveikatos rodmenų gaunami labai išsamūs rezultatai, kurie tuo pačiu išanalizuojami ir pateikiama analizės suvestinė.

Laikrodis poruojamas Bluetooth 4.2 ryšius su iOS bei Android telefonais ir programėlėje pateiks visus fizinės veiklos rodiklius.

Taip pat, besiremiant duomenų bazėje esančiais duomenimis, įvertins Jūsų sveikatos būklę ir pateiks atitinkamas išvadas bei rekomendacijas.

Žinoma, į gautus rezultatus reikia žvelgti kritiškai ir nepanikuoti, jei parodytų ką nors blogesnio, tačiau suteiks svarbios informacijos ir pagrindo kreiptis į medicinos specialistus bei atlikti išsamius tyrimus. Geriau jau iš anksto pasitikrinti, nei pavėluotai.

„Hmwirble E86“ išmanusis laikrodis tuo pačiu stebi bei įvertina ir miego kokybę, kas irgi yra labai pravartu.

Beje, pats laikrodis palaiko anglų, lenkų, rusų, vokiečių, italų, prancūzų ir kitas kalbas.

Programėlė jų palaiko dar daugiau: yra švedų, norvegų, turkų, kroatų, vengrų ir kt.

„Hmwirble E86“ išmanusis laikrodis skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ir palaiko 7 sporto režimus: bėgimą, važiavimą dviračiu, darbą su treniruokliais, ping-pongą, krepšinį, badmintoną ir šokinėjimą per šokdynę.

Prie viso to dar pridėkime ir tai, kad „Hmwirble E86“ išmanusis laikrodis informuoja apie gaunamus skambučius, SMS bei socialinių tinklų ir programėlių žinutes. Su laikrodžiu galima nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir muzikos grotuvą.

Taip pat išmanusis laikrodis primins apie per ilgą sėdėjimą vienoje vietoje, yra kvėpavimo treniruotė, orų prognozė, chronometras, o programėlėje galima pridėti kitus šeimos narius, kurie dėvi tokius „Hmwirble E86“ laikrodžius, ir taip vienoje vietoje turėti bei stebėti visų artimų žmonių sveikatos rodiklius.

Šaunus laikrodis, padėsiantis nuolat sekti sveikatos rodiklius.

„Hmwirble E86“ išmaniojo laikrodžio vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()