[Žinios trumpai] „Oppo“ pristatė pirmąjį savo atverčiamą telefoną su beveik nepastebima ekrano sulenkimo vieta (Video)  ()

Šiandien „Oppo“ pristatė pirmąjį savo atverčiamą telefoną „N2 Flip“. Didelis 6,8 colio AMOLED ekranas mažame dydyje – šio telefono gamintojo šūkis. Taip pat jį išskirtiniu daro vertikalus išorinis ekranas, kuriame galima pamatyti neapkarpytą nuotrauką, kaip yra su „Samsung“ atverčiamais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinis ekranas yra padengtas specialia plėvele, kuri užtikrina mažiau atspindžių. Sulenkimas, kaip teigiama, yra vos pastebimas dėl ypatingo lašo formos sulenkimo dizaino, kas užtikrina geriausią patirtį naršant internete. Šis telefonas gali atlaikyti 400 tūkstančių kartų atidarymų/uždarymų.

Geresnėms asmenukėms ir portretams „Oppo“ parūpino atitinkamai 32 MP priekinę kamerą su panoraminės nuotraukos funkcija ir dvigubu 50 MP ir 8 MP pagrindiniu deriniu ypač švariems 4K raiškos video įrašams. Gamintojas deklaruoja, kad tai geriausias telefonas asmenukėms.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Telefonas varomas „Mediatek Dimensity 9000+“ (4nm) mikroschemų rinkinio kartu su aštuonių branduolių „Cortex“ procesoriumi ir „Mali-G710 MC10“ grafikos procesoriumi.

Skelbiama, kad jis turi didžiausią tarp flip telefonams akumuliatorių, kuris siekia 4300 mAh, palaikantį „Flash“ įkrovimą.

 

Pirkėjai galės rinktis juodą ar violetinį variantus. Prie jų siūlomi originalūs odiniai dėkliukai taip pat juodos ir violetinės spalvų.

Už šį 8 GB +256 GB malonumą bus prašoma 849 svarų arba 954 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: