Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas klasikinės išvaizdos ir išskirtinai galingas 8 branduolių, 2 GHz dažnio išmanusis telefonas „OPPO R9S“ su 4GB RAM ir dviem 16 Mpx vaizdo kameromis  (1)

Apie prabangų išmanųjį telefoną bent kartą tikrai yra svajojęs kiekvienas. Vis dėlto prabanga šiuo atveju gali būti suprantama labai skirtingai. Pavyzdžiui, dalis pirkėjų galbūt vaikosi garsių vardų, kitiems su prabanga asocijuojasi neproporcingai didelė kaina, o tuo tarpu tretieji ieško kažko tikrai galingo, gerai atrodančio, bet už protingą kainą - kad būtų mokama ne dėl garsaus vardo, o dėl rimtų parametrų. Laisvę rinktis tikrai turi visi, tačiau trečiajai pirkėjų kategorijai tos laisvės Lietuvoje kol kas suteikiama akivaizdžiai mažiau nei likusiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors įprasta tikėtis, kad pagaliau tokius galingų telefonų už protingą kainą pasiūlys žinomiausi gamintojai, juo ima lenkti tie patys kinai.

Tokie vietiniai Kinijos gamintojai kaip „OPPO“ dar tik skinasi kelią į dienos šviesą, tačiau jų išmaniųjų telefonų surinkimo kokybė bei techninės galimybės priverčia atidžiai suklusti net ir pačius išrankiausius. Be to, vis didesnį susižavėjimą kinai kelia ir dėl išskirtinio gebėjimo unikaliai, pigiai, bet svarbiausia kokybiškai spręsti programinės įrangos klausimus.

Labai geru pavyzdžiu šį kartą gali būti ką tik pristatytas išskirtinis ir ypač galingas išmanusis telefonas „OPPO R9S“. Pagal išvaizdą šis išmanusis atrodo taip, tarsi būtų susirinkęs visas geriausias savybes tiek iš „iPhone“, tiek iš kitų perkamiausių išmaniųjų telefonų. Tačiau nežiūrint to, kaip kiniškas telefonas, itin maloniai stebina ir savo technine dalimi.

Ir jei silpnesnė „OPPO R9“ išmaniojo telefono modifikacija su „MediaTek MTK6755“ centriniu procesoriumi europiečių greičiausiai nenustebins, tačiau „OPPO R9S“ su integruotu 8 branduolių, 2 GHz dažnio ir galingu „Snapdragon 625“ lustu – tikrai gali.

Ir tai tik dalis to, kuo gali pasigirti šis 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną turintis galiūnas. Šalia galingo procesoriaus taip darbuojasi integruota 4 GB operatyvioji RAM atmintinė, o pats telefonas nuolatos yra giriamas už itin aukštos kokybės 16 megapikselių kameras tiek priekinėje, tiek galinėje dalyje. Be to, pirkėjų dėmesį „OPPO R9S“ patraukia ir dėl įdiegto dviejų SIM kortelių palaikymo, 4G/4G+ ryšio modulio bei itin greitai veikiančio piršto antspaudų skaitytuvo „Touch Access“.

Galiausiai dideliu „OPPO R9S“ privalumu, žinoma, tampa ir 3010 mAh talpos baterija bei jos įkrovai naudojamas unikalus techninis sprendimas „VOOC Flash Charge“. Kaip teigia „OPPO“, ši technologija geba bateriją įkrauti taip greitai, kad vos per 5 minutes „OPPO R9S“ gali būti paruoštas dviejų valandų pokalbiui.

Gera išvaizda ir itin naši techninė įranga – jau kainuoja, čia nieko nepadarysi. Tad naujasis „OPPO R9S“ kainuoja ne taip ir pigiai - 436 JAV dolerius, tačiau panašių parametrų telefonų pasirinkimas Lietuvoje – iš vis skurdus, o net ir visame pasaulyje surasti analogų už mažesnę kainą pavyks labai sunkiai.

Kaip jau įprasta su mažiau žinomais Kinijos gamintojais, „OPPO R9S“ išmanųjį telefoną oficialiai galima įsigyti tik labai egzotiškuose regionuose, kurie yra gerokai nutolę nuo Europos. Tačiau šiuo metu tai nekelia jokių problemų, jei tik nesate alergiškas internetinei prekybai - elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ jau dabar galima užsakyti „OPPO R9S“, tačiau kaip įprasta naujiems produktams, pirmieji užsakymai iš Kinijos pas pirkėjus pajudės gerokai vėliau – šiuo atveju ne anksčiau kaip gruodžio 23 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (1)