Šiais metais tikrai sulauksime etaloninio Android telefono  (11)

Panašu, kad ginčai dėl to, ar šiemet pasirodys Nexus 6, o galbūt Google atsisakys etaloninių Adroid išmaniųjų telefonų, baigėsi. Bent jau taip mano puslapio Ausdroid žurnalistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinis praneša, kad Google Google iš tikrųjų ketina išleisti naują etaloninį išmanųjį telefoną Nexus. Visa tai įvyks 2014 m. pabaigoje. Naujokas gaus 5,5“ ekraną, o savo matmenimis primins neseniai pristatytą LG G3, turintį QHD (2560 x 1440) raiškos ekraną. Nexus 6 ekrano raiška nepatikslinta.

Deja, kol kas nežinoma, kokia kompanija užsiims Nexus 6 gamyba. Anksčiau buvo manoma, kad naujasis Nexus bus patikėtas Google partneriui LG. Vis tik praėjusią savaitę LG globalios komunikacijos padalinio vadovas Ken Hong paneigė gandus pareikšdamas, jog jam nieko nežinoma apie Nexus 6.

Šaltinio teigimu, naujojo Nexus debiutas turėtų įvykti šių metų spalio arba lapkričio mėnesį. Tikslių duomenų apie technines specifikacijas šiuo metu nėra. Anksčiau buvo manoma, kad aparatinė dalis bus beveik identiška LG G3, tačiau po korėjiečių kompanijos atstovų pareiškimų tai mažai tikėtina.

Priminsime, kad kiek anksčiau įvairūs šaltiniai kalbėjo apie Google ketinimus visiškai atsisakyti etaloninių Nexus telefonų gamybos. Vietoj to, neva, ketinama susikoncentruoti ties programa Android Silver, kuri numato išleisti specialias įvairių kompanijų flagmanų versijas su „grynakrauju“ Android. Kiek tiesos šioje informacijoje, neaišku.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(23)
(17)
(6)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: