Skelbiama, jog jau šiais metais sulauksime telefonų su AMOLED ekranais  (7)

Taivaniečių puslapis DigiTimes pranešė, kad kinų kompanija Everdisplay pradės tiekti AMOLED ekranus išmaniųjų telefonų gamintojui HTC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinių teigimu, HTC išmanieji telefonai su AMOLED ekranais prekyboje turėtų pasirodyti jau šių metų antroje pusėje. Apie konkrečius telefonų modelius šaltinis neužsimena.

Anksčiau Everdisplay savo produkciją tiekdavo mažiau žinomiems gamintojams, tačiau šiuo metu tarp jo užsakovų galima rasti tokius garsius vardus, kaip HTC ir Huawei.

Tiesa, tiek kompanija HTC, tiek ir Huawei oficialiai atsisakė pakomentuoti gandus apie tai, jog naudoja Everdisplay produkciją.

Kompanijai HTC, norint išlaikyti konkurencinį pranašumą, būtina vartotojams pasiūlyti pažangiausius ekranus turinčius mobilius įrenginius. Antra vertus, finansinė padėtis neleidžia taivaniečių gamintojui pirkti AMOLED ekranų iš LG ir Samsung, kurių matricos sąlyginai yra gana brangios.

Kompanija Everdisplay serijinę AMOLED ekranų gamybą pradėjo dar 2014 m. IV ketvirtyje, tam pasitelkta 4.5G gamykla. Šio gamintojo partneriai paprastai patraukiami nedidele ekranų, naudojamų išmaniuosiuose telefonuose, kaina.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(35)
(-30)

Komentarai (7)