Mėgstantiems patogumą: ką rinktis, norint kompaktiško ir nebrangaus 5.0“ įstrižainės telefono  ()

Pastaruosius keletą metų išmanieji telefonai nuolatos didėja ir gamintojai pradeda siūlyti įrenginius su vis didesniais ekranais. Tačiau vis dar yra ir tokių, kuriems svarbiausia kompaktiškumas. Siūlome susipažinti su telefonais, kurie pasižymi nedideliais ekranais ir yra dažnai minimi kaip geriausi pasirinkimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tie, kas ieškojo Premium lygio kompaktiško telefono, rinkdavosi „iPhone 7“ – jo įstrižainė siekia 4.7“, ilgis - 138.1 mm, plotis – 67.1 mm, o storis – tik 7.1 mm. Nekeista, jog „iPhone 7“ laikomas vienu iš kompaktiškiausių telefonų rinkoje, deja jo kaina – sunkiai įkandama.

Tačiau kinai nebūtų kinai, jei nepasiūlytų kažko analogiško tik už mažesnę kainą. Štai todėl iki šiol tie, kas norėjo kompaktiško ir pigaus telefono, dairydavosi į „Xiaomi Redmi 4X“ ar „Doogee F3 Pro“ modelius, bet dabar į mažųjų telefonų peštynės labai energingai įsiveržė naujas modelis -  „Leagoo M5 Edge“.

Žemiau esančioje lentelėje matote, kad „Leagoo M5 Edge“ bus pats pigiausias 5.0“ įstrižainės išmanusis telefonas, o jo plotis vos vos nusileidžia rinkos standartui - „iPhone 7“.

Telefonas

Įstrižaine

Ilgis, mm

Plotis, mm

Storis, mm

Kaina

„iPhone 7“

4.7“

138.1

67.1

7.1

650-850 $

„Leagoo M5 Edge“

5.0“

140.1

68.3

8.5

100 $

„Xiaomi Redmi 4X“

5.0“

139.2

70

8.7

120-180 $

„Doogee F3 Pro“

5.0“

143

69.5

6.8

150 $

 

Nors „Leagoo M5 Edge“ telefonas dar tik pasirodys prekyboje, tačiau jis jau atkreipė apžvalgininkų dėmesį kaip rimčiausias „Xiaomi Redmi 4X“ konkurentas pagal dydį ir kainą. Abu šie telefonai  pasižymi 5,0 colių įstrižainės ekranu, tačiau „Leagoo M5 Edge“ ekrano kraštai yra lenkti bei pats įrenginys kainuos vos 100 JAV dolerių.

Žinoma, „Xiaomi Redmi 4X“ turi savo argumentų – jis yra galingesnis telefonas nei „Leagoo M5 Edge“, bet turi paprastą ekraną ir šia prasme vizualiai nėra toks įspūdingas, kaip „Leagoo M5 Edge“, kuris iš išvaizdos panašus į „Samsung Galaxy S7“.

Pagal dydį išsiskiria ir „Doogee F3 Pro“ – tai taip pat 5.0“ įstrižainės telefonas, tačiau yra ploniausias iš visų – jo storis tesiekia 6.8 mm. Kad suplonintų korpusą, gamintojas ėmėsi kitokios strategijos – padidino telefono ilgį, tad tai pats ilgiausias išmanusis iš pagrindinių konkurentų. O didžiausias jo trūkumas – gan didoka kaina, siekianti 150 $.

Taigi, panašu, jog „Leagoo M5 Edge“  pagal kainos/dydžio santykį taps vienu iš pačiu patraukliausiu 5,0 colių įstrižainės telefonu, jei tik nenorėsite didelės galios. Už labai mažą kainą Jūs gausite ne tik kompaktiško dydžio telefoną su užlenktais kraštais, tačiau ir pakankamai gerą kasdieniam naudojimui skirtą išmanųjį telefoną. „Leagoo M5 Edge“ veikimu rūpinsis našus 4 branduolių procesorius „MediaTek MT6737“, o šalia jo darbuosis 2GB operatyviosios atminties (RAM). Vartotojų duomenims saugoti gamintojas integravo 16GB vidinės atminties, kurią taip pat bus galima praplėsti microSD atminties kortele.

Telefono gamintojai nepamiršo ir tų, kurie mėgsta fotografuoti telefonu. „Leagoo M5 Edge“ turės net 8MPx priekinę kamerą bei 13MPx raiškos galinę kamerą. Įrenginio veikimą turėtų palaikyti 2000 mAh talpos baterija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: