Anonsuotas „Leagoo KIICAA Power“: dviguba kamera ir 4000mAh talpos baterija už mažiau nei 70 JAV dolerių, o taip pat galimybė laimėti beveik nemokamai  ()

Išmanieji telefonai su dviguba kamera - jau tikrai nieko nebestebina. Tačiau ar esate kada girdėję apie telefoną su dviguba kamera nugarėlėje, kuris kainuotų vos 69,99 JAV dolerių? Itin smarkiai populiarėjanti Kinijos kompanija „Leagoo“ gal Jums tai pasiūlyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai neseniai, kompanijos vadovai, pristatė naująjį „Leagoo KIICAA Power“, kuris ne tik pasižymi žema kaina ir dviguba kamera nugarėlėje, tačiau ir turi itin talpią bateriją. Būtent dėl talpios baterijos, šis įrenginys ir įgavo „Power“ pavadinimą. Mažiau nei 70 JAV dolerių kainuojančiame telefone įmontuota net 4000 mAh talpos baterija.

Dėl itin talpos baterijos „Leagoo KIICAA Power“ suteiks Jums daugiau nei 15 valandų įvairiausių vaizdo reportažų ar filmų žiūrėjimo su vienu pilnu įkrovimu. Gamintojo teigimu, 4000 mAh talpos baterijos taip pat turėtų pakakti 30 valandų pokalbių arba 56 valandoms įprastinio naudojimo. Įdomu ir tai, jog telefonas budėjimo rėžimu gali veikti net 650 valandų, o tai yra šiek tiek mažiau nei mėnuo. Prie tokių puikių rezultatų prisideda ir optimalus ekrano dydis.

Itin pigus naujasis „Leagoo“ išmanusis telefonas pasižymi 5,0 colių įstrižainės ekranu su HD raiška. „Leagoo KIICAA Power“ yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6580A“ centriniu procesoriumi, „Mali-400“ vaizdo plokšte ir 2 GB operatyviosios bei 16 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog telefone veikia „Android 7.0“ operacinė sistema, kuri anot gamintojo yra itin gerai optimizuota, todėl naudotojai galės mėgautis nepriekaištingu veikimu.

Kaip jau minėjome, „Leagoo KIICAA Power“ pasižymi dviguba kamerų konfigūracija nugarėlėje, kurioje įmontuotas 8 Mpx raiškos pagrindinis ir 5 Mpx raiškos antrinis vaizdo jutiklis.

Tai turbūt pirmasis telefonas rinkoje, kuris pasižymi dviguba kamera nugarėlėje ir kainuoja mažiau nei 70 JAV dolerių. Kol kas telefono prekyboje dar nėra, yra paskelbti tik išankstiniai užsakymai, tačiau pirkėjai žaibiškai rezervavosi visus pasiūlymus ir naujienos rašymo metu rezervacija jau buvo sustabdyta (rezervacija vėl atnaujinta).

Tačiau yra ir kitas būdas, kaip galima įsigyti šį telefoną beveik už dyką. 

Gamintojas šiuo metu siūlo specialų konkursą, kurio metu galima įsigyti šį įrenginį už mažiau nei 1 JAV dolerį.

Viskas ką Jums reikia padaryti – tai apsilankyti specialiame „Leagoo“ akcijos puslapyje. Tuomet Jums reikia pasidalinti tuo puslapiu su savo draugais ant savo „Facebook“ paskyros sienos, užsiprenumeruoti naujienlaiškį bei žemiau esančioje komentarų formoje parašyti Jums labiausiai patinkančias „Leagoo KIICAA Power“ specifikacijas ar kitas savybes dėl kurių norėtumėte turėti šį išmanųjį telefoną.

Konkursas vyksta iki liepos 21 dienos, o nugalėtojai bus paskelbti oficialiame „Leagoo“ „Facebook“ puslapyje. Laimėtojams informacija apie galimybę įsigyti naująjį „Leagoo“ įrenginį vos už 0,99 JAV dolerio bus išsiųsta elektroniniu paštu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(12)
(4)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: