„Leagoo“ paviešino naujojo „KIICAA S8“ prototipo nuotraukas: bus įspūdingas telefonas su 18:9 ekrano rezoliucija  ()

Visai neseniai rašėme apie Kinijos kompanijos „Leagoo“ planuojamą išleisti išmanųjį telefoną su milžinišku ekranu. „KIICAA Mix“ turėtų pasižymėti itin dideliu ekranu, tačiau gamintojas ketina pristatyti ir kitą, panašų telefoną - tai „Leagoo S8“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Leagoo S8“ turėtų išsiskirti taip pat dideliu ekranu su 18:9 rezoliucija jame. Kompanijos vadovai yra įsitikinę, jog tai yra pagrindinis kriterijus, pagal kurį šiuo metu pirkėjai renkasi išmanųjį telefoną. Būtent dėl šios priežasties „Leagoo“ taip susikoncentravusi į berėmių, didelių ir 18:9 rezoliucija pasižyminčių telefonų kūrimą.

Kolkas nėra žinoma daugiau detalių apie naująjį „Leagoo S8“, tačiau skelbiama, jog jis turėtų veikti su naujuoju „MediaTek MT6763“ procesoriumi. Tai naujausias taivaniečių kompanijos kūrinys, kuris gaminamas pagal 16 nm technologiją.

Tiesa, tai nėra pirmasis kartas kuomet „Leagoo“ skelbia apie šio išmaniojo pasirodymą. Anksčiau kompanijos oficialioje „Facebook“ paskyroje buvo pasirodę kiek daugiau informacijos apie planuojamą „S8“ modelį, kurio prototipo nuotraukas matote šioje naujienoje. Buvo skelbiama, kad „Leagoo S8“ įveiks su tuo pačiu „MediaTek MT6763“ procesoriumi bei pasižymės pasirinktinai 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės (ROM) atminties.

Nors daugiau informacijos apie „Leagoo S8“ kolkas nėra, tačiau kompanijos vadovai šiuo metu aktyviai reklamuoja kitą planuojamą modelį. Rugpjūčio mėnesį prekyboje turėtų pasirodyti naujasis „Leagoo KIICAA Mix“, kuris taip pat pasižymės itin dideliu ekranu, o šiuo metu galite sudalyvauti konkurse ir gauti 30 JAV dolerių nuolaidą šiam įrenginiui įsigyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: